Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
20.9.10 07:39

Dobré ránko :mavam: jak se máte, vypadá, že je zima, ale opravdu krásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 07:44

Krásné ráno holky, já včera byla tak smutná, že jsem už ani na PC nešla. :cry: Venku je nádherně, ale pěkná kosa.Mě je ještě trochu blbě tak ven půjdu když tak na chvilku odpoledne.Mám pořád hroznou rýmu, boláky v nose, že už ani smrkat nemůžu.V noci jsem měla zase blbosny. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 07:49

ale jdi kačenko, je to jenom tenis, prď na to, potentili si to sami, ale škoda, taky jsem na to čuměla, říkala jsem si, že štěpa musí vyhrát a vidíš, hned dostal kanárka :(
mě zase od rána masíruje malý pán tady, já ho asi zastřelím, už vylil od kočky vodu, no nic, pojíme, a půjdeme ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 07:50

já vám tak závidím , že můžete ven kdy chcete.Já prožívám ráno venku, jen když jdu na poradnu a to rána tak miluji. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 07:52

ono, pokud jsi těhotná a na nemocenské, tak se to neřeší, na mě přišla kontrola a jak uviděl moje břicho, tak říkal, jééé vy jste těhotná, tak to já už nedojdu, to tam měli napsat…já jsem totiž byla na nemocenské pak né přes gyndu, ale přes normální dr, pak mi to přepsali a já chodila venku pořád…
poptala bych se dr. a bylo by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 07:57
j.s. píše:
ale jdi kačenko, je to jenom tenis, prď na to, potentili si to sami, ale škoda, taky jsem na to čuměla, říkala jsem si, že štěpa musí vyhrát a vidíš, hned dostal kanárka :(
mě zase od rána masíruje malý pán tady, já ho asi zastřelím, už vylil od kočky vodu, no nic, pojíme, a půjdeme ven…

No jo no matko, když ta voda od kočičky tak láká?Jak se jmenuje kočanda?Já měla ještě u bývalého na baráku celou černou kočku co jsem ji zachránila,byla vychrtlá zubožená a neznám vděčnější zvíře.Spala se mnou jako mimino, naučila jsem ji hrát na schovku- třeba jsem přišla domů po práci o půl 10 večer a do desíti jsem musela hrát s kočkou na schovku.Chodila mě vyprovázet až k mostku, když jsem šla do práce a večer mě tam pak zase čekala.No byla úúúúúúúúúžasná.Jmenovala se Klotynka a pak mi ji přejel za domem na poli kombajn.Bylo to pro mě strašné období… :cry: :cry: :cry: jo a sranda nechtěla beze mě rodit tak jsem s ní seděla 5 hodin na půdě až se ji to povedlo.Jak jsem šla na záchod tak běžela za mnou po schodech a koťátko na půl cesty už venku.No mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 07:59
j.s. píše:
ono, pokud jsi těhotná a na nemocenské, tak se to neřeší, na mě přišla kontrola a jak uviděl moje břicho, tak říkal, jééé vy jste těhotná, tak to já už nedojdu, to tam měli napsat…já jsem totiž byla na nemocenské pak né přes gyndu, ale přes normální dr, pak mi to přepsali a já chodila venku pořád…
poptala bych se dr. a bylo by…

Víš ten můj dr. mi chtěl dát jen 4 hod. odpoledne a už tak bylo těžké ho ukecat na těch 6 hodin.Zatím mi žádná kontrola nepřišla , ale začali dávat i šílené pokuty tak mám obavu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 08:06

tak to potom jo, já byla s dr. domluvená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 08:08

TAKY JSME RODILY S OLINOU, BYLA TO HRŮZA, PŘIŠLA JSEM VE TŘI RÁNO DOMŮ, ÚPLNĚ KO A ONA V PĚT ZAČALA RODIT, JAK JSEM VIDĚLA, JAK ŽERE TU PLACENTU A TY MALÉ KOTÁTKA, TAK MI BYLO :poblion: ALE KRÁSNÉ TO BYLO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 08:09
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.9.10 08:32

Nádherné ráno těhulky!!!
No tak my máme kocoura a je to pěkný debil!! Radši mám našeho pejska :huban: :huban:
A s těma vycházkama no já mám ráno i odpoledne a říkali mi že bacha protože kontroly chodí, ne moc, ale chodí. Ale teď jak jsem byla na té oslavě, tak bez problémů si u mě napsala povolení mimo vycházky a že v klidu. Ale zas to asi nemůžu dělat každý den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 08:35
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 08:36

:mrgreen: to předtím byla můj miláček Fibi a toto jsou koťátka od Klotynky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 08:37

a tady jsou společně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
20.9.10 08:37

Ahoj holky, hlásím se po totálně proleženém víkendu, až mě z toho všechno začíná bolet.
Já jsem teda taky sportovní maniak, takže jsem čučela na tenis, ve čtvrtek začíná MS v basketu žen, tak u toho taky prosedím nějakou dobu a pak nechci tu svoji prdel vidět :zed: Já jsem takový magor, že i na olympiádů jsem vstávala ve 3 ráno. No můj to trochu nechápe, ale zvyká si :lol:
Holky mě na rýmu zabírá vincentka ve spreji, pak čuchat hapči nebo jak se to jmenuje, taková ta mentolová tyčinka a na zimu pod nosem mám nějakou bylinkovou mast Kosmín. Já moc té přírodní medicíně nevěřím, ale kupodivu to zabralo a celkem rychle. :dance:
Kači, pokud máš slušného dr. tak kdyby na tebe přišla kontrola, můžeš se s ním domluvit a on ti dá razítko, že jsi byla u něho s nějakým problémem. Známým to teda dr bez problémů nabízeli, tak se zkus zeptat, ať nemusíš být pořád doma. Stejně je zvláštní, že někteří dr napíšou vycházky neomezeně a někteří jen 4 hoďky denně :cert: To je možné jen v tom našem bordel státě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí