Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to mi říkej.Mluvila jsem s ním o tom že se budu vdávat takže vycházky určitě nedodržím a on že musí napsat na sociálku, aby o tom věděli a nikoho mi neposlali.Může mi tak omluvit 3 dny.Mě by švihlo a kámošky mají neomezené vycházky.....
![]()
A stím sportem jsem na tom podobně.Ještě že bude MS v hokeji příští rok na Slovensku, nevím jak bych to dávala s mimčem a ještě vstávat na hokej.....No musela bych to zvládnout.Kdysi jsem si psala i tabulky s výsledky a zápasy na ledničku, ale na to už nemám čas
magooooooooooooooooooooooooooooor
![]()
Tak na tabulky u mě ještě nedošlo
My máme na ledničce jen milión magnetků z kostíků a leták na pizzu ![]()
Já teda nevím, jak to s těma kontrolama je, ale v mém okolí neznám snad žádnou maminu, na kterou by přišla. ![]()
Tejchi píše:Šulin je to..............................Ale zase dobrý lékař
Kači ten vůj doktor to je asi mooooc velký poctivec
Kri12 píše:
Tak na tabulky u mě ještě nedošloMy máme na ledničce jen milión magnetků z kostíků a leták na pizzu
Já teda nevím, jak to s těma kontrolama je, ale v mém okolí neznám snad žádnou maminu, na kterou by přišla.
KOstíky už jsem přestěhovala do pokojíku na postel malému,ale leták na pizzu tam mám taky
kdo má ještě na lednici leták na pizzu??????????????
![]()
Jak jste tady psaly o těch těhu pásech, tak já přemýšlím nad tímhle http://www.mojetehotenstvi.cz/…enska-tricka Na slovenských stránkách jsem někde viděla i hezčí nápisy, ale zase slovensky no ![]()
Joo, někde jsem viděla ten pás k tričku zdarma. Já uvažovala nad tím tričkem první řada uprostřed, ale šířka je max 110 a to je obvod mé prdelky
Tak nevím zda by mi bylo
![]()
Tej, ale to je šířka přes prsa. Jako píšou tam, že pro velikosti max L, ale já to žluté viděla na jedné mamině a teda neřekla bych, že byla nějak menší než já. S tím pásem zdarma jsem to taky kdesi viděla, ale zase to nemůžu najít ![]()
No právě nevím…abych to přez boky neměla malé. Si to obědnáš a pak mi řekneš jak mooooc jsi to natáhla
A koupila bych si pak i to samé s dlouhým rukávem. Jinak na aukru je dost těch v první řadě v pravo…ale to zas ten spodní pás moc pružný nebude, a abych to měla dobré podle toho pasu dole tka bych musela mít koziska
![]()
Tejchi píše:
No právě nevím…abych to přez boky neměla malé. Si to obědnáš a pak mi řekneš jak mooooc jsi to natáhla![]()
A koupila bych si pak i to samé s dlouhým rukávem. Jinak na aukru je dost těch v první řadě v pravo…ale to zas ten spodní pás moc pružný nebude, a abych to měla dobré podle toho pasu dole tka bych musela mít koziska
![]()
Ozyno budoucí Kozino ty nemáš koziska?
![]()
Kači nemám…normálně tohle mi nějak příroda nenadělila…no teď mám tak B skoro C, normál B…k mé postevě ženské krev a mlíko malé
![]()
No tak o koziska bych teda těď strach neměla. To ti naběhne ani nevíš jak. Já mám normálně C, na konci těhu jsem měla tak větší D a když se mi po porodu nalily tak jsem měla F a nevěděla jsem kam s nima
, ale je fakt, že to už to triko zase moc neužiješ, páč ti bude velké přes břicho. Tak já teda nevím, jestli do toho jít. Budu to muset někde najít na vyzkoušení, ať mi to pak neleží ve skříni. ![]()
jojo to nás čeká.....Kozy jak dva vozy
![]()
Hledám teď kolik stojí znalecký posudek kvůli plísni v bytě.Vystříkali jsme to před 3 týdny a je tu zase.Nemám už nervy.Stojí od 4000 do 6000Kč.No hnus.Asi to nejdříve vezmu přes stav.úřad a starostku.Tolik peněz a to máme tak za 10 tisíc už škody když nepočítám koberce
![]()
Kri to tričko jak se líbí mě zas je celé pružné…takže se přizpůsbí, snad
![]()
No Kači máte pěkné problémy…my máme plíseň, ale my to s ní koupili ![]()
Jinak našla jsem manželovi dárek na Vánoce!!! Jen nevím jak ho vyzkoušet, podle velikostí by mu stačilo L ale on má vše XL, ve vyžší a štíhlý!!! Takže jedna věc a ještě druhou sehnat…a beztak mu to dám dřív
![]()