Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jirina89
12.9.10 21:38

Ahojky já jsem 11+4 a taky nemám žádné příznaky.snad bude vše ok.

• Citovat
  • Upravit
Jirina89
12.9.10 21:41

Ahoj má poslední menses byla 16.6 a jsem podle doktora 11+4tt.to je divný jsi o pár dní přede mnou a skoro ve 4měsíci jo??

• Citovat
  • Upravit
7485
13.9.10 07:29

Dobré pondělní ráno těhulky :D Ať vám všem ten týden krásně začne a miminka rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.9.10 07:50

taky přeji dobré ránko, jdu si udělat s malým vaječinu, zůstala mi debrecínka, tak to plusknu na to a pak si dám kafíčko a buchtu, teda jestli nějaká zůstala, manžel se činil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.9.10 08:10

Dobré ráno holky, tak babí léto se asi někde zdrželo zas je tu hnusně. My už po snídani jsme dneska jsem si po dlouhé době dala taky kafíčko. No a co myslíte že bylo včera? Vůbec nic než přišel taťka do lůžka tak maminka zas a opět spinkala. No a dneska se mi zase zdálo že jsem byla na utz a první co mi doktorka řekla že je to kluk, takže asi na tom něco fakt bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.9.10 08:12

Dobré ráno, tak Vás tady od 7 dočítám. Jste zase sepsaly román za víkend. My jsme byli u tchánů, tak jsem si aspoň trochu dáchla. Půl dne jsem prospala a stejně jsem odpadávala v 9 večer :nevim: Taky na mě něco leze, ale já jsem v těhu práškový posera, takže se snažím se nedopovat a ležet. Lilča to ale bohužel asi ode mě chytla :zed: Od večera jí teče z nosu a má teploty. Co teploty, ona nikdy nemá jen teploty, hned jí to vyskočí přes 39 a v noci zápasíme se 40. Pokaždé je to stejné, ale přes den se prostě vždycky tváří, že jí nic není, tak nevím, co s ní.

j.s. s tím jídlem si fakt nelámej hlavu. Když bude mít Toník hlad, tak si vezme. Malá taky dlouho skoro nic nejedla a pak se to samo zlomilo a začala jíst normálně. Jinak taky dostávala naše jídlo, akorát míň slané. Kámošky malá jedla v roce guláš a já nevím co všechno a vypadala a vypadá spokojeně :lol:
Porod, no já rodila normálně a docela rychle, až mám strach, že teď to tak nepůjde. :-( V 9 večer jsme malou zkusili s mojím vyhnat a o půl 10 jsem měla první kontrakce a hned po 5 minutách. No můj byl tak vyděšený, jestli je to fakt ono, že volal tchánovi, ať mu to potvrdí :lol: Za 5 minut byla nachystaný, že jedem, tak jsem ho poslala na cigáro, ať se uklidní a šla jsem se oholit, umýt hlavu a namalovat. No když Tom viděl, jak se šlechtím, tak šel znovu, protože nechápal, jak na takové věci můžu myslet mezi kontrakcema :lol: 10:30 jsem vyjeli, to už jsem rozdýchávala dvě kontrakce jen cestou na parkoviště(nějak se to zrychlilo na 3 minuty),v nemocnici jsme byli hned. No a 0:40 byla Lilinka na světě. Měla jsem strach jak pojedu s tekoucí plodovkou, tu mi píchli až na sále a největší hrůzu jsem měla z klystýru a ten nestihli vůbec. Ale nadávala jsem teda taky. Nejvíc když mi PA říkala, že nemám tlačit, jenže to prostě nešlo netlačit. No a jak mi malou ukázali, tak jsem teda bulela jak želva, že jsem ji zdeformovala, protože měla jedno očičko přivřené a křivý nosík. No když mi řekli, že měla málo místa v břichu, tak jsem se uklidnila, ale teda slíbila jsem si, že při dalším porodu je budu poslouchat na slovo, tak jsem zvědavá :lol:

Ježiš, to jsem se zase rozepsala. Holky promiňte, přeskakujte. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.9.10 08:22

Kri to mi připomíná můj porod já taky mezi tím si zašla umýt vlasy namalovat se a když jsem začla uklízet tak si všichni mysleli že jsem se zbláznila a vyhnali mě ať už jedu a taky ten porod nebyl nijak hrozný. Menší bolesti začaly kolem osmé a o půl noci to začlo být dost silné a do porodky jsem dojela v půl třetí ráno a to poslali chlapa domů že rodit budu na druhý den a chvilku na to mu volám ať jede zpátky že rodíme a malý se narodil 6:30 a to mi ještě PA říká proč jste nic neřekla že rodíte a já na ní jak to mám asi vědět a bolet to bolelo dost. A měla jsem to bez epidurálu a bez klistýru. Jo a ještě mi říkali u porodu že nemám mrčet či co no myslela jsem že je tam asi :pocitac: a pak jedna přiopilá PA mi tam tlačila tak na břicho že jsem myslela že ji vyliskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.9.10 08:23

Kri: já jsem si taky říkala, že jsem měla více dýchat a až zpětně jsem si uvědomovala, že jsem mu asi dala zabrat, ale v tu chvíli asi nemůže nikdo myslet…je to prostě porod, já jsem dojela do porodnice v půl paté a nějaké cikánky se mi smály na chodbě, že ta určitě rodit nebude a ve 21:13 byl na světě…třikrát jsem zatlačila, sestra mi skočila na břicho a bylo to…to tlačení už tak hrozné nebylo, horší ty kontrakce a při tom ležet na monitoru, to jsem pak úplně nesnášela.. |

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.9.10 08:28

Jj, kontrakce na monitoru byly nejhorší a do toho vyplňovat ty přijímací papíry. No to jsem fakt myslela, že vyskočím z kůže. Jakobych jim asi do rána zdrhla nebo co :evil: Taky jsem to měla bez epidurálu, akorát se mi nechtěla odloučit placenta, tak mi museli píchnout oxytocin a kontrakce začaly na novo, abych tu placentu vyplkla. Vlastně jsem jakoby rodila dvojčata, akorát bez druhého mimča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.9.10 09:01

krásné ráno holky, mě je podstatně lépe a před chvílí jsem se probudila.Noc byla ale děsná.A to musím dnes na obtisky k panu zubaři,protože jede na 14 dní pryč.Teplotu zatím nemám, tak snad to zvládnu.Ale mám strach že ho :poblion: no uvidíme.A holky porody, porody, porody.....nějak jsme to zvládli a teď to taky zvládneme,chtěla bych chodit cvičit, ale ty kurzy jsou dopoledne a já nemám vycházky tak se musím zeptat lékaře jestli můžu. aniž bych z toho měla průser. :nevim: Ale je to u nás taky pěkně drahé :cry: minule jsem chodila a moc mi to u porodu pomohlo- hned poznali že jsem chodila cvičit, že mi to tak šlo.Ale už jsem vše zappoměla a teď mám tu plotýnku v háji …no bude to zajímavé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.9.10 09:19

tejchi, já jsem taky měla ze začátku děsnej zmatek v jakým jsem týdnu.. tak jsem na netu našla těhotenskou kalkulačku a tam je to celkem přehledně vidět vždy k dnešnímu dni, v jakém jsi týdnu buď podle poslední MS, nebo podle termínu porodu.
posílám odkaz: http://tehotenstvi.academy.sk/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.9.10 09:20

Ahojky, já měla dnes zas děsivé sny :pocitac: jinak k výpočtu dní těhu…já to dle poslední MS počítat nemůžu neb mám delší cyklu než 28 dní…takže dr mi to počítal dle velikosti mimísa…uvidíme jak mi pohne či nepohne s termínkem po čt kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.9.10 09:42

Kači, já u nás na stránkách porodnice našla nějaké cvičení za 300,– a předporodní kurz za 500,–, ve kterém je i poplatek za další osobu u porodu(300,–), tak to mi drahé nepřijde, i když teda těžko říct, kolik to má lekcí. A další cvičení jsem našla 80,– za hodinu, tak to je taky super, ale já do toho nejdu. Bych musela furt řešit hlídání a kdesi cosi, tak to to zase nějak zmáknu jak minule :pankac:

Já měla taky ms strašně nepravidelnou, takže jsem zvědavá, jestli mi to zítra posune.
Tejchi vůbec to neřeš. Během těhu ti to dr klidně posune několikrát, podle toho, jak se vyvýjí mimčo. Ber to podle toho, co máš napsané. Stejně prcek vyleze kdy bude chtít. Termín netermín :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.9.10 11:20

Petulo: u nás bylo taky škaredě, ale nějak se to vybírá a je docela krásně :lol:
ty jo, mě se dneska nic nechce, malý usnul a já bych zase jenom trčela na netu,…měla bych jít vařit, ale tááák se mi nechce…
odpo mě čeká vyřizování na katastru a to už se mi vůbec nechce :roll:
kačko: jojo, to máš pravdu, musíme to zvládnout :palec: tak hodně štěstí u dr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
13.9.10 12:03

Jani, tak u nás už se to taky vybralo a je tam i teplo. Takže jak se malý vyhajá tak jdem na velkou procházku. Už se těším. Ale též se mi vůbec nic nechce nejradši bych zalezla k malému do lůžka a spala s ním ale ještě musím udělat oběd zatím jsme měli jen polívku.
Kri já jsem taky nemohla vytlačit tu placentu ale u mě to dopadlo tak že mě uspali a nějak to ze mě dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí