Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:majatob píše:Dej si jí do oblíbených. Když tady budou nové příspěvky bedě tam oko a ty se ti ukáží ohraničené červeně, ty nepřečtené.
tejchi, dikyjej, ja se tady asi nikdy nevyznam, jak zjistim, ze nekdo poslal novy prispevek na tuhle diskuzi? da se to nekde nastavit?
ahaaaa, diky, jdu na to ![]()
jupi, uz mi to funguje, dik moc ![]()
no a bych se vam teda trochu predstavila kdyz uz jsem se sem vetrela,co?
tak tedy…Su Magda,bydlim v Ostrave a cekam treti ditko
doma uz mam Tobika, tomu jsou 2,5 roku a 6 mesicni Beatku
studuju na univerzite v Olomoucu a ucim hudebku v jedne soukrome skolce…
a jinak nevim co psat ![]()
majatob a kdy máš termín a ti rabíři jsou jak staří některé co jsou mezi námi jsou prvorodičky a některé už tu děti máme. Já mám doma skoro 2 letého syna.
téda tak to jste si s třetím dítkem pěkně pospíšili a jak to všechno zvládáš?
jooo a termin mam zhruba 10.brezna, presne to nevim, protoze telo nejak nestihlo po porodu nastartovat a uz jsem byla zase tehotna ![]()
majatob no tedy máš se doma co ohánět!!
Já tedy dítka ještě nemám, bohužel…člověk pořát na něcčeká, něco buduje…ale už jsme řekli dost, nbo nám za chvíli bude 30 a děti nikde
![]()
no zvladam jak kdy, ted to docela jde, ale vecer teda vetsinou padam unavou…
majatob tak to máme asi stejné já mám taky termín 10
tej už sis vzpoměla odkud se známe?Nebyli jste náhodou s manželem v srpnu v paskově na pouti?
haha, my jsme teda necekali na nic, ikdyz rodicum se to moc nepozdavalo…ted je mi 23 ![]()
Peťka1 píše:
majatob tak to máme asi stejné já mám taky termín 10
tej už sis vzpoměla odkud se známe?Nebyli jste náhodou s manželem v srpnu v paskově na pouti?
Peťi letos nee, leda tak 3 roky zpět. Hele víš jak tam u penuservisu stávají kamiony? Tak manžel u nich dělal na autech a já v kanclu a občas jsem hlídala ty dva jejich malé raubíře. Ale z toho vlaku to jen nebude…já si byla jistá že jsi codila na školu jako já, akorát do druhého ročníku ![]()