Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
19.9.10 11:10
MAR01 píše:
Megg no když si rozkliknu Tvou fotečku mimíse, tak dole je naspáno 62,7 mm a 12+5, ale třeba je to jiný údaj, je to na fotce dole…já doufám, že tohle moje nakřápnutí se neodrazí na mimí.

Tak nahrávám foto znovu, jsem asi slepá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 11:13

Megg buď vklidu :lol: chyba na mém příjmači :think: je to fotečka Kri víš??? :oops: pardooon :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 11:13

Jsem se na to koukala na fotečkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 11:15

Maro nepřisoudila jsi mi mimčo někoho jiného ???

Jinak dobré jsou eukaliptové kapky, když jsem nedavno byla nachřáplá, měla jsem šátek na krku a kapala jsem si trošku na něj abych to čuchala a protáhlo to dutiny, nebo na polštář kde spíš, ale zas to může zanechat flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 11:16

Megg si na to kápla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 11:16
MAR01 píše:
Megg buď vklidu :lol: chyba na mém příjmači :think: je to fotečka Kri víš??? :oops: pardooon :-?

OK, já že tady mám foto v ruce a pořád nic nevidím, tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.9.10 13:08
Megg píše:
Tak to se máš, já žehlím džíny, trička, košile, mikyny, utěrky, kapesníky, montérky.

Tak z tohodle fakt nic nežehlím, není proč, jak to pěkně složíš do skříně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 13:50

Já jsem taky z žehlení dost ubrala, dřív jsem žehlila ponožky, sp. prádlo - to občas žehlím - desinfikuje se to tím, ručníky, dřív prostě komplet vše. Teď už to nepřeháním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.9.10 13:51

krásné odpoledne holky :-) já dnes už žehlila a teď jdu koukat na tenis.Rýma se mě nechce pustit a mám bolavý celý nos. :zed: Za chvíli příjde domů Ríška tak se budeme ještě k večeru učit. :zed: :zed: tak pa a fanděte!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 13:55

Sice mě sport vůbec nebere ale :palec: držím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 13:57

já mám půl hodiny klidu, pak se budu nasírat při krmení malého a jdeme na oslavu, kam se mi tááááááááááááááááák nechce, jsem jak přejetá parniválcem…chjooo
DMko= dm drogerie markt, ta je asi všude, tak tam jsem to koupila. Jinak asi si dneska vezmu poprvé těh, sukni, i když je mi veliká, do riflí se mi nechce, při sezení mě už táhnou a v teplákách, no manžel by hučel, nikomu to nevadí, jenom mu, říkám pořád, ž eje to exot :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 14:01

Já nejraději chodím v těhu legínách od Litexu, holky už to na vás někdo poznal že jste těhu, jako komu jste to neřekly. Na mě to už dost poznávají, nevím jak se obléci aby to ještě nebylo tolik vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 14:05

Jo DMko je i u nás jen mi nebylo jasné že tam prodávají těhu oblečení, to jsem u nás nevděla, ale zítra se tam stavím. Dík :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.9.10 14:05
Megg píše:
Já nejraději chodím v těhu legínách od Litexu, holky už to na vás někdo poznal že jste těhu, jako komu jste to neřekly. Na mě to už dost poznávají, nevím jak se obléci aby to ještě nebylo tolik vidět.

jejda proč to schovávat, buď na pupík pyšná.Na mě už to jde poznat, příjde mi že mám velké bříško a přibrala jsem zatím jen 4,5 kg. Mám ho takové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 14:07

já jsem dneska říkala mamce, ale nepřibírám tolik jako u toníka, že ? není to tak vidět na prdeli a nohách a mamka na mě: se nediv, vždyť jsi u toníka pořád jenom žrala!!! 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne, myslím, že nee, jako že se ptají, a co druhé a já řeknu, už je tady a ukážu na břicho, a oni, ale jóó, něco se tam rýsuje..
jako přímo neprodávají těh. oblečení, ale spíše to tam je, jak jsou do porodnice ty kalhotky na jednopoužití, vložky, krémy na bříško a tak…tak tam a je to myslím od bellindy, ale já to mám ještě volné, ale na zimu to bude akorát a myslím, že to bude příjemné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí