Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani praní je úplná banalita, hodíš do pračky a pak hodíš na šňůru…to ti zabete tak 15 min dohromady a dnešní plenky už asi nemusíš žehlit. Známé přímo doktorka řekla stačí prát na 60°C a žehlit nmusíte. Je to kvalitní bavlna. A pořát to výjde míň než jednorázovky!!
milinkaa píše:
Jo to je fakt a navíc začnou šilenství před vánocejen našla jsem několik seznamů na výbavičku,ale dot se liší nemáte někdo nějaký fakt dobrý a navíc máte zkušenosti tak víte co a jak
to nemam, ale ja mam vybavu asi na patercata, takze bych ti stejne moc nepomohla ![]()
Celou noc mě bolel ten můj zasraný zub…ne moc, dao se spát.
Ach jo proč mám zubaře tak daleko…skoro 40km
Snad to vydržím do pondělí a mužíček mě tam hodí!!
Tejchi: bacha na zánět, to je hodně časté…ať ti pak nervou nervy jako mě, bez umrtvení.......toho se bojím, že budu mít další zub s dalším těh. v prd…
jo, já vím, proč jsem to neřešila, já jsem totiž měla v tom guláš, které a jak velké a kolik a za kolik…takže jsem se na to klasicky vyprdla…
jdu uklízet a vařit
![]()
j.s. píše:
Tejchi: bacha na zánět, to je hodně časté…ať ti pak nervou nervy jako mě, bez umrtvení.......toho se bojím, že budu mít další zub s dalším těh. v prd…
Jani teď mě to zas vůůbec nebolí, tak fakt nevím. Ono už dřív mi zubařka říkala že na té straně mám staré plomby a dělají neplechu.
Tak tchýně je fuč malý v posteli a já relaxuji kde jinde než u pc. Jsem se dneska pořádně nadlábla dělala jsem kuře na smetaně s knedlíkem to byla ňamka.
Ahoj holky, já dnes vstávala až v 11 hod.
rychle jsem šla dělat oběd a odpoledne jdu křičet na úřad.Já jsem takový chrapoš, to je hnus.
ty jo, zááááááááávidím…
já jsem uklidila, uvařila, mezi uklidem jsem asi sežrala kilo kolena, vždycky jsem šla kolema jenom samotné jsem ho žrala…
ani nebudu jíst, počkám na toníka..tomu vařím kompot a brambory na kaši..
ty jo, ale bolí mě záda, je to tady, že by se dalo ze země jíst…to byla bojovka, za chvilku vstane a jdeme na dlooouhou procházku na pivo, takže večer mě asi nečekejte, lehnu a je po mě…horší, že mezi druhou a čtvrtou ráno nemůžu chrápat a převaluju se
a chtěla jsem se zeptat, nemáte už pocit, že vám tvrdne břicho, nebo že se tak nepříjemně napíná, roztahuje, měla jsem to tak i u prvního…taky tak?
jj tak břicho mi pne pěkně ale ne vždycky a hlavně mám ho samou modrou žílu
hlavně když se najím, nebo hodně makám, je to někdy nepříjemné i při ležení, už aby se kůže poddala…
a jak je peti? máš v pohodě tchýni, já mám pěknou píp píp píp ![]()
jj už je to lepší. Já mám tchýni super akorát je hrozně závislá na své dceři a podporuje ji ve špatnostech a je to prostě pro ní bohyně ale opak je jiný a je hodně do bylinek léčitelů a takové to fenk šu nebo co to je ale jinak je vpoho.
No a s tím bříškem příjde mi že už zase poskočilo a zakulatilo se ale též jsem se teď pořádně nadlábla a cítím jak mě to táhne
to buď ráda, já mám na tchýně smůlu
jdu dělat kaši a lehnout, ale jak lehnu, uslyším v chůvičce tu mojí lásku na zabití
![]()
jani já to mám to samé sotva si lehnu tak malý vstává a když nejdu si lehnout tak spí i dvě až tři hoďky.
Jo a holky co vaše pleť a vlasy. Ty moje jsou snad pořád mastné a obličej celkem se dá až na čelo, ale krk ramena a dekolt to je děs. Nikdy se mi tam nic nedělalo až teď je to katastrofa a nic nepomáhá.
Já jsem si dnes koupila kšandy neb mi džíny padají, nosím je rozepaté na gumičku, ale pořád slejzají. Kšandy jsou senza.
Břicho mi taky pěkně pne a pojídle mi přijde že je snad o 5cm větší, do rána trochu splaskne.