Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
29.9.10 19:00

já jsem měla kočár hluboký, čtyř a nafukovací kola…jezdilo se s ním dobře, byl z druhé ruky, ale skoro jako nový, jinak by byl fakt drahý a sporťák jsem volila tříkolku, protože ho měla známá a věděla jsem, že je dobrý a že se ovládá dobře jednou rukou a že s ním budu více rejdit všude možně…tak ti nevím, jestli jsem ti poradila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
29.9.10 19:03

Určitě jo, díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.9.10 19:14

ty jo, tak na horách už sněží…a v bohumíně řádí u cikánů žloutenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.9.10 19:18

ahoj Jani já dostávám u zubaře injekci pokaždé, dává mi poloviční dávku a nějakou pro těhotné.Říkal, že to nemůže ublížit a že je horší ten stres než injekce.A to samé říkala i kamarádce i její zubařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.9.10 19:20

zítra jdu na poradnu, ale mimi jsem dnes cítila takže snad O.K., Honzík chtěl už koupit to poslouchátko na srdíčko co o něm psala Mar., ale nevím vyhodit 1500 Kč. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
29.9.10 19:54

Ahoj holky, tak mám za sebou poradnu. Všechno je OK, mimi je v pořádku, roste jako z vody - ještě, že mi pokaždé dělá ultrazvuk. Odběry mi mudr. taky vzala. Ptala jsem se na ty pohyby, že třeba nejsou každý den. Tak prý nemusí být, protože ještě mimčo není tak velké, jsem 16tt a má 17 cm. Takže můžeme být v klidu :-). Dnes mi stanovila termín porodu na 10.3., i když podle posledních menses to vychází na 1.3.2011. Tak nevím, uvidíme, necháme se překvapit :-). Hlavně se nestresujte, nestojí to za to. Vím, že teď už se mi to pěkně povídá, celé dopoledne jsem měla pořádné nervy. Všechno bude v pořádku, uvidíte. Přeji všem úspěšné poradny :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.9.10 19:58

kačko, no naštěstí, nepotřebuju žádnou injekci a snad to tak bude do konce těh… :dance: :dance: :dance:
já si ještě počkám na kotrolu, ale tak prsa mi produkují mlezivo, břicho roste, tak snad to bude taky oká…já dr poprosím o UTZ, i když by ho nechtěl dělat, chci mít klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
29.9.10 20:32

ahoj já jsem v 15 týdnu pohyby tak trochu cítím je to jako když se to malý se moc opře tak to spíš zabolí jinak taky vše ok roste a roste 6.10 jdu na poradnu tak pán dr. mi řekne víc ale myslím si že je vše ok tak dobrou a sladké sníky papaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
29.9.10 20:51

dobrou noc všem holky a hlavně hezké sny..... :hug: :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.9.10 21:12

Kačko jak říkáš, taky mi říkali že víc teda škodí ten stres, než ta injekce!!!
Dobrou noc těhulky a pohlaďte bříška :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.9.10 08:08

Dobré ráno holky tak už mám po kontrole a vše je ok od poslední kontroly mám 3kg nahoře a už se zase cpu. 18.10 jdu na srdíčko a 28.10 na kontrolu a pan doktor byl překvapený že uř cítím pohyby. Včera jsme se pohádali s chlapem tak máme tichou domácnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 08:13

dobré ránko, jo tak já jsem se vážila a mám 5 kilo nahoře…to je docela v pohodě myslím, když se má přibrat kilo za měsíc, nebo jak to píšou a byla jsem oblečená a nažraná :mrgreen: Jinak já jsem stres ze zubaře a bolesti přežila a myslím, že to přežil i toník…ono by se ženská neměla stresovat, měla by být jenom šťastná a blááá blááá a já teda ten případ moc nejsem… :nevim: :nevim:
svítí tady sluníčko, zima sice je, ale je za oknem krásně :) jdeme si dát bábovku a čaj a hurá ven, pak zase uvařit polívku, nasmažit řízky, udělat brambor. kaši a jít ven, večer malého okoupat, nakrmit, přečíst pohádku, dát mu mlíko a pak snad budu na hodinu spokojená těhotná baba, která si lehne, aby šla za půl hodiny hodit crbek na WC :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.9.10 08:34

Tak jsem si chtěla do kalendáře poznačit kontrolu a vychází to na svátek tak jsem jim tam volala tak na kontrolu jdu o týden dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
30.9.10 09:10

Ahojky holčiny!!! Tak já jdu na kontrolu zítra a mooooc se těším. Chtěla bych aby se muž podíval na prcka a doufám že mi už řekne co to je!!!
Jinak já se včera vážila doma a mám asi tak 3-4kg nahoře. Tak uvidíme klik to ukáže zítra u doktorky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 10:37

jo, já si počkám, ale už je to jenom týden, nesmíme stresovat…ono když se něco má stát, tak se stane…nevěděla jsem tolik věcí u toníka a možná to tak bylo lepší, nevěděla jsem, že se může něco přihodit i u porodu, a jak přišla druhá sestra, s takovou zástěrou celou od krve a já tam ležela a myslela si, že jsem měla nejhorší bolesti na světě, tak mi to docvaklo, že si můžu gratulovat, protože řekla, měli jsme problémy, nakonec musela císařem a ta druhá řekla, tady to bylo v pohodě, paní už vedeme po svých na pokoj..lepší asi fakt nevědět…člověk se zbytečně trápí a stejně nic tím trápením a strachem neovlivní…
všem co mají po kontrole, velká gratulace :kytka: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky