Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dala jsem si dva rohlíky s horčicí a herkulesem a teď paprikové brambůrky, jinak nic moc jsem nejedla ![]()
MAR: moc gratuluju
jsem ti říkala, že to bude v klidu, aspoň jsi se pročistila
![]()
j.s. píše:
dala jsem si dva rohlíky s horčicí a herkulesem a teď paprikové brambůrky, jinak nic moc jsem nejedla
Jo jo za posledních 20 minut, že????
![]()
to teda ![]()
po čase je to docela zábavné se o tom bavit, ale někdy v tu chvíli jsou na zabití
třeba na Valentýna jsem dostala robotický vysavač
jako že to je výborný dárek, protože teď už mi bude s vysáváním pomáhat. No, vždycky ho zapne a leží s ovladačem, nakonec usne, vysavač se vybije a já ten krám musím odnést do nabíječky a vyčistit. jenže při tom přenášení zjistím, že se mi celý vysypal…dál už to snad ani nemusím popisovat:cert: ![]()
tak kdy se potkáme břichandy
já jsem z hranic, to je asi půl hodinky vlakem ![]()
kači, jak si psala lůžko, úplně jsem si vzpomněla na jiříka, mojeho kamaráda, je z háje
tam u Vás kousek
j.s. píše:
tak kdy se potkáme břichandy![]()
já jsem z hranic, to je asi půl hodinky vlakem
kači, jak si psala lůžko, úplně jsem si vzpomněla na jiříka, mojeho kamaráda, je z háje![]()
tam u Vás kousek
Jo to je jako bys šutrem dohodila .....
ty jo, já tady řeším, že po roce a půl budeme čtyři doma a někdo to bere hopem rychleji než já, to je úúúleva, díky díky díky
ale musíš mít zlaté děti ![]()
to je škoda, já studovala Báňu, teda je mi zle, jenom když jedu kolem, ale..........
ty jo, jsem zase nafouklá jako balón, taky býváte nafouklé?
kacafazolka píše:
Já musela zmiznout do lůžka, zdálo se mi, že už se Honza vrací
PeťkoSi:koukala jsem, že jsi v Berouně- tam teď pracuje brácha.A odkud jsi z Ostravy???
a kdepak tady pracuje? Jsem ze Zábřehu, toho asi novějšího, prostě ne ze Starého ![]()
PetkaSi Jé, o tom jsem taky přemýšlela, že ho koupím. A když si s tím robovysavačem zrovna nehraje tvůj muž, jsi s ním spokojená?
MAR Moc gratuluju k prohlídce!! A v úterý jdeš do Podolí na krev i UTZ? Je tam ta hodná paní doktorka u UTZ, co nám řekla pohlaví taky na screeningu ![]()
A chtěla jsem se zeptat, jestli když vám mění ten týden těhotenství, tak zároveň přepisují ten datum v těh. průkazce? Nebo tam zůstane ten původní?
j.s. píše:
z hranic do osravy? to je 35 minut prcenko
Suprcity 26 minut prdelko a dost ![]()
Tak kdy se sejdeme?