Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
Kurde, víš jak já minulý týden křičela na babu do telefonu, mi poslali kartu k účtu kde mám uř rok jiné jméno a karta je na staré jméno. Slečna v telefonu za to asi nemohla, ale moje nervy. Nesnáším eKonto a reifku…nějaké jeich Tpin a Ipin…![]()
![]()
Ona na mě tak Tpin, já jí řekla Ipin…ona ten ne, říkám milion pinů, proto ten váš účet nesnáším!! Kartu mi pošlou novou ale tu starou musím vrátit na pobočku, říkám jako vy to zadupete a já mám někde běhat?? Kurde až tam půjdu to je zas sjedu abudu chtít zaplatit benzín!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jenom do nich
ty asi umíš taky hodně křičet viď… ![]()
Kači si piš!! Kokot tam v bance, furt účet roku a děs…platíš tam za vše a kokotin než se tam dostaneš!! Už abych tu půjčku vyplatila a řeknu mu ať si s účtem roku vytře prdel světa
![]()
Kir jsi mě nalákala na ty tička zas…si je asi pořídím
Je tam i oblečení pro prcky, to je šupa!!! http://www.mojetehotenstvi.cz/…dlouhy-rukav
No tak 260,– za bodýčko, které bude mít 14 dní je fakt mazec. Leda ho koupit už trochu na větší, ale stejně to dlouho nevydrží. Já jsem asi strašná matka, ale mě je líto dát takové prachy za dětský hadřík. Vždycky Lilči nakoupím hader a jí to vydrží čisté tak týden. Dostane nové boty, ve kterých hned zakopne o schod a odře špičku, v horším případě to ještě spojí s novýma kalhotama, kterým svým pádem hned vydře koleno a to je furt něco. ![]()
Kir vůbec nejsi strašná…je to tak, oblíkneš prckovi tepláky aon se vyválí v bahně, tka znova a pořát dokola. Nemá cenu kupovat nic drahého dokud s toh nevyroste a nezačne si toho trochu vážit!!
Té ceny u bodiček jsme si ani nevšimla, jen mě zaujaly ty potisky
![]()
Kačko viděla, jsou krásné, a i hafan, já pošlu porod v přímém přenosu, tak komu to vadí, nekukat…
já jsem taky hnusná někdy na úřadech, pak je mi to líto, že si musí o mě myslet bůh ví co…minule jsem se chytla i s babou v obchodě, chtěla mi dát starý salám, a nový nechtěla nakrájet, že tento před chvílí krájela…tak jsme se tam pohádali…já jsem poslední dobou nějaká zlá ![]()
já už mám polívku hotovou a jdu na rizoto z vepřovky…
ty jo, dneska kdyby mi někdo něco řekl, aji bych ho zliskala jako mám náladu
ten bordel doma mě tak vytáčí a já nemám chvilku pro sebe, protože tu pořád něco šmudlám…
prosím ten recept na tu makovou bábovku ![]()
ahojky, soráč dřív jsem se tu nedostala zase jsem se nervovala s malým teď mi sedí na klíně a dívali jsme se na kočičí porod a on mi říká mimi? No to mě celkem rozesmálo. Takže ten recpt je 18dkg másla, 26 dkg cukru, 4 žloutky, ze 4 bílků sníh, 18dkg mletého máku, 18dkg pol. mouky, 2dcl mléka,1prášek do pečiva. Nejdříve se utře máslo žloutky a cukr a začne se přidávat mléko mák mouka s práškem do pečiva a nakonec sníh. Tak ať se povede a chutná
petulo: já jsem taky z malého mimo…unevaná, jsem na něj protivná, a místo, abych si lehla, tak zase sedím u pc
![]()
Těhulky…kde jste
Teď jsem byla venku pošťourat se v zahrádce…bylinky mi moc nerostou a za cvíli budeme zazimovat
Ale dnes je nááááááádherně
![]()
Co děláte dnes na večeři a zítra ne oběd?? Potřebuji radu, nevím co vařit, něco bez masa…teď jsme ho jedli dost. Tak zas trošku šetřit…dnes jsem dělala palačinky, no moje nervy, mám starou pánev…děs, půlku z toho jsem hodila na hnůj to bylo spálené. Ale tak nakonec jsem na to přišla
![]()
ahoj tej: byli jsme venku a na katastru, ty jo, mě bolí nohy…manžel bude bývat déle v práci, nahrazuje si školu, ty jo a já jsem ne vše sama, takže jdu koupat a dělat krupici, pak sem juknu, zatím pápá ![]()
a já jsem dělala dneska opět zeleninovou polévku a rizoto z vepřovky, to je dobré a levné, aspoň nám chutná, dáš olej,cibulu, na to pak vepřovku, osolíš, opaprikuješ, dáš na to hrášek kukuřici, co máte rádi, přidáš rýži, promícháš, dáš do trouby zapéct, posypeš strouhaným sýrem a papkáte, mňam mňam ![]()
Jni díííky za radu
Dostala jsem nápat…udělám uzenou polívku a z toho uzeného udělám šunkofleky…jelikož pak další den bych dělala zas něco s rýží
Se těším na sobotu k tchýni, bude bramborový salát
![]()