Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ránko, jojo, já jsem večer po osmé kantáros a jdu chrupat, hrozně mě bolí klouby, nevím, co to
musím si koupit asi vitamíny…
tak mi řekněte, kdy se sejdeme? no? cíl osrava a kdy a kde
![]()
Dobré ráno…připravuju se na rodinnou oslavu a nějak se mi nechce.
Holky na srázek je pro mě Ostrava kapek z ruky a v rozmezí vycházek to fakt nestihnu!!
Ahoj, preji vsem pekny vikend
ja jsem prevlekla periny, dala pect bucek na obed a ceka me vysavani a jeste povesit vyprane pradlo.
Odpoledne jdeme s mojim na grilovane prasatko, tak si dame.
Nekdo se ptal odkud jsem, ale uz nevim kdo
, jsem z jizni moravy, hodoninsko
Dobré ránko,
pro mne je ten sraz taky dost z ruky jako pro Tejchi, co takhle blíž k Praze
![]()
Dobré ráno holky, meg tak dneska jsi první kdo mě dost povabil
Chlapy mám dnes na dni nato tak relaxuji to je taková paráda být sama.
To ti věřím je třeba si od chlapů odpočinou ![]()
Teď dávali R.P.Loscutáka a bylo tam o tom vysavači iRobot, moc se mi líbí je i na chlupy domacích mazlíčků, a vlasy.
Ahojky, já jsem taky z Práglu
takže srazík někde poblíž by byl fajn. Jinak já se kurýruji, už je to lepší, ale zas mě bolí hlava a dutiny…ale řekla bych že pokrok
snad zítra už budu ok.
Peťka1 píše:
Dobré ráno holky, meg tak dneska jsi první kdo mě dost povabil![]()
![]()
Chlapy mám dnes na dni nato tak relaxuji to je taková paráda být sama.
Jsem ráda že jsem tě pobavila
![]()
MAR01 píše:
Ahojky, já jsem taky z Práglutakže srazík někde poblíž by byl fajn. Jinak já se kurýruji, už je to lepší, ale zas mě bolí hlava a dutiny…ale řekla bych že pokrok
snad zítra už budu ok.
Kulicha na hlavu ať se to vyhřeje ![]()
Megg fakt???? Mám šátek na krku ale fakt toho kulicha??? To víš, chci se toho zbavit co nejdřív…koukala jsem na Tvou fotku prcka, jestli se nepletu tak tam máš 6,3cm a 12+4, v tabulce máš 7,3cm a 13+1…já měla u dr 5,53 a dle toho jeho přístroje 12+4, což je o 3/4 cm méně než Ty…ono je to jedno, hlavně, že vše ok, ale jen je to zajímavé…těším se v úterý do Podolí jak vyroste za těch 5 dní a co mi pěkného poví tam ![]()
tak to bude asi osravský sraz a pražský sraz
a nebo ještě olomócký ![]()
já jsem byla ve městě, koupila jsem si v DMku takový vak na břicho, takový tunel, měly to tam slevněné na 125,– takový světle fialový, až bude zima, bude se to hodit a vestu na zimu, takovou teplunkou, Nike, ta cena
![]()
téda u nás je dneska ale krásně celkem aji teploučko. Klukům to počasí nádherně vyšlo jsem jim před chvilkou volala a domů se ještě nechystají lumpi. Takže bych to viděla že budu obědvat sama a pak si půjdu schrupnout.
tady taky, já jsem uvařila, oprala, a kluci půjdou taky ven a já budu uklízet a chrrrrrrrrrrrrrr ![]()