Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
22.9.10 09:23

Jani praní je úplná banalita, hodíš do pračky a pak hodíš na šňůru…to ti zabete tak 15 min dohromady a dnešní plenky už asi nemusíš žehlit. Známé přímo doktorka řekla stačí prát na 60°C a žehlit nmusíte. Je to kvalitní bavlna. A pořát to výjde míň než jednorázovky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.9.10 09:29
milinkaa píše:
Jo to je fakt a navíc začnou šilenství před vánoce :-( jen našla jsem několik seznamů na výbavičku,ale dot se liší nemáte někdo nějaký fakt dobrý a navíc máte zkušenosti tak víte co a jak 8-)

to nemam, ale ja mam vybavu asi na patercata, takze bych ti stejne moc nepomohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.9.10 09:51

Celou noc mě bolel ten můj zasraný zub…ne moc, dao se spát. :lol: Ach jo proč mám zubaře tak daleko…skoro 40km :lol: :lol: Snad to vydržím do pondělí a mužíček mě tam hodí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 11:06

Tejchi: bacha na zánět, to je hodně časté…ať ti pak nervou nervy jako mě, bez umrtvení.......toho se bojím, že budu mít další zub s dalším těh. v prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 11:12

jo, já vím, proč jsem to neřešila, já jsem totiž měla v tom guláš, které a jak velké a kolik a za kolik…takže jsem se na to klasicky vyprdla…
jdu uklízet a vařit :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.9.10 12:12
j.s. píše:
Tejchi: bacha na zánět, to je hodně časté…ať ti pak nervou nervy jako mě, bez umrtvení.......toho se bojím, že budu mít další zub s dalším těh. v prd…

Jani teď mě to zas vůůbec nebolí, tak fakt nevím. Ono už dřív mi zubařka říkala že na té straně mám staré plomby a dělají neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 12:15

Tak tchýně je fuč malý v posteli a já relaxuji kde jinde než u pc. Jsem se dneska pořádně nadlábla dělala jsem kuře na smetaně s knedlíkem to byla ňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
22.9.10 12:35

Ahoj holky, já dnes vstávala až v 11 hod. :oops: rychle jsem šla dělat oběd a odpoledne jdu křičet na úřad.Já jsem takový chrapoš, to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 13:00

ty jo, zááááááááávidím…
já jsem uklidila, uvařila, mezi uklidem jsem asi sežrala kilo kolena, vždycky jsem šla kolema jenom samotné jsem ho žrala… :oops: ani nebudu jíst, počkám na toníka..tomu vařím kompot a brambory na kaši..
ty jo, ale bolí mě záda, je to tady, že by se dalo ze země jíst…to byla bojovka, za chvilku vstane a jdeme na dlooouhou procházku na pivo, takže večer mě asi nečekejte, lehnu a je po mě…horší, že mezi druhou a čtvrtou ráno nemůžu chrápat a převaluju se :zed: :zed: a chtěla jsem se zeptat, nemáte už pocit, že vám tvrdne břicho, nebo že se tak nepříjemně napíná, roztahuje, měla jsem to tak i u prvního…taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 13:04

jj tak břicho mi pne pěkně ale ne vždycky a hlavně mám ho samou modrou žílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 13:07

hlavně když se najím, nebo hodně makám, je to někdy nepříjemné i při ležení, už aby se kůže poddala…
a jak je peti? máš v pohodě tchýni, já mám pěknou píp píp píp :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 13:14

jj už je to lepší. Já mám tchýni super akorát je hrozně závislá na své dceři a podporuje ji ve špatnostech a je to prostě pro ní bohyně ale opak je jiný a je hodně do bylinek léčitelů a takové to fenk šu nebo co to je ale jinak je vpoho.
No a s tím bříškem příjde mi že už zase poskočilo a zakulatilo se ale též jsem se teď pořádně nadlábla a cítím jak mě to táhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 13:17

to buď ráda, já mám na tchýně smůlu :( jdu dělat kaši a lehnout, ale jak lehnu, uslyším v chůvičce tu mojí lásku na zabití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 13:19

jani já to mám to samé sotva si lehnu tak malý vstává a když nejdu si lehnout tak spí i dvě až tři hoďky.
Jo a holky co vaše pleť a vlasy. Ty moje jsou snad pořád mastné a obličej celkem se dá až na čelo, ale krk ramena a dekolt to je děs. Nikdy se mi tam nic nedělalo až teď je to katastrofa a nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
22.9.10 13:20

Já jsem si dnes koupila kšandy neb mi džíny padají, nosím je rozepaté na gumičku, ale pořád slejzají. Kšandy jsou senza.
Břicho mi taky pěkně pne a pojídle mi přijde že je snad o 5cm větší, do rána trochu splaskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí