Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
17.9.10 14:33
Martulinka01 píše:
Ahoj tehulky, muzu se k vam jeste pridat? Dnes jsem 16+1. Doma uz mame Davidka v listopadu mu budou 3. :kytka:

Vítám tě, a kdy máš termí porodu, zapíši tě do tabulky pokud chceš, je ve fotkách k nahlédnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
17.9.10 14:35

Mě kdysi na žalud. vředy dělalo dobře nastrouhané jablko (oloupané) smíchané se smetanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
17.9.10 15:15

prave jsme s malym vstali, neni nad to si po obede schrupnout
termin podle ms mi vychazi na 3.3., v podneli jdu na kontrolu a bude mi brat krev, tak snad bude vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 18:19

Ahoj baby, kde jste? Koukáte jako já na Davis Cup? já to miluji, ale moje nervy. :zed: :zed: :zed: ten adrenalín miluji.Ještě že mistrovství v hokeji bude až porodím- to bych bez tak porodila předčasně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Předloni jsme byli s Ríšou na všechny utkání ve vítkovické hale a šílené.Týden jsem nemluvila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 18:20

Jinak Marťulinko, vítám tě. :kytka: Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 18:21
pistinka píše:
Holky, noc hrozná… Ve dvě jsem se probudila bolestí břicha - ale asi žaludek nebo žlučník nebo uzliny, já fakt nevím :nevim: . Bolelo děsně. Už jsem myslela, že pojedu do nemocnice. Zbudila jsem přítele, vypila dvě sklenice vody a trochu to polevilo, tak asi žaludek…

Nevíte co se může jíst, když má člověk něco se žaludkem, k dokt. ještě nejdu, zkusím nějak přežít.

No já se picnu, mohla jsem jíst tak dva týdny od nevolností a zase mám rohlíkovou dietu :nevim:

Vitamíny pak budu brát jako řekl DR Meg, to se mi zdá rozumný.

Pistinko už je ti lépe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 18:24
MAR01 píše:
Kačí na lípu jsem astmatik na heřmátek taktéž…ten bez to je čaj nebo cooo???

normálně sypané sušené bylinky- černý bez.Necháš vyluhovat a je to :-) mě je tisíckrát lépe, ale doktor říkal, že hlavní je ležet a pít a pít a ležet.Prý je to teď pro naše tělo i to pitomé nachlazení děsný záhul. :nevim: Tak lež a pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 18:26

No ahoooj Kači!!
Jsem ráda že mě nemoci zatím míjí…tedynachlazení a tak ato už mi tu muž doma snoplil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 18:33
Tejchi píše:
Ahojky holky!!! :mavam:
Peťi, klídek, chlapi jsou v tomhle asi stejní. Proto se u nás o vše starám já. A dokud nepřišla upomínka tak je to ok, ono jak příjde první tak to uhradíš a je to v klidu!! Jinak vydrž, zítra si spočneš!!!
Kači, tak dnes jsme šli okolo tvé ségry, ni mají bazén a takový bílý barák?? No jsem utahaná jak šňuraod WC…udělám oběd a lehnu!!

Kačko zde mám dotaz na tebe, asi jsi přehlídla a nebo nečetla pozorně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 18:37

promiň já si nevšimla :oops: Ne ne to jsou sousedi Ségra má takový šedý barák se sedl.střechou a vedle je staré stavení u kterého jsou kury.A je tam taková pergola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 18:39

A bydlí tam s nimi ještě někdo, právě tam dnes nějaký dědula dělal oheň a myslím že tam měl malého černého ratlíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 18:56

ahoj těhule? jak je? já jsem po dnešku ko, já jsem tak vyhládla, chlap ve škole, takže mi s malým večer nepomohl, tak teď hltám čtyři rohlíky a dva mexické saláty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 19:01

No Jani…ať už ti Toník spí a dej si oddych!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:03

jojo. už byla pohádka a snad už chrupe a nebude mrčet, ať tam nemusím…jsem ráda, že jsem ráda…a co ty? jak se máme při dnešku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 19:05

Jáá, Jani že se ptáš, jak bych se měla…bys jen záviděla :-? Dopolende procházka, odpledne spánek a do teď sedím u televize a střídavě si čtu knihu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí