Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kri12 píše:
Kači, to jste v nájmu??? To jsou slušné šupy teda.
jo máme obecní byt, po neplatičích.Já kráva ten byt opravila- stálo nás to přes sto tisíc a teď tohle.Koberce v hajzlu, kuchyňská linka, úplně nová na míru v hajzlu bože to není deset tisíc ale už pořádný balík.A na obci mi už po třetí koupili savo ale to pomůže tak na měsíc s tím že tři dny tu nemůžeme být protože je to ve všech pokojích.Přikládám fotku jak vypadají zdi našeho bytu ze spol.chodby
![]()
kacafazolka píše:Kri12 píše:jo máme obecní byt, po neplatičích.Já kráva ten byt opravila- stálo nás to přes sto tisíc a teď tohle.Koberce v hajzlu, kuchyňská linka, úplně nová na míru v hajzlu bože to není deset tisíc ale už pořádný balík.A na obci mi už po třetí koupili savo ale to pomůže tak na měsíc s tím že tři dny tu nemůžeme být protože je to ve všech pokojích.Přikládám fotku jak vypadají zdi našeho bytu ze spol.chodby
Kači, to jste v nájmu??? To jsou slušné šupy teda.![]()
![]()
náš dům je jako houba nacucaný vodou ![]()
Tej, já bych taky brala ty pružné. Ten pevný pas je v tomhle fakt naprd.
Dárek na Vánoce jo??? No to si děláš srandu. Můj letos dostane tak suché z nosa. Ten už si naděluje celý rok něco ![]()
Kir já mu chci koupit cyklistickou budnu, kalhoty a rukavice…vše má ale jen na léto a ne na teď. Takže bych to nejraději koupila a dala mu to hned!!
No fuj, tak to je fakt hnus. V tom vás přece nemůžou nechat bydlet. Nejsem zastáncem volání televize ke každé kokotině,ale teda v tomhle by třeba občanské judo nebo něco takového mohlo pomoct, ne?
To přece není možné tohle řešit savem ![]()
Tej, to se jako praktikuje i v zimě jo??? Hmmm, tak to by můj asi nevyjel. Si teď koupil kolo k 30 a hned si musel nakoupit i všechny ty kokotinky kolem, tak mi zase nedal možnost ho něčím překvapit. Mu se celkově blbě kupujou dárky. Baví ho jen počítače a telefony a teď teda to kolo, ale všechno má, tak jsem vždycky bezradná ![]()
Kri12 píše:
No fuj, tak to je fakt hnus. V tom vás přece nemůžou nechat bydlet. Nejsem zastáncem volání televize ke každé kokotině,ale teda v tomhle by třeba občanské judo nebo něco takového mohlo pomoct, ne?To přece není možné tohle řešit savem
to už mě taky napadlo ale nechám to jako poslední možnost.Dám jim ještě šanci i když si myslím že je to k ničemu.Teď čekám na mail z obce jak se k tomu vyjádří.Poslala jsem jim fotky a dopis tak uvidíme.Ještě teď píšu na stavební úřad, aby v té věci udělali patřičné kroky. ![]()
Kačko prosím tě to už neí plíseň, to je normálně vlhká stěna…to savem nezaženeš!!
Kir no můj manžel je pořát v garáži a koníčky má auta, tuning, kolo…na tm jsme dost podobně, takže něco mu vymyslet i jde. Do garáže je pořát nějaké nářadí, na auto taky zatím dost věcí a to kolo asi jen to oblečení do chladna. On by zas v zimě nejezdil, tady se nesolí, jen sipě, takže ty cesty jsou kalamita jen pro auto, ale už teď je ráno dost chlado a to je v kraťasech a dresu nedá. A klasické cyklistické rukavice, by mu prsty upadly
![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:
Ano fazolka do televize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oni by mě vystříhali bo jsem sprostá jako dlaždič.Už jsem jim z obce řekla že jsou kokoti ![]()
j.s. píše:
kači: já tě chci v televizi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobré ráno, viděla jsi cicinky?:-D
Kurde, víš jak já minulý týden křičela na babu do telefonu, mi poslali kartu k účtu kde mám uř rok jiné jméno a karta je na staré jméno. Slečna v telefonu za to asi nemohla, ale moje nervy. Nesnáším eKonto a reifku…nějaké jeich Tpin a Ipin…
Ona na mě tak Tpin, já jí řekla Ipin…ona ten ne, říkám milion pinů, proto ten váš účet nesnáším!! Kartu mi pošlou novou ale tu starou musím vrátit na pobočku, říkám jako vy to zadupete a já mám někde běhat?? Kurde až tam půjdu to je zas sjedu abudu chtít zaplatit benzín!!!
![]()