Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
malý si taky spí na balkóně, mám tam starou libertu a já tady smažím karbenátky, pěkně mě poprskaly potvory jedny…
ale až budou velcí, tak to bude fajn, těch čtyři pět let, ne?
haháááááááááááá teď si mažu maily a už chápu kacafazolku
chichíí, to je dobrý, proč ne kačahrášek ???
![]()
No stím chozením v noci, já jdu tak jednou okolo 2 většinou, někdy vůbec.
Jinak to těhotenství s dítětem…chceme s mužem daší tak do dvou let, ale jak vás tadytak poslouchám
Tak nevím a mít druhé těhotenství jako tohle, tak to by byla konečná!! Tak nevím jestli radši nenechat ty 3 roky. Později už asi nee, ale je v tom velký rozdíl?? Dva nebo tři??
spíše pořádná hrachovka ![]()
ty jo, já se pře, ale bylo to výborné, jdu se natáhnout…uááá
jj přesně tak uvidíš sama jak se budeš cítit na druhé. Já jsem si říkala že po tom jaký je malý čertík tak že druhé už nechci, to jsem tvrdila do roku a půl no a pak najednou obrat a změna a že bych teda druhé ještě chtěla. To bylo asi v období kdy byl malý hodný
teď už zas zlobí jak čert.
Peťka1 píše:
jj přesně tak uvidíš sama jak se budeš cítit na druhé. Já jsem si říkala že po tom jaký je malý čertík tak že druhé už nechci, to jsem tvrdila do roku a půl no a pak najednou obrat a změna a že bych teda druhé ještě chtěla. To bylo asi v období kdy byl malý hodnýteď už zas zlobí jak čert.
a už máš smůlu co Peťko ...........
no když už jsem se na tu cestu dala tak to musím zvládnout a malý jak je hnusný tak ho zavřu do pokoje a čekám až se zklidní.
já dnes furt jen žeru nemůžu se docpat ach jo už nevím co bych snědla.
Peťka1 píše:
no když už jsem se na tu cestu dala tak to musím zvládnout a malý jak je hnusný tak ho zavřu do pokoje a čekám až se zklidní.
a nebo mu dej studenou sprchu na hlavu, já to malému udělala 2× a byl klid…
![]()
to nám dělali naši na to si moc dobře pamatuju už mi to i taťka radil ale zatím jsem to nezkoušela ale myslím si že by to mělo úspěch ale kdo si v tom zápalu nervů má vzpomenout na sprchu.
jééééé, tak to bych já asi nikdy neudělala, já bych mu prostě dala po prdeli a čus, zavřela a řvi si…
Taaak holky jsem doma z kontroly. Mimčo je v pořádku, srdíčko tluče. Konečně jsem dostala průkazku. Termín tam mám napsaný 20.3 to je podle ms, podle utz prý pořád sedí toho 27.3, i když jsem měla být 12+2, ale jsem 12+5 tímto prosím Megg o přepsání. Další KO 5.10.
No a díval se na pohlaví, ale prý se dobře schovává nebo je to holka, takže nic nevím
Lilču jsme odhalili až v 8 měsíci, protože se taky pořád schovávala, tak s takovou mám teda na pohlaví ještě času dost ![]()