Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
19.9.10 14:09

To já to ani schovávat nechci, ale zase nestojím o to aby v okolí probírali, jak minule že jsem potratila a už je zase těhu. Prostě je to soukr. věc a nikomu do toho nic. A ono se to rychle šíří, ale stejně to jednou poznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:09

a kdyby chtěl někdo utrácet, příjde mi to hezké, ale zbytečně drahé, ale zase pěkné, že v tom člověk není jako v pytli
 www.tveret.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:11

megg: to je jasné a že šíří, to bych mohla mluvit, jedna známá, nebo prostě se zdravíme na mě řvala přes celé náměstí: zase kluk, co a kdy máš termín a v kterém jsi…no tam mě nasrala :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert:
a šíří se, to že to bude kluk, už kvůli takovým škarohlídkům, pinďíčku odpadni a mařenko pěkně ber mamince krásu a buď to ty prcenečko moje :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.9.10 14:15

Jani ty že se netěšíš na jídlo?jsi nemocná????????????? 8-o 8-o 8-o Já lítám v těhu už dlouho, je to lepší než být zmačkaná.Já ráda pohodlíčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:20

já nejraději tepláky a úplně nejraději, ale to teda doma, manželovi :mrgreen: :dance: :dance: :dance: a jinak na ven mám jedny šustky a ty jsou ještě volné :dance: :dance: ale teď půjdu za frajerku, jak dlouho jsem neměla na sobě punčochy, to fakt dlouho…
jo jídlo jo, ale jak jsem psala, chlebíčky dělají den dopředu a to já nerada…tak uvidíme, co bude dobrého…já bych se pak nerada doma z něčeho po nebo po :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:22

kačko: a víš co je nejhorší, já aji když jsem nemocná, tak pořád žeru, potřebuju mít sílu na tu nemoc 8-o 8-o
:-P :-P :-P :-P :-P :-P teď jsem se zasmála, mě jak vedli z porodního sálu na pokoj, tak se mě sestra ptala, můžeme pro Vás něco udělat, a já že jo, že mám hlad :oops: :oops: :oops: a tak jsem po tmě, protože vedle na posteli spala mamina jedla rohlík a čtvereček sýru :lol: :lol: tak ta sestra tam pobíhala a jedla papriku a ta tak voněla, že jsem prostě po takovém výkonu dostala hlad 8-) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:31

tak páá večer, já se vypínám… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.9.10 14:42

S tím žehlením holky to neřeším, moje máti doma furt remcala jak žehlila úplné zbytečnosti, tak neztrácím čas hloupostma!
Jinak na mě to zatím asi nikdo nepoznává, včera starší ségra s tím jejím šulinem si nevšimli ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 15:00

No mě spíš čučí že jsem v těhu neb jsem štíhlejší než před…dnes jsem si fotila břuch a je menší než v tom 9tt :wink: tedy mě přijde, váha stejná -2kg, oblečení je mi krom břicha lépe neb mi šly z nějakého důvodu dolů stehna a zadek, které jsem měla vždy silnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.9.10 17:19

tak já když řeknu že jsem těhotná tak se mě všichni ptají a kde a mi příjde že už mám břicho dost velké. Těhu kalhoty ještě nosit nemusím ale brzo už jo jelikož dobré jsou mi jen dvoje. No dělala jsem tu makovou bábovku a je super, tak kdybys jani chtěla recept tak napíšu. A na to žehlení jsem se vyprdla vůbec se mi nechce, tak snad zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.9.10 17:58

Peti to je správný přístup! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 19:29

taky jsem nežehlila…jsem táááááááááááááááááááák přežraná, to je děs, chtěla jsem vyfotit břuch, ale raději nee :oops:
jojo, chci receptík, sem s ním…jak dojíme tuhle kokosovou, jdu na makovou :mrgreen:
kačko, kde jsi? to musíš být nansrána, co? ten tenis dnešní, to je ostuda… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.9.10 19:38
j.s. píše:
taky jsem nežehlila…jsem táááááááááááááááááááák přežraná, to je děs, chtěla jsem vyfotit břuch, ale raději nee :oops:
jojo, chci receptík, sem s ním…jak dojíme tuhle kokosovou, jdu na makovou :mrgreen:
kačko, kde jsi? to musíš být nansrána, co? ten tenis dnešní, to je ostuda… :cert:

ani mi nemluv Jani, jsem zpocená a ztrápená :cry: ale Ráďovi věřím, že bude aspoň bojovat.Už musím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 19:40

to teta prosral…to mu nepomůže ani ta komedie při hře, tak papa, já předávám pc manželovi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.9.10 07:18

Dobré ráno, :andel:
tak jsme včera byli na návštěvě a přišla jsem úplně ko a hned usnula.
Jani:
drbárna je strašná prostě všude :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: kdyby se raději starali o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí