Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky mi se tak nic dneska nechce navíc tu je tak hnusné počasí a hlavně takové na spaní. Celý den nic nedělám aby ta moje drahá polovička viděla jak to tu vypadá když je v práci jelikož jak příjde domů tak se to tu všechno „leskne“. A malý ten jaký udělal v pokojíčku nepořádek na jednu kupu vysypal úplně všechny hračky no nevím kdo to bude uklízet a dneska má perfektní den rozhodl se že nebude poslouchat tak ho straším že půjdem k panu doktorovi a že mu bude píchat uši ale vůbec nic si z toho nedělá
![]()
Petulko: ještě že tě tady mám
já jdu právě uklidit bordel po malém a uvařit, polívku jsem dodělala, ale už byl tak ospalý, že si dal mlíko a vytuhnul, tak jdu poklidit a smažit řízky…
jo a víš co? já dělám tyhle pokusy s bordelem a nevypráním taky, ale pak jsem jenom na sebe nasraná, že se mi to tak nakupilo, že to asi nezvládnu udělat a výsledek žádný, jen že toho mám pak hodně, tak už na to seru a dělám, co uznám za vhodné…ale už nestíhám žehlit, jako dříve, že jsem si řekla, že dokud nevyžehlím, tak neoperu další pračku, navíc to bylo hned uschlé z balkóna, tak se to žehlilo samo, teď to schne dlouho a na prd ![]()
No ale vidím to tak že to stejně uklidím bo mi to nedá a navíc jsem tak vytočená že to není možné. Mylý mi tak pije krev že se těším až půjde spát.
synek? nebo manžel? mě zase ten můj oznámil, že jede večer do ostravy, tak zase bude všechno na mě…lálálálálá, tralálálá…ale aspoň bude klid, mrknu na tu pípipipi ordinaci a půjdu chrápati..
tak tu svítilo slunko a je zase zataženo a zima..
mě se nechcou obalovat ty řízky, ale už jdu na to ![]()
malý je jak vyměněný vůbec neposlechne a ještě se na mě dívá jak by říkal mami co říkáš neslyším. A zase se 2× počůral a jednou posral do tepláku a to přitom chodí už sám pěkně asi to dělá na truc že jsme se s taťkou pohádali a nemluvíme spolu.
jo a jani ten můj příjde ve tři z práce, ale teď ho chytla onlinovka a furt sedí u pc jako je tu ale zároveň není takže jsem též na všechno sama a včera už jsem toho měla dost tak dělala kravál. Nejhorší je že mi řekne že tak to není že tam sedí jen chvilku. Co mě včera totálně vytočilo tak malý u něj stál a říká pití a já mu říkám slyšís vůbec co ti říká a on ne co říkal a pak chtěl malý čůrat a volal eee a já byla ve vaně jako musela jsem z té vany vylézt a posadit ho na nočník bo můj milovaný chlap nezvedl prdel. No fakt jsem zlá a naštvaná a jestli tu k tomu pc dneska sedne tak ten počítač zítra vyhodím.
ti chlapi jsou naklonovaní, či co? moje ségra se kvůli lineage 2 rozváděla, nakonec ten pc dal švagr do dětského pokoje a hraje tam, i do dvou do rána a děti tam spí, tak to jsem ségře říkala, že je blbá, že by letěl, ale ona je měkkota, to u nás to bylo radikálnější, buď budeš hrát jenom večer, jak jdu spát nebo malý a nebo si sbal tašky a jdi si hrát někam jinam a dej nám pokoj, tak kruci má rodinu a manželku, s tím povinnosti, nebo ať je sám a hraje si třeba celý den, ale to pak nebudu tady žehlit, prát a podobně,…
to jsem xantypa, co ?
ale zase je v tomhle u nás klid…
jako u nás je celkem taky klid ale má období kdy ho to chytne a dokud neudělám kravál tak s ním nic nehne. Tak uvidíme jak se zachová. Jako já taky proti tomu nic nemám když hraje večer jak jde prcek nebo já spát nebo pokud mám nějakou práci ale aby jsme od někud přišli a on se pomalu ani nesvlékl a už zapíná pc tak to už je i na mě trošku moc
jojo, já to znám,… a pak jsi nejhorší ty, protože jsi tááááááááák netolerantní a jenom řveš a nadáváš, jéééééééééééééééé
![]()
jj přesně tak. Jako fakt proti tomu nic nemám ale nejdřív povinnosti a pak zábava
čau baby, tak mám po kontrole.Pan doktor mi udělal UTZ byl moc hodný.Vše je O.K. 1 .11 jdu na srdíčko je to 5 dní před svatbou…jindy nemají termín
mám nahoře 4,5 kg.takže v klidu
Asi jsou erupce na Slunci protože ti chlapy jsou nějací ujetí posledních pár dní.
![]()
Ahoj všem,
také mám dnes po Ko. jsem 18tt a pry to bude kluk (doma mam holčinu), nějak jsem s tim nepočitala, ale hlavne je vše ok, za 14 dní nás UZ.Termín dle ms je 3.3., ale mimčo je prý starší takze to máme čekat kolem 28.2.
Uz něco nakupujete???? ![]()