Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
23.9.10 09:39

Kači: Já se na ot zas až tak neupínám, nebo si to říkám. Kluka si prostě mooooc přejeme. A od začátku na něj mluvíme Ondro, už jak mě muž oplodňval :lol: Nohy nahoru a on mi mluvil do břicha, Ondro už jsi tam?? Ono spíš máme strach že to bude holka, pak druhé holka…tak se snažíme hned o kluka :-? Ale i moji rodiče si z nás dělají blbou srandu že to bude holka, i když ví že mě to štve jak mluví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 09:42
Tejchi píše:
Kači: Já se na ot zas až tak neupínám, nebo si to říkám. Kluka si prostě mooooc přejeme. A od začátku na něj mluvíme Ondro, už jak mě muž oplodňval :lol: Nohy nahoru a on mi mluvil do břicha, Ondro už jsi tam?? Ono spíš máme strach že to bude holka, pak druhé holka…tak se snažíme hned o kluka :-? Ale i moji rodiče si z nás dělají blbou srandu že to bude holka, i když ví že mě to štve jak mluví!

no to jste měli podobné jako u nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Honzík taky říkal, a zůstaň tam a čiň se já už své odvedl :mrgreen: :mrgreen: Ti chlapy jsou šulini, že???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A teď se tak na mě koukal a já:HOnzi co je?NO já se tak dívám na to tvoje bříško a začínám věřit tomu, že budeme mít doopravdy to miminko. J8 myslela že se picnu
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.9.10 09:47

Kači mě příjde že můj si to pořát neuvědomuje!! I když jsem byla v nemocnici a nemohla doma skornic dělat, tak se do ničeho nezapojil!! Jen pořát skučí o sex…v tom jediném si to asi uvědmouje, ale já nemůžu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 09:50
Tejchi píše:
Kači mě příjde že můj si to pořát neuvědomuje!! I když jsem byla v nemocnici a nemohla doma skornic dělat, tak se do ničeho nezapojil!! Jen pořát skučí o sex…v tom jediném si to asi uvědmouje, ale já nemůžu :-?

tak mu namasíruj ruce, má je dost zdravé jak se hrabe v autě ne???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 09:51

hele holky mě to bříško snad každý den o kus vyroste :nevim: :nevim: Já vám ho fakt pošlu ať mi věříte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.9.10 09:54

kači já si měřila obvod pupíku a stejné jako asi před 14 dny :-? Asi jsme se nějak zabrzdili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 10:25

tak koukejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 10:28

a profil :mrgreen:
no a teď se předveďte vy .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.9.10 11:12

Kači no krása!! Nádherný pupík, já tedy takový ještě nemám, i když možná jo. Težko jak to vypadá z profilu :lol: Jsem nějak usla u televize :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 11:16
Tejchi píše:
Kači no krása!! Nádherný pupík, já tedy takový ještě nemám, i když možná jo. Težko jak to vypadá z profilu :lol: Jsem nějak usla u televize :-?

tak fotku naval :mrgreen:
už máš matko uvařeno, že chrapošíš u bedny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.9.10 11:23

Kači v cajku, já mám oběd ze včara kuřecí omáčka na světaně s rýži a manžel je doma až ve 3,taže no stres!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 11:26
Tejchi píše:
Kači v cajku, já mám oběd ze včara kuřecí omáčka na světaně s rýži a manžel je doma až ve 3,taže no stres!! :lol: :lol:

no pohoda jazz :mrgreen: já už mám čočku taky hotovou.Malý má dnes zápas tak příjde dříve.No holt jsem si musela pohnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.9.10 11:53

já mám masíčko a kapustičku a brambor, asi odletím :)
kači, to máš to břicho z té plísně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyfotím svoje z vrchu, nemá mě kdo vyfotit a jdu chrupat, potřebuju to…aspoň na chvilinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.9.10 12:01
:-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.9.10 12:01
j.s. píše:
já mám masíčko a kapustičku a brambor, asi odletím :)
kači, to máš to břicho z té plísně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyfotím svoje z vrchu, nemá mě kdo vyfotit a jdu chrupat, potřebuju to…aspoň na chvilinku…

ty jsi prdloš..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky