Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
jak já to dělám, že skoro vždycky začínám novou stránku
No prostě jsi ráda první no ![]()
ále, dělala jsem malému krupici a snědl dvě lžičky, takže jsem ji opět dojedla
a muž udělal popcorn, tak ten a mám tam ještě špagety s omáčkou, ale nechce se mi zvedat prdel a jít si to ohřáti..
![]()
j.s. píše: ále, dělala jsem malému krupici a snědl dvě lžičky, takže jsem ji opět dojedla![]()
a muž udělal popcorn, tak ten a mám tam ještě špagety s omáčkou, ale nechce se mi zvedat prdel a jít si to ohřáti..
![]()
tak to je dobrééééééééééééé
Tak pošli chlapa, ne?J8 bych si dala taky krupičku..... ![]()
No ono Ostrava pro mě není daleko, ale problém je doprava tady ode mně. Bydlím na dědině a bus tu jezdí jednou za sto let…
Jinak oslava dědečka…no nějak nepochopil jak jsme mu řekli že bude praděda, ale babči to docvaklo hned, plakala. Starší segra s tím svým, no měli jsme z nich prdel…stále stejně blbí exoti!!! Jnato šlo, slepičí polévka, pak kuřecí a vepřové maso s bramborem a skvělý zeleninový salát a pak tiramisu…
![]()
Tejchi píše:
No ono Ostrava pro mě není daleko, ale problém je doprava tady ode mně. Bydlím na dědině a bus tu jezdí jednou za sto let…
Jinak oslava dědečka…no nějak nepochopil jak jsme mu řekli že bude praděda, ale babči to docvaklo hned, plakala. Starší segra s tím svým, no měli jsme z nich prdel…stále stejně blbí exoti!!! Jnato šlo, slepičí polévka, pak kuřecí a vepřové maso s bramborem a skvělý zeleninový salát a pak tiramisu…![]()
Můžu potvrdit autobus jezdí Tej v úterý a na podzim
![]()
Aji jo Kači…ten salát byl fakt bomba a kučecí šťavnaté…no po dlouhé době jsem si nevařila sama
Jsem utahaná jako kotě…no jo jsem nespala odpoledne ![]()
kači: a je něco, na co ty nemáš chuť, co by sis nedala
já kdybych napsala, že jsem měla na večeři psí hovno, tak by jsi napsala, mňáááám, to bych si taky dala
![]()
tej: na oslavách mám nehraději to žrádlo ![]()
holky, jdu chrupkati, tak brou a hezké sny
![]()
j.s. píše:
kači: a je něco, na co ty nemáš chuť, co by sis nedala![]()
![]()
![]()
já kdybych napsala, že jsem měla na večeři psí hovno, tak by jsi napsala, mňáááám, to bych si taky dala
![]()
![]()
![]()
tej: na oslavách mám nehraději to žrádlo
holky, jdu chrupkati, tak brou a hezké sny![]()
heeeeeeeeeeeeeeeeeej to říká ten největší nenařranec v březňátkách jo?
Dobrou a krásné sny Jani ![]()
Čus holky, tak tu sedím ve 4h ráno, s čajem a čepicí a teplýma ponožkama
můj stav se od včera moc nezměnil, mám to v dutinách, bolí mě obočí a začínauj pobolívat uši…smrkám
pořád čajuju, prolejvám se těma kapkama s mořskou solí či vodou , ale na ty dutiny nevím co
napařovat?? nyní to praktikuji nad čajem. Potřebuji aby se ulevilo těm uším a vůbec hlavě která má už co dělat.
Dobré ráno holky, tak my byli včera celé odpoledne venku bylo opravdu krásně. Domů jsme dorazili v sedum a nebylo ještě ani osum a už jsme oba s malým spali. Ale je bobek nemocný. Rýma tími zanesene dutiny bo chrčí to je děs a kašel no noc byla katastrofa a chlop ten včera cosi pojed na tom dni nato a v noci průjem tak jsem zvědavá kdy od nich něco chytnu ale zatím se držím aleje to jen otázka času
Dobré ránko,
tak jsme včera chytli kapříka, mnam, mnam.
Ale jak jsem uklízela, tak noc byla něco strašnýho mám housera, po čtyřech jsem chodila na záchod a skoro brečela. Manžel mě masíruje záda, ale nevím zda to po tom není horší. ![]()
No chtěla jsem dnes mýt okna, ale asi budu ležet. A odpoledne na návštěvu, snad tam dojdu. ![]()
Jinak u nás je nádherně svítí sluníčko, a já v posteli, nesnášim. ![]()