Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
18.9.10 19:10

jo já bych tě brala na vedlejším porodním boxu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 19:11

jak já to dělám, že skoro vždycky začínám novou stránku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 19:15
j.s. píše:
jak já to dělám, že skoro vždycky začínám novou stránku :nevim:

No prostě jsi ráda první no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 19:16

Co máš na večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 19:18

ále, dělala jsem malému krupici a snědl dvě lžičky, takže jsem ji opět dojedla :roll: :roll: a muž udělal popcorn, tak ten a mám tam ještě špagety s omáčkou, ale nechce se mi zvedat prdel a jít si to ohřáti.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 19:27
j.s. píše: ále, dělala jsem malému krupici a snědl dvě lžičky, takže jsem ji opět dojedla :roll: :roll: a muž udělal popcorn, tak ten a mám tam ještě špagety s omáčkou, ale nechce se mi zvedat prdel a jít si to ohřáti.. :oops: :oops:

tak to je dobrééééééééééééé :mrgreen: Tak pošli chlapa, ne?J8 bych si dala taky krupičku..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
18.9.10 19:45

No ono Ostrava pro mě není daleko, ale problém je doprava tady ode mně. Bydlím na dědině a bus tu jezdí jednou za sto let…
Jinak oslava dědečka…no nějak nepochopil jak jsme mu řekli že bude praděda, ale babči to docvaklo hned, plakala. Starší segra s tím svým, no měli jsme z nich prdel…stále stejně blbí exoti!!! Jnato šlo, slepičí polévka, pak kuřecí a vepřové maso s bramborem a skvělý zeleninový salát a pak tiramisu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 19:46
Tejchi píše:
No ono Ostrava pro mě není daleko, ale problém je doprava tady ode mně. Bydlím na dědině a bus tu jezdí jednou za sto let…
Jinak oslava dědečka…no nějak nepochopil jak jsme mu řekli že bude praděda, ale babči to docvaklo hned, plakala. Starší segra s tím svým, no měli jsme z nich prdel…stále stejně blbí exoti!!! Jnato šlo, slepičí polévka, pak kuřecí a vepřové maso s bramborem a skvělý zeleninový salát a pak tiramisu… :mrgreen: :mrgreen:

Můžu potvrdit autobus jezdí Tej v úterý a na podzim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 19:47

Tej tak to ses napapkala co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
18.9.10 19:50

Aji jo Kači…ten salát byl fakt bomba a kučecí šťavnaté…no po dlouhé době jsem si nevařila sama :mrgreen: :mrgreen: Jsem utahaná jako kotě…no jo jsem nespala odpoledne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.9.10 20:17

kači: a je něco, na co ty nemáš chuť, co by sis nedala :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já kdybych napsala, že jsem měla na večeři psí hovno, tak by jsi napsala, mňáááám, to bych si taky dala :-P :-P :-P :-P
tej: na oslavách mám nehraději to žrádlo :palec:
holky, jdu chrupkati, tak brou a hezké sny :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
18.9.10 20:21
j.s. píše:
kači: a je něco, na co ty nemáš chuť, co by sis nedala :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já kdybych napsala, že jsem měla na večeři psí hovno, tak by jsi napsala, mňáááám, to bych si taky dala :-P :-P :-P :-P
tej: na oslavách mám nehraději to žrádlo :palec:
holky, jdu chrupkati, tak brou a hezké sny :kytka: :mavam:

heeeeeeeeeeeeeeeeeej to říká ten největší nenařranec v březňátkách jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrou a krásné sny Jani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.9.10 04:11

Čus holky, tak tu sedím ve 4h ráno, s čajem a čepicí a teplýma ponožkama :wink: můj stav se od včera moc nezměnil, mám to v dutinách, bolí mě obočí a začínauj pobolívat uši…smrkám :zed: pořád čajuju, prolejvám se těma kapkama s mořskou solí či vodou , ale na ty dutiny nevím co :think: :cert: napařovat?? nyní to praktikuji nad čajem. Potřebuji aby se ulevilo těm uším a vůbec hlavě která má už co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.9.10 08:11

Dobré ráno holky, tak my byli včera celé odpoledne venku bylo opravdu krásně. Domů jsme dorazili v sedum a nebylo ještě ani osum a už jsme oba s malým spali. Ale je bobek nemocný. Rýma tími zanesene dutiny bo chrčí to je děs a kašel no noc byla katastrofa a chlop ten včera cosi pojed na tom dni nato a v noci průjem tak jsem zvědavá kdy od nich něco chytnu ale zatím se držím aleje to jen otázka času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.9.10 08:42

Dobré ránko,
tak jsme včera chytli kapříka, mnam, mnam.
Ale jak jsem uklízela, tak noc byla něco strašnýho mám housera, po čtyřech jsem chodila na záchod a skoro brečela. Manžel mě masíruje záda, ale nevím zda to po tom není horší. :-?
No chtěla jsem dnes mýt okna, ale asi budu ležet. A odpoledne na návštěvu, snad tam dojdu. :-?
Jinak u nás je nádherně svítí sluníčko, a já v posteli, nesnášim. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky