Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
Kači, tak ten chlap tam sice byl, ale asi tam nepatří. Ale ten domeček to je…ony tam jak jdeš jako by dólů k cestě jsou po pravé traně ty dva, od tvé ségry a v zadu ten bílý s bazénem. Ten pán asi bydlí v tom velkém u cesty, jak tam naproti mají toho salašnického hafíka. Snad se orientuješ.
Jinak já zítra nevařím, dědeček má oslavu 85 narozenin, tak si v restauraci obědnám něco extra…![]()
![]()
jéééééééé tak to jsi byla o kousek dále to je u Jirky, on má salašnického a bílý domek.Ségra je přes louku jako by ses dívala k poště
jojo, chleba a sádlíčko, to je paráda, sem tam kousek masa, hmmmmmmmmm, upeču ![]()
Kači: Noo, přez cestu od toho salašnického, vedle toho bílého s bazénem??
Tejchi píše:
Kači: Noo, přez cestu od toho salašnického, vedle toho bílého s bazénem??
ne ještě dále ![]()
Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!!
![]()
Tejchi píše:
Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!!![]()
Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor
![]()
Kači: díky, už je líp
od rána jen suchá rýže a suché rohlíky ![]()
Nemůžu sem chodit, to se nedá vydržet, třeba ten mexickej salát Janinky! a maso se zelím! a vůbec všechno
![]()
miluju jídlo a tečou mi z toho sliny
![]()
Až budu mít odvahu zkusím to strouhané jablko podle Meg. díky
kacafazolka píše:Tejchi píše:Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor
Kači: Je to těch 585 jak jsi mi poslala. No to je ten co si myslím…vedle toho s bazénem. Tož kukám na tu mapu a nic jiného se mi nevybavuje!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuž to by bolo fajné no ni????
![]()
Tejchi píše:kacafazolka píše:Tuž to by bolo fajné no ni????Tejchi píše:Tuž to ja děvucho nevim, asi budu muset řect segře aby ti tam jeden den vyvěsila jakysik prapor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tuž ja
s tebu to děvucho neni lehke, bo ty si jakasik pomatena
![]()
pistinka píše:
Kači: díky, už je lípod rána jen suchá rýže a suché rohlíky
![]()
Nemůžu sem chodit, to se nedá vydržet, třeba ten mexickej salát Janinky! a maso se zelím! a vůbec všechno
![]()
miluju jídlo a tečou mi z toho sliny
Až budu mít odvahu zkusím to strouhané jablko podle Meg. díky![]()
Bobku …rýže
a suché rohle jéééééééé tak ať je ti honem líp a můžeš se s námi přežírat ![]()
Kači ni ni…jak ideš dolů do města, tak přicházích k tomu s salašnickým, naproti je taková krychle, tam asi bydlí ten starý pán co dělal dnes oheň. No a napravo přez louku je barák od tvé ségry, mají tam tak krásně naskládané dřevo u plotu myslím a vedle něj na pravo je ten s bazénem ![]()
Tejchi píše:
Kači ni ni…jak ideš dolů do města, tak přicházích k tomu s salašnickým, naproti je taková krychle, tam asi bydlí ten starý pán co dělal dnes oheň. No a napravo přez louku je barák od tvé ségry, mají tam tak krásně naskládané dřevo u plotu myslím a vedle něj na pravo je ten s bazénem
hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá tak se za ni někdy stav, řekni že jsi ode mě , stejně už o tobě ví a dáte čaj nebo kafe.Ségra je stejně prdlá jako já ![]()
Kači a o tm baráku celou dobu mluvím sakrec mazec
Jen se pochopit co!!! Jo já ji řeknu zduř já jsem Tejchi a prý jsi prdlá
![]()
Tejchi píše:
Kači a o tm baráku celou dobu mluvím sakrec mazec![]()
![]()
Jen se pochopit co!!! Jo já ji řeknu zduř já jsem Tejchi a prý jsi prdlá
![]()
![]()
no jo
A ona řekne tak pojď dál
a je noha v nohávě
![]()