Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
17.9.10 19:54
Tejchi píše:
Kači, tak ten chlap tam sice byl, ale asi tam nepatří. Ale ten domeček to je…ony tam jak jdeš jako by dólů k cestě jsou po pravé traně ty dva, od tvé ségry a v zadu ten bílý s bazénem. Ten pán asi bydlí v tom velkém u cesty, jak tam naproti mají toho salašnického hafíka. Snad se orientuješ.
Jinak já zítra nevařím, dědeček má oslavu 85 narozenin, tak si v restauraci obědnám něco extra… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jéééééééé tak to jsi byla o kousek dále to je u Jirky, on má salašnického a bílý domek.Ségra je přes louku jako by ses dívala k poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:57

jojo, chleba a sádlíčko, to je paráda, sem tam kousek masa, hmmmmmmmmm, upeču :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 20:01

Kači: Noo, přez cestu od toho salašnického, vedle toho bílého s bazénem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:09
Tejchi píše:
Kači: Noo, přez cestu od toho salašnického, vedle toho bílého s bazénem??

ne ještě dále :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 20:17

Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!! :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:23
Tejchi píše:
Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!! :nevim: :nevim:

Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
17.9.10 20:24

Kači: díky, už je líp :-) od rána jen suchá rýže a suché rohlíky :-(

Nemůžu sem chodit, to se nedá vydržet, třeba ten mexickej salát Janinky! a maso se zelím! a vůbec všechno :-D :-D

miluju jídlo a tečou mi z toho sliny :-D :-D

Až budu mít odvahu zkusím to strouhané jablko podle Meg. díky

• Citovat
  • Upravit
7485
17.9.10 20:25
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!! :nevim: :nevim:
Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tuž to by bolo fajné no ni???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:29
Tejchi píše:
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tuž to by bolo fajné no ni???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tuž ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: s tebu to děvucho neni lehke, bo ty si jakasik pomatena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:30
pistinka píše:
Kači: díky, už je líp :-) od rána jen suchá rýže a suché rohlíky :-(

Nemůžu sem chodit, to se nedá vydržet, třeba ten mexickej salát Janinky! a maso se zelím! a vůbec všechno :-D :-D

miluju jídlo a tečou mi z toho sliny :-D :-D

Až budu mít odvahu zkusím to strouhané jablko podle Meg. díky

Bobku …rýže :poblion: a suché rohle jéééééééé tak ať je ti honem líp a můžeš se s námi přežírat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 20:32

Kači ni ni…jak ideš dolů do města, tak přicházích k tomu s salašnickým, naproti je taková krychle, tam asi bydlí ten starý pán co dělal dnes oheň. No a napravo přez louku je barák od tvé ségry, mají tam tak krásně naskládané dřevo u plotu myslím a vedle něj na pravo je ten s bazénem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:33
Tejchi píše:
Kači ni ni…jak ideš dolů do města, tak přicházích k tomu s salašnickým, naproti je taková krychle, tam asi bydlí ten starý pán co dělal dnes oheň. No a napravo přez louku je barák od tvé ségry, mají tam tak krásně naskládané dřevo u plotu myslím a vedle něj na pravo je ten s bazénem :mrgreen:

hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá tak se za ni někdy stav, řekni že jsi ode mě , stejně už o tobě ví a dáte čaj nebo kafe.Ségra je stejně prdlá jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 20:35

Kači a o tm baráku celou dobu mluvím sakrec mazec :zed: :zed: :zed: Jen se pochopit co!!! Jo já ji řeknu zduř já jsem Tejchi a prý jsi prdlá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 20:41
Tejchi píše:
Kači a o tm baráku celou dobu mluvím sakrec mazec :zed: :zed: :zed: Jen se pochopit co!!! Jo já ji řeknu zduř já jsem Tejchi a prý jsi prdlá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jo :mrgreen: A ona řekne tak pojď dál :mrgreen: a je noha v nohávě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí