Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jdu za chvilku na ty nehty, tak to nevím, jak tam vydržím sedět tři hodiny, já nesnáším kosmetiky a tak..je to pro mě utrpení, tak papapapapapapapa
![]()
j.s. píše:![]()
![]()
jdu za chvilku na ty nehty, tak to nevím, jak tam vydržím sedět tři hodiny, já nesnáším kosmetiky a tak..je to pro mě utrpení, tak papapapapapapapa
![]()
![]()
![]()
![]()
To zvládneš!!! ![]()
tak já už mám uklizeno ještě uvařit obídek.
Tej já mám to samé já sice ráno vstanu v těch sedum ale za hoďku už jsem totálně ko a nejradši bych spala ale s malým se to fakt nedá když to výjde tak jdem spinkat po obědě spolu. No a večer když jdu spát tak se převaluju a nemůžu usnout a to jsem za noc ještě několikrát vzhůru.
Ahojky maminy, koukám, že jsme na tom tak nějak všechny podobně
. Taky bych nejraději pořád spala, hlavě dopoledne, odpo už to jde a večer, až bych měla spát, tak chytám lelky. No a mrňous taky ožívá. Musím ho přeučit, že se spí v noci, ještě dokud je v bříšku
.
Bříška se nám taky pěkně kulatí. Fotku tady raději nedávám. Už z prvního těhu mám břicho pořádně popraskané, přesto, že jsem se mazala. Teď se taky mažu, aspoň, že se zatím nedělají nové jizvy. Velikostně mám stejné asi jako kacafazolka.
A jak jste na tom s váhou? Já mám nahoře zatím 1,5 kg.
Přeji všem pěkný den
.
Ahoj tehulky,
tak jsem si prave volala na vysledky triplu a je to v poradku
![]()
Ale jako mazec se tam dovolat, ja co mam uz dlouho cislo, tak tam volam nejak kolem 11 a pry je spatne cislo, tak jsem si myslela, ze treba ho mam spatne a hledam na netu a to cislo bylo uplne stejne. Jsem si uz rikala, ze ma treba dovolenou. A najednou jsem na netu nasla cislo na mobil a pry uz pevnou zrusili.
A pristi tyden jdu na kontrolu a pak me posle na velky utz, tak snad bude vse dobre i tam.
Jo a videli jste vcera v obcasnkem judu, jak tam byla ta mamina s tou holcickou co mela downa a ten jeji lekar ji nerekl spravne vysledky triplu, jen protoze byl proti potratum nebo co
Těhulky…tak jaký byl dnešní den?? Postelový nebo naopak?? Zítra je svátek, pohádky a veget
![]()
Ahoj,
tak my dnes běhali po nákupech, poště, a pak jsem vařila (obalovaný květák) měli za 20,– a obrovský, upekla jsem housky a tvar. koláčky a mini pizzi vše z jednoho těsta. Pokouším se usušit prádlo ale nějak to neschne. A co vy???
Jo zítra budeme mít kačenku podle Babici se suš. švest., červ. zelí a knedlíček. ňam.
Megg ty zuby nějak přešly, jako bolí úplně minimálně, sad jednou, dvakrát za den v nich jen zatepe a toť vše. Koupím si pasti na citlivé zuby a mělo by to být ok…no spíš se to zlepšílo, takže nebudu hned lítat k doktorce 40km tak a 40km zpět. No uvidím do středy, zetím říkám že tam nejdu no
![]()
Jinak květák bych si taky dala…mňam, ho baštím ve vekém i holý
Jako bez brambor. Já uvažuju jaké maso na zítra vytáhnout a cz něj udělat, když je ten svátek ![]()
Květák taky baštíme bez brambor, děláme ze dvou, ale dnes z jednoho, jednak byl opravdu obří a navíc došel olej na smažení, tak že druhý květák bude ve středu n. čt.
Dobře že tě zuby přestaly bolet mě se to střídá, horší a pak zase lepší.
Holky nevíte některá kdy se správně dělají ultrazvuky, já jdu na druhý sceening a bude bez ultrazvuku neb mají plno, takže jen odběr krve a posuzovat to budou s předchozím ultrazvukem.
A nevím tedy kdy budu mít další?
Megg: druhý screening s ultrazvukem by měl být ve 20 týdnu, dělá se to kvůli rozštěpu páteře. Taky jsem tam měla jít, ale nemusím, protože všechno udělali už při tom prvním. Takže ve 20 týdnu mě jen čeká vyšetření srdíčka - takže vlastně taky ultrazuk.
Ne mě dělali první v 11tt krev a 12tt UTZ, pak v 16tt zase krev a pak v 20tt zas UTZ.