Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kači: Já se na ot zas až tak neupínám, nebo si to říkám. Kluka si prostě mooooc přejeme. A od začátku na něj mluvíme Ondro, už jak mě muž oplodňval
Nohy nahoru a on mi mluvil do břicha, Ondro už jsi tam?? Ono spíš máme strach že to bude holka, pak druhé holka…tak se snažíme hned o kluka
Ale i moji rodiče si z nás dělají blbou srandu že to bude holka, i když ví že mě to štve jak mluví!
Tejchi píše:
Kači: Já se na ot zas až tak neupínám, nebo si to říkám. Kluka si prostě mooooc přejeme. A od začátku na něj mluvíme Ondro, už jak mě muž oplodňvalNohy nahoru a on mi mluvil do břicha, Ondro už jsi tam?? Ono spíš máme strach že to bude holka, pak druhé holka…tak se snažíme hned o kluka
Ale i moji rodiče si z nás dělají blbou srandu že to bude holka, i když ví že mě to štve jak mluví!
no to jste měli podobné jako u nás
Honzík taky říkal, a zůstaň tam a čiň se já už své odvedl
Ti chlapy jsou šulini, že????
A teď se tak na mě koukal a já:HOnzi co je?NO já se tak dívám na to tvoje bříško a začínám věřit tomu, že budeme mít doopravdy to miminko. J8 myslela že se picnu
![]()
Kači mě příjde že můj si to pořát neuvědomuje!! I když jsem byla v nemocnici a nemohla doma skornic dělat, tak se do ničeho nezapojil!! Jen pořát skučí o sex…v tom jediném si to asi uvědmouje, ale já nemůžu ![]()
Tejchi píše:
Kači mě příjde že můj si to pořát neuvědomuje!! I když jsem byla v nemocnici a nemohla doma skornic dělat, tak se do ničeho nezapojil!! Jen pořát skučí o sex…v tom jediném si to asi uvědmouje, ale já nemůžu
tak mu namasíruj ruce, má je dost zdravé jak se hrabe v autě ne????
![]()
hele holky mě to bříško snad každý den o kus vyroste
Já vám ho fakt pošlu ať mi věříte
kači já si měřila obvod pupíku a stejné jako asi před 14 dny
Asi jsme se nějak zabrzdili
![]()
Kači no krása!! Nádherný pupík, já tedy takový ještě nemám, i když možná jo. Težko jak to vypadá z profilu
Jsem nějak usla u televize ![]()
Tejchi píše:
Kači no krása!! Nádherný pupík, já tedy takový ještě nemám, i když možná jo. Težko jak to vypadá z profiluJsem nějak usla u televize
tak fotku naval ![]()
už máš matko uvařeno, že chrapošíš u bedny
![]()
Kači v cajku, já mám oběd ze včara kuřecí omáčka na světaně s rýži a manžel je doma až ve 3,taže no stres!!
![]()
Tejchi píše:
Kači v cajku, já mám oběd ze včara kuřecí omáčka na světaně s rýži a manžel je doma až ve 3,taže no stres!!![]()
no pohoda jazz
já už mám čočku taky hotovou.Malý má dnes zápas tak příjde dříve.No holt jsem si musela pohnout ![]()
já mám masíčko a kapustičku a brambor, asi odletím ![]()
kači, to máš to břicho z té plísně
vyfotím svoje z vrchu, nemá mě kdo vyfotit a jdu chrupat, potřebuju to…aspoň na chvilinku…
j.s. píše:
já mám masíčko a kapustičku a brambor, asi odletím
kači, to máš to břicho z té plísně![]()
![]()
![]()
![]()
vyfotím svoje z vrchu, nemá mě kdo vyfotit a jdu chrupat, potřebuju to…aspoň na chvilinku…
ty jsi prdloš..... ![]()