Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
17.9.10 20:59

J.S.už spíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.9.10 21:05

Majatob:jak je s malým?Co jste vyřídili u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 08:40

dobré ránko, jojo, já jsem večer po osmé kantáros a jdu chrupat, hrozně mě bolí klouby, nevím, co to :nevim: musím si koupit asi vitamíny…
tak mi řekněte, kdy se sejdeme? no? cíl osrava a kdy a kde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
18.9.10 08:49

Dobré ráno…připravuju se na rodinnou oslavu a nějak se mi nechce.
Holky na srázek je pro mě Ostrava kapek z ruky a v rozmezí vycházek to fakt nestihnu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
18.9.10 09:14

Ahoj, preji vsem pekny vikend
ja jsem prevlekla periny, dala pect bucek na obed a ceka me vysavani a jeste povesit vyprane pradlo.
Odpoledne jdeme s mojim na grilovane prasatko, tak si dame.
Nekdo se ptal odkud jsem, ale uz nevim kdo :oops: , jsem z jizni moravy, hodoninsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
18.9.10 09:20

Dobré ránko,
pro mne je ten sraz taky dost z ruky jako pro Tejchi, co takhle blíž k Praze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.9.10 10:00

Dobré ráno holky, meg tak dneska jsi první kdo mě dost povabil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chlapy mám dnes na dni nato tak relaxuji to je taková paráda být sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
18.9.10 10:08

To ti věřím je třeba si od chlapů odpočinou :-P
Teď dávali R.P.Loscutáka a bylo tam o tom vysavači iRobot, moc se mi líbí je i na chlupy domacích mazlíčků, a vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.9.10 10:30

Ahojky, já jsem taky z Práglu :lol: takže srazík někde poblíž by byl fajn. Jinak já se kurýruji, už je to lepší, ale zas mě bolí hlava a dutiny…ale řekla bych že pokrok :think: snad zítra už budu ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
18.9.10 10:30
Peťka1 píše:
Dobré ráno holky, meg tak dneska jsi první kdo mě dost povabil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chlapy mám dnes na dni nato tak relaxuji to je taková paráda být sama.

Jsem ráda že jsem tě pobavila :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
18.9.10 10:31
MAR01 píše:
Ahojky, já jsem taky z Práglu :lol: takže srazík někde poblíž by byl fajn. Jinak já se kurýruji, už je to lepší, ale zas mě bolí hlava a dutiny…ale řekla bych že pokrok :think: snad zítra už budu ok.

Kulicha na hlavu ať se to vyhřeje :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.9.10 10:37

Megg fakt???? Mám šátek na krku ale fakt toho kulicha??? To víš, chci se toho zbavit co nejdřív…koukala jsem na Tvou fotku prcka, jestli se nepletu tak tam máš 6,3cm a 12+4, v tabulce máš 7,3cm a 13+1…já měla u dr 5,53 a dle toho jeho přístroje 12+4, což je o 3/4 cm méně než Ty…ono je to jedno, hlavně, že vše ok, ale jen je to zajímavé…těším se v úterý do Podolí jak vyroste za těch 5 dní a co mi pěkného poví tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 10:39

tak to bude asi osravský sraz a pražský sraz :-( a nebo ještě olomócký :mrgreen:
já jsem byla ve městě, koupila jsem si v DMku takový vak na břicho, takový tunel, měly to tam slevněné na 125,– takový světle fialový, až bude zima, bude se to hodit a vestu na zimu, takovou teplunkou, Nike, ta cena :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.9.10 11:32

téda u nás je dneska ale krásně celkem aji teploučko. Klukům to počasí nádherně vyšlo jsem jim před chvilkou volala a domů se ještě nechystají lumpi. Takže bych to viděla že budu obědvat sama a pak si půjdu schrupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 13:31

tady taky, já jsem uvařila, oprala, a kluci půjdou taky ven a já budu uklízet a chrrrrrrrrrrrrrr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí