Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
16.9.10 11:13

a myčku nemáme takže myjeme všichni, no malý na to dost často zapomene a pak je kravál.Vidí u svého otce, že ženská je na úklid a chlapi si ani jídlo nenachystají na talíř :cert: :cert: :cert: nejlépe ještě krmit a tak máme každý jinou výchovu a kam se přikloní????tam kde je to pohodlnější, že?No je to v tomto těžké. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 11:15

jinač jsem po kontrole.Vše O.K., brali mi krev a za 14dní kontrola a za měsíc 4D UTZ :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 11:18

Kačí gratuluji, já jdu dnes v 16 30h, už jsem byla 3× na wc :-? nervy pracujou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 11:25

kačko, tak gratuluju a že by jsi tady včera někomu chyběla??? spíše byl klid od tvého rýpáníčka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
No já jsem na tom asi jako peťka, taky je klid, ale jak je toho moc, tak vybuchnu…manžel je do pěti v práci, pak si vezme malého, v šest se koupe a pak prostě už malý spí a mi jsme rádi, že jsme rádi a pak to je všechen ten bordel na mě :roll: :roll: :roll: on vynese koš, nebo uklidí nádobí, ale to je tak vše, já si totiž raději uklízím sama…ale včera jsem vybuchla už kvůli olině, šla na wc a na pacce se jí asi přilepila ta směs a posraná a tak smrděla, že jsem teda chytila nervy, tak jsem teda řádila…a večer jsme šla spát klidná jako beránek, asi jsem to potřebovala…ale těším se na barák, to půjdu hrabat listí a polibte mi všichni mojí prd.....ať ten barák třeba spadne a ty děti a manžel ať si poradí…NEJSEM SLUŽKA neustále doma OPAKUJI, ale asi tak do dřezu, neb mě nikdo NECHCE SLYŠET!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 11:27

MAR: ty nepotřebuješ žádné projímadla, tobě stačí častější kontroly
:mrgreen: neboj bude to oká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 11:42

tak věta nejsem vaše služka je u nás na denním pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 11:49

jo a změnili mi to jsem 15+2…Holky jdu si lehnout, aby jste měli ode mě klid :cry:
:lol:
Jdu se kurýrovat neb noc stála za hovno. pa odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 11:52

brooooooooou :) a ty víš, že jsi taková sladká, že by jsi tady nikdy nikoho neotravovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Petulo: a bere tu větu někdo na vědomí? já si začnu asi účtovat ty služby :-P pak bude manžel koukat, jak jsem drahá paráda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 11:54

No holky, tuhle větu říkávala moje matka a jsem na ní strašně alergická!!! Proto jí formuluji jinak, domácnost není jen moje :mrgreen: :mrgreen: Ale zas musím říct že to málo co já udělám doma, oproti tomu co muž vše dělá venku okolo baráku a tak, tak to je nic.
Kači gratluji ke kontrole!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 12:05

jani je to jako bych to mluvila do větru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.9.10 12:06

jo, já se chovám teď hodně jako moje mamka, ale až teď si uvědomuju, kolik toho měla, chuděra… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.9.10 13:06

holky tušíte jak to v tom Podolí v Praze vypadá s tou registrací? Opravdu je nutné tam jít v sedm ráno? Má to tedy vůbec smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.9.10 13:11

Hucko jak v 7 to už můžeš být 13 a konečná, některé slečny tam chodí i v 5 či 6h aby byly první :lol: já nevím záleží na dnešní kontrole, neb mi možná registrace připadne na dovču, tudíž tam bude muset jít někdo za mě a otázkou je, zda tam dojde včas atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
16.9.10 15:59

Registrovala jsem se v Podolí před týdnem. První přišla v 5.15 a dvanáctý člověk (byl to tatínek) tam byl cca v 6.00, možná 6.10. Všichni co teda přišli po šesté už měli smůlu a bylo jich hodně, těch mě tedy bylo líto. Prý jim tam někdo řekl, že mají přijít před sedmou… Asi to pak rovnou z Podolí šli zkusit jinam.

• Citovat
  • Upravit
2320
16.9.10 16:01

Ahojky holky,
tak gratuluji ke kontrolám. :srdce:
Tak já mám doma dva chlapi bordeláře, manžela a syna (skoro 16.let), no a pomůžou mi taky až když zuřim. :pankac:
Dnes jsem dělala lečo ještě pořád zpracovávám cuketu, a hovězí vývar.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky