Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martulinka01 píše:
Ahoj tehulky, muzu se k vam jeste pridat? Dnes jsem 16+1. Doma uz mame Davidka v listopadu mu budou 3.
Vítám tě, a kdy máš termí porodu, zapíši tě do tabulky pokud chceš, je ve fotkách k nahlédnutí.
Mě kdysi na žalud. vředy dělalo dobře nastrouhané jablko (oloupané) smíchané se smetanou.
prave jsme s malym vstali, neni nad to si po obede schrupnout
termin podle ms mi vychazi na 3.3., v podneli jdu na kontrolu a bude mi brat krev, tak snad bude vse v poradku
Ahoj baby, kde jste? Koukáte jako já na Davis Cup? já to miluji, ale moje nervy.
ten adrenalín miluji.Ještě že mistrovství v hokeji bude až porodím- to bych bez tak porodila předčasně
Předloni jsme byli s Ríšou na všechny utkání ve vítkovické hale a šílené.Týden jsem nemluvila. ![]()
pistinka píše:
Holky, noc hrozná… Ve dvě jsem se probudila bolestí břicha - ale asi žaludek nebo žlučník nebo uzliny, já fakt nevím. Bolelo děsně. Už jsem myslela, že pojedu do nemocnice. Zbudila jsem přítele, vypila dvě sklenice vody a trochu to polevilo, tak asi žaludek…
Nevíte co se může jíst, když má člověk něco se žaludkem, k dokt. ještě nejdu, zkusím nějak přežít.
No já se picnu, mohla jsem jíst tak dva týdny od nevolností a zase mám rohlíkovou dietu
Vitamíny pak budu brát jako řekl DR Meg, to se mi zdá rozumný.
Pistinko už je ti lépe?
MAR01 píše:
Kačí na lípu jsem astmatik na heřmátek taktéž…ten bez to je čaj nebo cooo???
normálně sypané sušené bylinky- černý bez.Necháš vyluhovat a je to
mě je tisíckrát lépe, ale doktor říkal, že hlavní je ležet a pít a pít a ležet.Prý je to teď pro naše tělo i to pitomé nachlazení děsný záhul.
Tak lež a pij.
No ahoooj Kači!!
Jsem ráda že mě nemoci zatím míjí…tedynachlazení a tak ato už mi tu muž doma snoplil ![]()
Tejchi píše:
Ahojky holky!!!
Peťi, klídek, chlapi jsou v tomhle asi stejní. Proto se u nás o vše starám já. A dokud nepřišla upomínka tak je to ok, ono jak příjde první tak to uhradíš a je to v klidu!! Jinak vydrž, zítra si spočneš!!!
Kači, tak dnes jsme šli okolo tvé ségry, ni mají bazén a takový bílý barák?? No jsem utahaná jak šňuraod WC…udělám oběd a lehnu!!
Kačko zde mám dotaz na tebe, asi jsi přehlídla a nebo nečetla pozorně
![]()
promiň já si nevšimla
Ne ne to jsou sousedi Ségra má takový šedý barák se sedl.střechou a vedle je staré stavení u kterého jsou kury.A je tam taková pergola.
A bydlí tam s nimi ještě někdo, právě tam dnes nějaký dědula dělal oheň a myslím že tam měl malého černého ratlíka
![]()
ahoj těhule? jak je? já jsem po dnešku ko, já jsem tak vyhládla, chlap ve škole, takže mi s malým večer nepomohl, tak teď hltám čtyři rohlíky a dva mexické saláty ![]()
jojo. už byla pohádka a snad už chrupe a nebude mrčet, ať tam nemusím…jsem ráda, že jsem ráda…a co ty? jak se máme při dnešku?
Jáá, Jani že se ptáš, jak bych se měla…bys jen záviděla
Dopolende procházka, odpledne spánek a do teď sedím u televize a střídavě si čtu knihu
![]()