Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
19.9.10 08:46

ahoj holky, tak MAR, nahřívej se a myslím, že já jsem mohla v těh. sinupret, ALE RADĚJI SE POPTEJ,já nevím, jestli si to pamatuju…
my máme rýmu též pořád, nějak se to táhne, ale nevím, z toho počasí, se ani nedivím… :nevim:
mě v noci zase tak bolely klouby, že jsem už nevydržela a kolena si natřela veralem, takže snad to mimi nějak neublíží… :nevim:
a opravdu jsem zjistila, že můj muž je opravdu unikát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 08:48

dívám se na náš byt, tak tady bylo včera uklizeno, a dneska? je skoro devět a bordel jako prase :pocitac: :pocitac:
budu dělat špenát a upeču bábovku a pak jdeme na narozeninovou oslavu toníkového kamaráda, no dělají chlebíčky den dopředu, to nemám ráda, tak se uvidí, jak se janinka napapká :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 08:58

Dobrou chuť Janinko, určitě budou dobré.
My taky včera měli naklizeno a dnes kdyby měl někdo přijít, raděj ne. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.9.10 09:30

ahoj holky, krásné nedělní ráno přeju. Minulý týden jsem měla velký problém se zubem, potřebovala jsem přežít den s bolestí a v lékárně mi poradili. Je to homeopatikum proti bolesti, nabízejí to hlavně na bolest kloubů Traumeel. Moc jsem tomu nevěřila, ale pomohlo to, zabralo, tak to zkuste. Bere se to asi 5 x denně a rozpustit v puse, nejlépe pod jazykem, jo a bacha na menthol a tak, asi hodinu před a po nee, i zubní pasty jsou špatně, je potřeba na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 09:43

Hucko: děkuji, zkusím to, protože jsem v noci fakt skoro bečela, jsem zvyklá od mala na kolena, jak se mění počasí, tak mě bolí, ale teď mě k tomu bolí kyčle, ramena a lokty, takže něco je špatně :nevim: :nevim: :-(
bábovka je v troubě a měla bych jít žehlit, ale táááááááák se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.9.10 09:46

jj taky bych měla žehlit ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat a navíc jsou tam monterky a ty já nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 10:00

já tam mám zase pět košil k saku, ty úplně nenávidím, nechávám je nakonec a i když už mám systém a mám to rychle, tak to nesnáším :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 10:04

Já vyžehlila všera tak to mám naštěstí za sebou. :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.9.10 10:13

Megg: tak to jsi šikula :)

chtěla jsem se zeptat, nemáte někdo nějaký typ na makovou buchtu? úplně, jak jsem dělala těsto, jsem si říkala, že bych si dala něco makového :lol: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 10:14
MAR01 píše:
Megg fakt???? Mám šátek na krku ale fakt toho kulicha??? To víš, chci se toho zbavit co nejdřív…koukala jsem na Tvou fotku prcka, jestli se nepletu tak tam máš 6,3cm a 12+4, v tabulce máš 7,3cm a 13+1…já měla u dr 5,53 a dle toho jeho přístroje 12+4, což je o 3/4 cm méně než Ty…ono je to jedno, hlavně, že vše ok, ale jen je to zajímavé…těším se v úterý do Podolí jak vyroste za těch 5 dní a co mi pěkného poví tam :lol:

Maro:
Kde jsi našla to 6,3cm já to tam nemohu najít, mě napsal do karty že měří 7,3 a dle velikosti že jsem 13+1tt.

Kulich mi dutiny dost vyhřál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.9.10 10:17

téda jani ty jsi šikula makovou buchtu bych si taky dala mňam moje tchýmě má recept na makovou bábovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 10:22
j.s. píše:
tak to bude asi osravský sraz a pražský sraz :-( a nebo ještě olomócký :mrgreen:
já jsem byla ve městě, koupila jsem si v DMku takový vak na břicho, takový tunel, měly to tam slevněné na 125,– takový světle fialový, až bude zima, bude se to hodit a vestu na zimu, takovou teplunkou, Nike, ta cena :oops: :oops: :oops:

Jani a DM ko je nějaký obchod s oblečením, u nás mám HM ko, potřebuji ten pás také slejzaj mi legíny a vylejzá mi triko, tak něco mezi, zatím jsem si ustřihla rouru ze staré sukně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.9.10 10:45

Krásnou neděli těhulky. Tak já mám dnes taky uklízecí den. Jinak nechápu co žehlite? Tedy oblečení pro prcka nebo košile jo, ale montérky? Já nežehlila už víc než rok, naposled manželovi košili na stavbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 10:48

Tak to se máš, já žehlím džíny, trička, košile, mikyny, utěrky, kapesníky, montérky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 11:01

Megg no když si rozkliknu Tvou fotečku mimíse, tak dole je naspáno 62,7 mm a 12+5, ale třeba je to jiný údaj, je to na fotce dole…já doufám, že tohle moje nakřápnutí se neodrazí na mimí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí