Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
14.9.10 19:59

Taky jsem slyšela že se kontryhel s měsíčkem může jen před otěhotněním, v těhotenství prý ne. A hlavně se nemá šalvěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 20:05

Ježiš a já zrovna dopila měsíčkový čaj…a šalvěj taky piju když a mě něco leze. Je výborný na bolest v krku. Ale že se nesmí jsem fakt neslyšela… :-? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 20:18
Tejchi píše:
Ježiš a já zrovna dopila měsíčkový čaj…a šalvěj taky piju když a mě něco leze. Je výborný na bolest v krku. Ale že se nesmí jsem fakt neslyšela… :-? :nevim:

ale třeba na šalvějových kapkách není nic psáno :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.9.10 20:19

Holky dopiju čaj a jdu spát.Fakt mi je ouvej.....dobrou noc a krásné sna a šimrání miminek v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.9.10 20:22

Kačko sladké sníky a pořádné pocení!!!
Taky všem přeju dobrou noc a šimrání mimísek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.9.10 21:45

Ahoj, u nás lehnul chlap, tak doufám že mě nakazí :-? jsem z toho nabručená, vždy když mám jít na utz a jsem taková nějaká tak je něco, buď nemoc, nebo pařba nebo něco :wink:

nevím zda to je možné holky, ale každé ráno se koukám na břuch, jako o kolik mi přes noc vyrostl :dance: a dnes jsem přišla na to, že když se podívám z pravého profilu tak mi vystouplý břuch končí o 4cm výš než z levého profilu tudíž…ten břuch na pravo je vystouplejší dovýš než na levo, je to možné??? Tak si říkám zda třeba na té straně která je vystouplejší nemůže být prcín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
15.9.10 07:51

Dobré ráno holky, tak jsem se krásně vyspala malý spal celou noc v pokojíčku a ani jednou nepřišel paráda.
Kači brzy se uzdrav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.9.10 08:11

dobré ránko :mavam: my pojíme a jdeme ven, tak se mějte hezky, a odpo pápá :mavam:
kačko, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.9.10 09:01

Ahoj sluníčka , je mi blběěěěěěěěěěěěěě :cry: Budu volet k doktorce co si mám vzít za léky, ale nevím jestli mám volat k praktické nebo na gyndu :nevim: nechci tam chodit ať nelapnu ještě něco horšího. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.9.10 09:13

Kačí to je mi líto, tak se s dr domluv že přijdeš v jinou hodinu než nemocní…snad do půjde. Já se snažím taky držet, i když párkát jsem už měla s nakřápnutím na mále :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
15.9.10 09:39

Dobré ránko holky!!Tak já byla včera na kontrole i můj byl kouknout na miminko..Vše v pořádku jsem 17týden takže přesně .Ukazoval nám všechno takže jsem byla moc ráda a těším se na další kontrolu.Ale chtěli by sme už vědět co to je..Ale zas enic jen dělá kotouly a nic.Říkal že u holčiček to trvá déle ale pinďourka neměl teda zatím…Tak se těšíme na další snad už budeme vědět .Jsem ráda že je vše v pořádku..Měj te se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.9.10 10:10

Mar neboj na kontrole bude vše ok!!!
Kači, celý den nic nedělej a lež!!! Já bych asi spíš zavolala praktické ařekneš jí že jsi těhotná.
Karinka ty už jsi 17tt…ty jo, tmáš termín na únor, ne? Já mám začátek března a jsem v 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.9.10 11:37

kačko: tak se uzdravuj, je to nepříjemné, já u prvního těh. měla psycha z mojeho, měl streptokoky a já nevím, co ještě mu zjistili, takže jsem pak valila taky na krev, byli to nervy, vem si paralen, pořád pij čaj s medem a spinušej, ono to přejde, neboj…hlavně si měř teploty, ale jsme už 15 týden, to prostě už je v pohodě, není to první trimestr..
karin gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.10 12:10

Tak my máme dnes po kontrole. Jsme 16 týden a vše v pořádku. Opět potvrdila holku, tak jsem si cestou koupila růžový hadřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
15.9.10 13:05

Ahoj maminky a mimousci, :srdce:
tak jsem volala na výslledky I. sceeningu a vše OK :-D , za týden jdu na druhý. :kytka:
Nabízeli mi amniocentézu, ale odmítla jsem. Nevím proč ji každému cpou když vychází výsledky OK. Holt pojišťovna zaplatí.
Co dnes vaříte?
Včera jsem skoušela gnochi a moc mi nejdou, něděláte je některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí