Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné ráno všem!
Já se celkem vyspala. Teď tu pobíhám a chystám se na kontrolu…mám trochu strach.
Holky, s tím pohlavím se to fakt srovná. Jak to mimčo dostaneme do ruky, tak bude jedno, jestli má nebo nemá pindíka. I kdyby se narodila opička, tak to prostě pro vás bude to nejkrásnější miminko. Já jsem taky nikdy nebyla nějak na barbínky a podobné ptákoviny a nechtěla jsem to ani pro malou, jenže teď máme plný pokoj kočárků, panenek, kuchyněk a já nevím čeho všeho a přijde mi to úplně normální, že to tak ty holčičky mají. Jo a z barev oblečení teda u Lilči vede růžová a fialová
Ona v tom je strašně sladká a prostě taková holčičí. Jinak je to taky slušný grázlík ![]()
Jo a o já o žabcích asi radši ani nemluvím. Lilču jsem měla v 21 plánovaně a druhé mimčo se narodí těsně po mých 25 narozeninách.
Tej v klídečku, všechno bude ok.
A já ostuda ani nepozdravila. ![]()
DOBRÉ RÁNO ![]()
Mě se Ríša narodil v 19 letech a s druhým jsem si dala pěkně na čas.No hold jsem musela pro své druhé dítě najít lepšího tatínka a to není jen tak.
Ale i když jsem stará puška proti vám jsem stejně střelená
![]()
Tej: neboj se , včechno dobře dopadne a půjdeš domů z úsměvem na rtu.Budu na tebe myslet dupko ![]()
Děkuji stará puško ![]()
Podle mě jsou ženské kolem 30 v nejlepším věku. Už mají zkušenosti, ale myslí jsou furt v pubertě ![]()
Ahoj a dobre ranko,
ja jsem zvedava co cekame my. U prvniho jsem si to rict nenechala a ted si to asi rict nechame, rada bych holcicku, ale i kdyz to bude klucik, tak bude nas. Podle vypoctu to brat nemuzu, prvni jsme meli mit holku a je to kluk, tak tomu neverim.
Ceka me tu kopa pradla na zehleni a nikdo to za me nechce udelat.
Vsem preji pekny den
no já teď poklidím a vrhnu se udělat malému dveře.Udělala jsem mu z výklenku skříň a ještě chybí dveře tak do montérek a jedu.
Občas sem kouknu ![]()
Dobré ráno holky, tak jak to tu pročítám tak mi příjde že ta která čeká holku chce kluka a naopak. My si taky přejem holčičku ale všichni mi říkají že vypadám na kluka a od doktorů si to říct nenecháme. S přítelem jsme se bavili že když bude druhá holka tak že by jsme někdy později šli do třetího ale jestli to bude kluk tak už né. Já riskovat že bych měla doma 4 chlapy fakt nechci.
Tej vše dobře dopadne uvidíš ![]()
U nás začíná svítit sluníčko tak fičíme aspoň na chvilku ven tak zatím papa
Holky, tak jsem tu!! Jsme v pořádku, a prdík je nejspíš holka, paní doktorka říkala že tam vidí čárečku
Tož co nadělám…jdu spát bo jsem ko ![]()
Tejchi píše:
Holky, tak jsem tu!! Jsme v pořádku, a prdík je nejspíš holka, paní doktorka říkala že tam vidí čárečkuTož co nadělám…jdu spát bo jsem ko
[/cita
Tej:gratuluji![]()
![]()
a že to bude holka?Ještě není nic jisté a kdyby jo tak ti závidím.....Sladké sny pa
Holky a co kdybysme si ty prcky po narození vyměnily,
aby měla každá to své vysněné????
![]()
Kači a jak jako děláš dvěře??? Jako normálně dřevo vrtačka a tak nebo jen maluješ????? ![]()