Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tej jj já tě chápu ale co bych za to dala. Já taky u prvního furt spala ale už to nejde.
já jsem u toníka od konce pátého měsíce byla doma a to jsem chrupala, moc jsem nespala v noci, takže jsem si pospala po obědě, měla jsem fakt vegáč, pohodu, moc jsem si to užila
tak si to tej móóóóóóc užívej ![]()
petulko: jak budou holky čekat druhé, tak bud budeme čekat třetí a nebo budeme už vysmáté ![]()
Ahojky, tak už jsem se sem dostala koukám vy jste toho od rána sepsaly, tak jdu číst.
jako já si beru notebook i do porodnice, jelikož bych vás už pak nestihla dočíst
![]()
Peťi tak to je husté…doufám že budeme rodit stejně, ať si nemusím brát vlastní
![]()
já doufám,ž e tam budeme zase tři dny a pak vám budu zase vše psát ![]()
já jsem smutná já nemám notebook a počítač mi tam asi nedovolí.Co já bez Vás budu dělat?
![]()
na to nemám prachy
a víte co jsem kaput.Bolí mě v krku, že nemůžu polykat, třeští mi hlava a mám teplotu.Honzík mi valil koupit zázvor na cucání- přišel po dvanáctce a hned šel- on je prostě zlatíčko moje milované.
zítra mám jít naposledy k zubaři a ve čtvrtek na poradnu.No zítra nikam nejdu ale na poradnu chci...... ![]()
kačko, teď je tady asi toho hodně, kup si jitrocelový sirup, ten by jsme myslím mohly…
jinak jsem vám chtěla napsat, kupte si čaj kontryhel, je to ženský čaj,myslím, že v těhu se může, když se pije při kojení a po porodu, zklidňuje, je vhodný na ženské orgány a je to prostě ženský čaj, zítra si ho zase koupím, je moc dobrý a může se pít na litry ![]()
já jsem vylezla z vany, jsme se tam pelešili s mojim ![]()
tak na kontryhel jsou dva názory, jeden doporučuje, jeden zakazuje, tak se na to zeptejte své dr. by mě moc zajímalo, jestli jo nebo ne
![]()