Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tej: mě jenom tak něco nezlomí, rýma je, ale nachodila jsem toho tolik s kočárem, že prostě nemoc raději sedne na někoho jiného než na mě
koupila jsem si litřík vínka, nějaké rosé, tak si dávám sklenku
úplně jsem měla na něho chuť a za chvilku si ohřeju koleno, s chlebem a horčicí
![]()
ahojky holky, tak dneska jsem tu nachvilku taky než půjde mužík hrát ty svoje loďky. Já mám zase strašnou chuť na vaječný likér kokosový ale nemám na to odvahu bo jak se znám tak bych zas musela vypít celou flašku ale fakt bych si dala.
víte, co se mi dneska stalo
chjo, ale to je jasné, lhát se nemá, dostala jsem na narozky olej na břicho a já ho v dmku vyměnila, že ho mamka koupila a nemám lístek a že bych ho chtěla vyměnit za olej od hyppu, oni mě tam znají a tak ho vyměnili, doplatila jsem 50 kč a malý si s ním chvilku hrál a pak ho hodil na zem, šupla jsem ho do kočáru a ajajaj, celý se mi tam vylil, no tak hezké no
![]()
jinak já se dneska celý den válela a nic nedělala dost mi to pomohlo a je už mi líp ale noc a ráno bude zase katastrofa. Rýmu už má i přítel takže jsme tu všichni na hromadě.
petule: já nevím, jak jsem viděla, jak je všechno od toho oleje zasrané, já jsem neměla sílu se ani nasr…
já jsem si odpo dáchla a byla to paráda, zítra už budu muset vařit, tak to bude na prd…ale je pátek ![]()
ahoj holčiny, já se vrátila z opékačky, ale dala jsem si místo buřta hermelínek.....mňam......přišli jsme až teď a Ríša není poučený tak teď bobek sedí v pokoji a učí se.Musím mu jít pomoct.Kdyby už jste tu nebyly až se vrátím tak dobrou noc ![]()
teď ve zprávách bude něco o porodném, jdu poslouchat, a dám vědět
j.s. píše:
teď ve zprávách bude něco o porodném, jdu poslouchat, a dám vědět
jo to dej a víš co?????, naval tu fotku...............teď jsme si na to vzpoměla
Kači co já zaslchla tak to bude jen pro první a pro sociálně slabé. Od kdy tnevím, kéž by až od dubna 2011 ![]()
Jinak krásné ráno holky
![]()
Dobré, krásné ráno, u nás vysvítá sluníčko.
Jedu na nákup, syn zas jede na larp tak něco k jídlu mu s sebou (tousty).
ahoj holky, už jsem se neozvala, byla jiná aktivita
![]()
porodné ještě musí projít sněmovnou, některé strany s tím nesouhlasí, takže máme šanci, že se to potáhne déle a od prvního ledna to snad nestihnou, nevím
ale bylo by to super, dostat ho…