Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nezávidím, opravdu ne, já si to první těh. fakt užila a bylo mi jasné, že to druhé už bude jiné…jen si to pořádně užívej, i manžela, pak už moc sami nebudete ![]()
Jani ani teď nejsme…příjde z práce a jde spát, vstane, pojí a jde do garáže nebo na zahradu makat a pak zas do práce a jak má ranní tak nastejno…Dnes ni výjmečně udělal dvě hodiny čas na mě a pejska
Ale zas já ho chápu a práce je venku doooost!!
ale i tak, máš čas na sebe, můžeš odpočívat a těšit se na něj a i na to malé
buď ráda, že je takový pracovitý, ten můj je shniloň ![]()
Tejchi píše:
A bydlí tam s nimi ještě někdo, právě tam dnes nějaký dědula dělal oheň a myslím že tam měl malého černého ratlíka![]()
![]()
![]()
ne ne tak to jsi byla asi jinde ![]()
j.s. píše:
ahoj těhule? jak je? já jsem po dnešku ko, já jsem tak vyhládla, chlap ve škole, takže mi s malým večer nepomohl, tak teď hltám čtyři rohlíky a dva mexické saláty
Ahoj těhule, mě už je lépe
a čučím na Berdycha
j.s. píše:![]()
Jani ty se furt cpeš salátama a uděláš mi vždycky takovou chuť
já to raději nekupuji vážila bych pak 100 kg ![]()
já jsem to měla i u toníka, já mám prostě chuť na nezdravé věci…kdybych si vzala třeba jabko nebo tak, ale to ne,…já si koupila rovnou dva a fakt je sežrala, měla jsem na ně hroznou chuť a bylo to móóóc dobré…a víš co, já jsem měla známou a ta mi třeba řekla, já měla chuť na játrovku, jak jsem byla v tom a já v noci, v pět ráno, úplně chuť na játrovku a v sedm ráno jsem letěla do obchodu v tom střívku a sežrala ji, tak to máš asi stejné, jak něco napíšu, dostaneš chuť
zítra budu dělat zeleninovou polívku a makarony s boloňskou máčkou, mňam mňam ![]()
j.s. píše:
já jsem to měla i u toníka, já mám prostě chuť na nezdravé věci…kdybych si vzala třeba jabko nebo tak, ale to ne,…já si koupila rovnou dva a fakt je sežrala, měla jsem na ně hroznou chuť a bylo to móóóc dobré…a víš co, já jsem měla známou a ta mi třeba řekla, já měla chuť na játrovku, jak jsem byla v tom a já v noci, v pět ráno, úplně chuť na játrovku a v sedm ráno jsem letěla do obchodu v tom střívku a sežrala ji, tak to máš asi stejné, jak něco napíšu, dostaneš chuťzítra budu dělat zeleninovou polívku a makarony s boloňskou máčkou, mňam mňam
přijedu
![]()
hm, to jaňulka taky moc ráda a pečínkové sádlo s chlebem, mňááááááááám, taky musím udělat ![]()
Kači, tak ten chlap tam sice byl, ale asi tam nepatří. Ale ten domeček to je…ony tam jak jdeš jako by dólů k cestě jsou po pravé traně ty dva, od tvé ségry a v zadu ten bílý s bazénem. Ten pán asi bydlí v tom velkém u cesty, jak tam naproti mají toho salašnického hafíka. Snad se orientuješ.
Jinak já zítra nevařím, dědeček má oslavu 85 narozenin, tak si v restauraci obědnám něco extra…
![]()
j.s. píše:
hm, to jaňulka taky moc ráda a pečínkové sádlo s chlebem, mňááááááááám, taky musím udělat
já už vím co budu mít na veču.To sádlo s chlebem, díky Janičko díky
![]()