Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
30.9.10 20:31

zulko: to mě taky nebaví, ale holčičku si taky přeji :-) neboj, to se srovná, ono je to těhotenství, příroda, ne žádný los a sázka, to by bylo potom fajn, kdyby lidé plodili, co by chtěli…jestli máš mít holčičku, tak se těš, že bude krásná a chytrá, jako maminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.9.10 20:36
j.s. píše:
Janě je 27 8-o

ty jsi žabec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.10 20:36

Promiňte, že se mýchám do rozjeté diskuse, ale reakce Rozulky na holčičku mně strašně překvapila. Když jsem čekala první, tak jsem byla do 20 týdne přesvědčená, že čekám holčičku a ejhle, byl tam kluk. Smůla. Je celý po tátovi a strašně zlobí. Teď čekám druhé, jsem v 17 tt a doufám, že to bude holčička. Mám dvě neteře 3 roky a 7 měsíců a jsou úžasné. Závidim holčičku Rozulko, vážně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.9.10 20:37

mě Ríša říkal, že můžu být klidně za 5-6 let babičkou 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 20:40

jojo, kačko jsem žabec a vůůůůůůůůůůůbec mi to nevadí, babičko :)
jo, tak já mám taky zlobivce ale zlatého ve finále :) a kdyby to byla holčička, bylo by to fajn, ale mám kolem sebe známé, co mají dva kluky a jsou hrozně spokojené, že jsou kluci tulínci a že je to paráda, tak si vyberte, pak mám známou a ta má chlapečka, moc hodného, kde se posadí, tam ho najdete a pak holčičku a ta je teda na zabití a vždycky říkám, že bych takové dítě nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.10 20:47

Já bych chtěla alespoň jedno klidné. I kdyby to byl ten kluk, hlavně že by to nebyl takovej živel. Dneska mi zrovna naházel plyšáky co má na spaní do akvárka, ale během půl hodiny měl jít spát :zed: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.10 20:52

ja doufam, ze ve finale, se zamiluju na prvni pohled a budu hyckat a jasat a budu takova ta pysna maminka, ktera se chlubi zazrajem,jaky svet nevidel

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.9.10 20:54

já už jdu hajat holky.Mimi kope asi chce spinkat :-D tak tedy ráno pa pa a krásné sny všem :hug: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.10 20:55

dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.10 20:56

Myslím, že se zamiluješ už až budeš kupovat výbavičku. Když ti potvrdí holčičku, tak věřím, že ti to nedá a koupíš určitě pár věciček růžových :lol: Příde to samo. Já to tak taky měla, když jsem to pak prala a připravovala, tak jsem se těšila i na toho „pacholka“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.9.10 20:56

Taky se loučím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.10 21:10

Moje mama, uz nakoupila, mam toho v obou barvach a ta ruzova…no nejak to neskousavam, zato modre dupacky se zajickem me dostavaji do varu 8-o
ale snad se to zlomi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 21:16

zlomí, budeme mít krásné děti, ať s pindíkem nebo bez :mrgreen: dobrou, jdu chrupat též :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
30.9.10 21:31

Mě řekli ve 12 tt na screeningu, že to bude holčička. Podle toho výpočtu, co jsem zkoušela, by to měl být kluk. No tak se necháme překvapit :-) .
Dobrou noc všem :mavam: :mavam: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.10.10 06:31

krásné ráno, jsem dnes ranní ptáče, jelikož můj milovaný šel dnes poprvé do nové práce, tak jsem ho musela poplivat pro štěstí a vypravit.Snad se mu tam bude líbit.V předešlé práci bobek trpěl jako kůň. :cry: No a jak vy jste se vyspali??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí