Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
26.9.10 20:11

i když ty máš jiný tvar bříška než já, takže když já klučíka, ty princeznu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.9.10 20:14

jdu chrupat maminky, tak dobrou noc a krásné sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.9.10 20:14
j.s. píše:
i když ty máš jiný tvar bříška než já, takže když já klučíka, ty princeznu :kytka:

jestli já to ale nemám z papání :lol: :lol: :lol: kolik máš kilo nahoře????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.9.10 20:15

tak krásné sny holky já už jdu taky do hajan.
A Janinko holčičku bych ti ze :srdce: přála.
tak pa pa sluníčka :mavam: :mavam: :mavam: a zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
27.9.10 07:48

Ahoj holky, u nás bylo docela hezky, tak jsme šli pouštět draka no a Lilince uletěl a zamotal se do vysokého napětí :evil: Ale lítá tam ještě teď, jak ho nabere vítr, tak to máme bez práce :lol:
Já jak mám toho chlapa doma, tak se k pc moc nedostanu. Teď dělá snídani, tak honem píšu, ale za chvilku odjíždíme k tchýni do Moravské Třebové, tak snad mi už nebude v autě blbě. Když řídím já, tak jsem v pohodě, ale když se vezu, tak jsem teď měla co dělat abych :poblion:
Já bříško vyfotím po tom volnu. Už se teda docela klube, ale takové jak má Janča s Kačkou asi není. No uvidíme, třeba mám o sobě zkreslenou představu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.10 07:58

krásné ráno, já mám teď Honzu taky 14 dní doma tak tady moc nejsem :cry: ale zase si konečně odpočine.Tady zase prší a draka máme nachystaného…No snad se to počasí umoudří.Jinak přeji hezký den všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
27.9.10 08:15

Dobré ráno holky, tak se hlásím po včerejších oslavách jsem totálně přežraná to byly mňamky. Jo a bylo mi řečeno že krásním a že bych měla mít radost za druhého klučíka jako fakt mě nasrali jelikož nikdo neřekl že nemám radost z mimíska. Seru je!!!! Dneska jsem spala s malým v pokojíků, katastrofa. Furt jsem se budila a jsem celá rozlámaná dneska s ním půjde spinkat tatínek a já budu mít celou postel pro sebe.
Jani tak to je super že malý začíná chodit ale to si teď užiješ furt za ním atd..... ten náš chodil od 8 měsíců a to bylo léto a sedět vklidu a vypít si třeba kafe bylo nemožné ale máme to nahrané na videu a pokaždé jak to vidím se mi chce brečet. Je to takové fajné jak se ty děti naučí něco nového. Úplně si vzpomínám na ten den kdy začal filda chodit jsem byla u našich v ložnici a on si tam jak frajer přišel po dvou no všichni jsme z toho bylo v šoku a já samou radostí brečela.
Nic jdu uklízet bo to tu je zas jak po výbuchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.9.10 08:24

Ahojky tehulky, zdravim vas po vikendu.
Tady je hnusne, ale to asi skoro vsude.
Vcera jsme byli u babicky na hodech a tak jsem se dobre nacpala.
Mam tu nachystane zehleni, ale nikdo to za me nechce udelat. Jeste kdyz je tak skarede, tak me nic nebavi. :cry:
A na obed dnes budu delat smaz. kvetak a bram. kasi.
Tak se opatrujte a pohladte briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.9.10 08:55

dobré ránko, taky všechny zdravím, zase jsem byla ráno zasoplená, bolelo mě v krku, ale už je to dobré, ale teď mi známá říkala, že jsou nějaké hnusné angíny a trvá to dlouho…chjo..tak snad se nám to vyhne…
no Petulko: já jsem z toho více mimo, než že má rok, prostě za chvilku už ho neuvidím na zemi, ale bude vedle mě chodit…už to fakt nebude mimčo 8-o 8-o 8-o 8-o
Jinak tady je hnusně, ale jdeme na chvilku ven, já budu dělat na oběd něco, co jsem neměla roky, usmažím si lunchmeon, lančmit, nevím, jak se to píše a brambor a kompot, aji mám na to chuť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.10 08:56

tak posílám slibované písničky se zpožděním…omlouvám se…http://www.youtube.com/watch?v=xraE4×xVPK4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.10 09:05

a po tomhle už se těším na vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.10 09:09

a hudba mého srdce
tak si zapařte :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.9.10 09:13

Ahoj holky!!! Tak sobotní oslava proběhla v klidu. Tchýně koukala na přáníčko a prej co to je :lol: :lol: Jinak super!!! Manželova babina…jí řekne že bude dvojnásobná prabábi (ona už jednou je) a ona řekne a kdo čeká?? No mě poser!! No ale nejlepší manželův děda…ten měl fakt radost!!!
Včera jsem taky nestíhala, betonovali jsme, tak jsem jim ven nosila čajíčky…a na oběd dělala kuře, no málem jsem se :poblion: smrdí to jak kuřince!!!
Dnes jsem úplně ko, bych celý den prospala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.10 09:20
Tejchi píše:
Ahoj holky!!! Tak sobotní oslava proběhla v klidu. Tchýně koukala na přáníčko a prej co to je :lol: :lol: Jinak super!!! Manželova babina…jí řekne že bude dvojnásobná prabábi (ona už jednou je) a ona řekne a kdo čeká?? No mě poser!! No ale nejlepší manželův děda…ten měl fakt radost!!!
Včera jsem taky nestíhala, betonovali jsme, tak jsem jim ven nosila čajíčky…a na oběd dělala kuře, no málem jsem se :poblion: smrdí to jak kuřince!!!
Dnes jsem úplně ko, bych celý den prospala!!! [/citace
Ahoj Tej tak běž do hajan stejně je to počasí na .....!!!!Vy máte v rodině asi veselo, že :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.9.10 09:40

Kači no celkem jo…tchýně hned všechny obvolávala, ale oni si mysleli že dítě čeká manželova starší segra. Manželova babka zas pak celou dobu mlela právě o té jeho ségře, protože před rokem se rozečka s týpkem co spolu byli 9 let, ale ona ho jednu dobu podváděla s jedním se kterým je teď. Noprostě kráva je to a neví co chce a fakt v ničem, pořídí si psa na kterého nemá čas…no děs a s tím jejím novým se snaží o děcko. Fakt jediný jeho děda byl skvělý a kdyby to byl fakt kluk, tak by měl radost ještě větší, byl by to další zachovatel rodu!!! :lol: :lol:
Spát asi ani ne, mám tu haldu monterek co musím vyprat, doma uklidit, do mi tu namarasili…tak snad večír zalehnu dřív :D Jenže já jsem ko dopolende, odpo už se rozhýbu a večer zas nemůžu usnout… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí