Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
17.9.10 19:07

nezávidím, opravdu ne, já si to první těh. fakt užila a bylo mi jasné, že to druhé už bude jiné…jen si to pořádně užívej, i manžela, pak už moc sami nebudete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 19:10

Jani ani teď nejsme…příjde z práce a jde spát, vstane, pojí a jde do garáže nebo na zahradu makat a pak zas do práce a jak má ranní tak nastejno…Dnes ni výjmečně udělal dvě hodiny čas na mě a pejska :mrgreen: Ale zas já ho chápu a práce je venku doooost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:22

ale i tak, máš čas na sebe, můžeš odpočívat a těšit se na něj a i na to malé :mrgreen: buď ráda, že je takový pracovitý, ten můj je shniloň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:36
Tejchi píše:
A bydlí tam s nimi ještě někdo, právě tam dnes nějaký dědula dělal oheň a myslím že tam měl malého černého ratlíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne ne tak to jsi byla asi jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:37

jakto že neležíš!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
ahoj těhule? jak je? já jsem po dnešku ko, já jsem tak vyhládla, chlap ve škole, takže mi s malým večer nepomohl, tak teď hltám čtyři rohlíky a dva mexické saláty :oops:

Ahoj těhule, mě už je lépe :mrgreen: a čučím na Berdycha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
jakto že neležíš!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

mě bylo smutno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:38
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:42
j.s. píše: :hug: :hug:

Jani ty se furt cpeš salátama a uděláš mi vždycky takovou chuť :zed: :zed: :zed: já to raději nekupuji vážila bych pak 100 kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:46

já jsem to měla i u toníka, já mám prostě chuť na nezdravé věci…kdybych si vzala třeba jabko nebo tak, ale to ne,…já si koupila rovnou dva a fakt je sežrala, měla jsem na ně hroznou chuť a bylo to móóóc dobré…a víš co, já jsem měla známou a ta mi třeba řekla, já měla chuť na játrovku, jak jsem byla v tom a já v noci, v pět ráno, úplně chuť na játrovku a v sedm ráno jsem letěla do obchodu v tom střívku a sežrala ji, tak to máš asi stejné, jak něco napíšu, dostaneš chuť :mrgreen: zítra budu dělat zeleninovou polívku a makarony s boloňskou máčkou, mňam mňam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:49
j.s. píše:
já jsem to měla i u toníka, já mám prostě chuť na nezdravé věci…kdybych si vzala třeba jabko nebo tak, ale to ne,…já si koupila rovnou dva a fakt je sežrala, měla jsem na ně hroznou chuť a bylo to móóóc dobré…a víš co, já jsem měla známou a ta mi třeba řekla, já měla chuť na játrovku, jak jsem byla v tom a já v noci, v pět ráno, úplně chuť na játrovku a v sedm ráno jsem letěla do obchodu v tom střívku a sežrala ji, tak to máš asi stejné, jak něco napíšu, dostaneš chuť :mrgreen: zítra budu dělat zeleninovou polívku a makarony s boloňskou máčkou, mňam mňam :dance:

přijedu :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:49

néééééééé, já mám ještě zelíčko a pečené masíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.9.10 19:52

hm, to jaňulka taky moc ráda a pečínkové sádlo s chlebem, mňááááááááám, taky musím udělat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
17.9.10 19:52

Kači, tak ten chlap tam sice byl, ale asi tam nepatří. Ale ten domeček to je…ony tam jak jdeš jako by dólů k cestě jsou po pravé traně ty dva, od tvé ségry a v zadu ten bílý s bazénem. Ten pán asi bydlí v tom velkém u cesty, jak tam naproti mají toho salašnického hafíka. Snad se orientuješ.
Jinak já zítra nevařím, dědeček má oslavu 85 narozenin, tak si v restauraci obědnám něco extra… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 19:53
j.s. píše:
hm, to jaňulka taky moc ráda a pečínkové sádlo s chlebem, mňááááááááám, taky musím udělat :pankac:

8-o já už vím co budu mít na veču.To sádlo s chlebem, díky Janičko díky :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí