Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tady je také krásně, převlíkla jsem postele, vyprala, vyžehlila, vyluxovala, vytřela, umyla koberce, koupelnu, a pojedem na ryby, stejně nic nechytnem.
![]()
Pa ![]()
Ahoj holky, já zase čučela na tenis…no moje nervy.Ale dobře to dopadlo a zítra zase
No teď půjdu uklízet a žehlit.Moc se mi nechce,a le když jsem celý den ležela
![]()
A stím srazíkem co?Všechny co mohou přijet tak se ozvěte ať se nějak domluvíme… ![]()
ty jo, my se nějak moc činíme ty víkendy, každá žehlí, pere, vaří
aby jsme to moc nepřeháněly ![]()
j.s. píše:
ty jo, my se nějak moc činíme ty víkendy, každá žehlí, pere, vaří![]()
aby jsme to moc nepřeháněly
a přitom víkendy jsou od toho aby se odpočívalo.No neboj já to přehánět nebudu
![]()
a jak včera hrál ten berdych? ty se máš, že můžeš kukat, já jsem dneska zase vyřízená… ![]()
včera katastrofa a dnes už lepší.Jsem zvědavá na zítřek.Jeho jak někdo nevede za ruku
ještě není dozrálí tenista, myslím tím , že na to nemá ještě hlavu - je mladý. ![]()
Ale jsem ráda, že stihnu porodit přes mistrovstvím světa v hokeji.No kdybych byla v porodnici tak mě švihne ![]()
j.s. píše:
takže to prosral? ty jsi teda chytrá![]()
No včera mu to moc nešlo.
Srb byl lepší… ![]()
a kde budeš rodit? nechceš jet do přerova? by z nás měli radost, kdyby jsme se tam sešly
![]()
j.s. píše:
a kde budeš rodit? nechceš jet do přerova? by z nás měli radost, kdyby jsme se tam sešly![]()
![]()
ty vole to by ta porodnice spadla
.Máme stejně termín že?
jak se dozvíme jestli už ta druhá porodila
dáme si čísla ![]()
tož ja
já zase budu posílat zprávy, jsem v porodnici, asi porodím dneska, zatím se to dá…ty vole, kua co to je, nějak se to zhoršuje, to je psycho…a pak už jsem neudržela ani telefon v ruce, jak to bylo psycho a jak jsem se třepala…a pak tak už je na světě, má tolik a tolik cm a kg, těším se, snad vše půjde, tak jak má
![]()