Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě přišlo, možná to bude znít divně, ale řekli mi zatlačte a dr. jak kdyby tam hrábla a jak sem zatlačila, tak to taky tak vyprclo, jako když malý vylezl, to je boží, jak to udělá takové prdddd a hrozná úleva, že???
na to se těším
![]()
taky jdeme na velkou procházku, na katastr, tam se zase tak akorát nase…
ale je pěkně, půjdeme tátovi naproti na nádraží, ale to je až v pět
![]()
jo a jani dneska přišla tchýně a řekla mi ty jsi taková pěkná po pusině ty budeš mít druhého kluka.
Peťko, já teda nevím, jaké má tvoje tchýně triky na poznání pohlaví, ale všechny moje kámošky, co čekaly kluka vypadaly jako v pubertě. Tím nemyslím mladě, ale hodně jim vyrazilo akné. Vím, že se říká, že holka ubírá krásu nebo cosi takového, ale teda to se mi naprosto neosvědčilo. Mně všichni říkali, že to bude kluk, i nějaká cigánka se se mnou chtěla vsadit o litr, a jakého teď máme doma chlapečka. Žádného. Jsem blbá, že jsem se s ní nevsadila, protože já byla o holce přesvědčená ![]()
Hrábnutí jsem žádné necítila, jen jsem cítila, jak tahají za pupeční šňůru a ono to tak nepříjemně zevnitř škubalo. ![]()
No já taky nevím jaký má na to trik u prvního mi říkala že to bude holka bo mi bylo asi 14 dní zle a to jsem prý vypadala pěkně a pak že vypadám pěkně a že je to bude kluk. No a teď že zas vypadám pěkně tak kluk. Ona mě dost srovnává ze svojí dcerou jelikož ona jak čekala holku tak se hrozně změnila a přibrala snad 50kilo tak 50kilo asi změní každého člověka
jo petulo, mě říkali u toníka, že to bude holka, tak nevím, jestli jsem vypadala dobře, ale moje mamka říká, že jsem byla moc hezká, že mi to slušelo, bylo mi líp než třeba teď, ale myslím, že je to tím, že u mám toníka a lítám kolem něj a jsem unavená.....
já už to vidím tak, že budete mít holčičky a já budu mít druhého kluka
![]()
a taky manžel chtěl syna a nikdo nám to asi nepřál, teď chceme holčičku a přejí nám kluka, svině…
![]()
že ti lidi jsou takoví nepřejícní. Jani neboj nebudeš sama já si to na 99% už taky myslím že to je kluk měla jsem o něm dva sny a teď jak mi to řekla ta tchýně tak mě to úplně odrovnalo.
Jéé holky vy jste tady od rána toho napsali
Díky moc za rady s těmi týdny. A jinak k porodu…no jak tady o tom tak mluvíte tak mě až zamrazilo ![]()
Dnešní nákupy zvládnuty dobře, až na to že v tescu neměli náš oblíbený chleba a žádné dámské šusťáky. No a já mé oblíbené už nezapnu. No tka zas někdy někde příště. Jinak na katastr jsem taky chtěla, už tam chodím rok…se mi nechce ![]()
tak u nás už prší…chjo..........to znamená být hodinu tady sama s tím tiranem ![]()
Jani tak za chvíli je to i u nás
A muž chtěl jet do práce na kole ![]()
ahoj tady ještě neprčí
Byla jsem u pana zubáka a pak letěla domů něco zbodnout a hurá do shoping parku za kámoškou na juice
Já ten shoping park nemám ráda, lidí jako sraček a všechno tak předražené, že je hanba nefackuje.Kafe za 78 Kč? v hubě by se mi to v hovno muselo obrátit
ale byla jsem v takku je to bokem od té pakárny a koupila jsem si tam mikinku…
a už jsem doma a jsem K.O.
Ahojky, práve jsem dopekla langoše, úža, pak nemám tloustnout. K obědu jsme měli štiku na kmíně s bramborkem. No a vinikající Káčinu bábovku.
Ahojda holky, mám termín 28.3.2011. Je mi 25 a čekám první mimčo. Ta únava mě taky dává co proto, zaspávám do práce, usínám příteli v náruči na návštěvě a v práci mám taky co dělat, abych neducla hlavou do stolu
, ale naštěstí mě zvracení taky minulo..jen teď jsem trochu krvácela, protože se mi objevil hematom na děloze. Měla jsem šílenej strach. Teď jsem doma a beru Ascorutin, tak se to snad nějak vstřebá ![]()