Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a myčku nemáme takže myjeme všichni, no malý na to dost často zapomene a pak je kravál.Vidí u svého otce, že ženská je na úklid a chlapi si ani jídlo nenachystají na talíř
nejlépe ještě krmit a tak máme každý jinou výchovu a kam se přikloní????tam kde je to pohodlnější, že?No je to v tomto těžké. ![]()
jinač jsem po kontrole.Vše O.K., brali mi krev a za 14dní kontrola a za měsíc 4D UTZ
![]()
Kačí gratuluji, já jdu dnes v 16 30h, už jsem byla 3× na wc
nervy pracujou ![]()
kačko, tak gratuluju a že by jsi tady včera někomu chyběla??? spíše byl klid od tvého rýpáníčka
![]()
No já jsem na tom asi jako peťka, taky je klid, ale jak je toho moc, tak vybuchnu…manžel je do pěti v práci, pak si vezme malého, v šest se koupe a pak prostě už malý spí a mi jsme rádi, že jsme rádi a pak to je všechen ten bordel na mě
on vynese koš, nebo uklidí nádobí, ale to je tak vše, já si totiž raději uklízím sama…ale včera jsem vybuchla už kvůli olině, šla na wc a na pacce se jí asi přilepila ta směs a posraná a tak smrděla, že jsem teda chytila nervy, tak jsem teda řádila…a večer jsme šla spát klidná jako beránek, asi jsem to potřebovala…ale těším se na barák, to půjdu hrabat listí a polibte mi všichni mojí prd.....ať ten barák třeba spadne a ty děti a manžel ať si poradí…NEJSEM SLUŽKA neustále doma OPAKUJI, ale asi tak do dřezu, neb mě nikdo NECHCE SLYŠET!!!!
![]()
MAR: ty nepotřebuješ žádné projímadla, tobě stačí častější kontroly
neboj bude to oká ![]()
jo a změnili mi to jsem 15+2…Holky jdu si lehnout, aby jste měli ode mě klid ![]()
![]()
Jdu se kurýrovat neb noc stála za hovno. pa odpoledne.
brooooooooou
a ty víš, že jsi taková sladká, že by jsi tady nikdy nikoho neotravovala
![]()
Petulo: a bere tu větu někdo na vědomí? já si začnu asi účtovat ty služby
pak bude manžel koukat, jak jsem drahá paráda
![]()
No holky, tuhle větu říkávala moje matka a jsem na ní strašně alergická!!! Proto jí formuluji jinak, domácnost není jen moje
Ale zas musím říct že to málo co já udělám doma, oproti tomu co muž vše dělá venku okolo baráku a tak, tak to je nic.
Kači gratluji ke kontrole!!
jo, já se chovám teď hodně jako moje mamka, ale až teď si uvědomuju, kolik toho měla, chuděra…
![]()
holky tušíte jak to v tom Podolí v Praze vypadá s tou registrací? Opravdu je nutné tam jít v sedm ráno? Má to tedy vůbec smysl?
Hucko jak v 7 to už můžeš být 13 a konečná, některé slečny tam chodí i v 5 či 6h aby byly první
já nevím záleží na dnešní kontrole, neb mi možná registrace připadne na dovču, tudíž tam bude muset jít někdo za mě a otázkou je, zda tam dojde včas atd.
Registrovala jsem se v Podolí před týdnem. První přišla v 5.15 a dvanáctý člověk (byl to tatínek) tam byl cca v 6.00, možná 6.10. Všichni co teda přišli po šesté už měli smůlu a bylo jich hodně, těch mě tedy bylo líto. Prý jim tam někdo řekl, že mají přijít před sedmou… Asi to pak rovnou z Podolí šli zkusit jinam.
Ahojky holky,
tak gratuluji ke kontrolám. ![]()
Tak já mám doma dva chlapi bordeláře, manžela a syna (skoro 16.let), no a pomůžou mi taky až když zuřim. ![]()
Dnes jsem dělala lečo ještě pořád zpracovávám cuketu, a hovězí vývar.
![]()