Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kri12 píše:
Kači a jak jako děláš dvěře??? Jako normálně dřevo vrtačka a tak nebo jen maluješ?????
no dřevo, vrtačka, vruty,akučko a jedu.....já jsem kutil Tim.Já to prostě miluju ![]()
ale jdu na to až teď …do teď jsem dělala svatební oznámení a nešlo mi to vypálit tak jsem je ještě tiskla.Mám málo papíru…budu muset odpoledne do papíráku
![]()
Tyyyyyy jo, tak to jsi teda dobrá. Mě strašně baví skládat nábytek, ale to jaksi nejde pořád
By mojeho švihlo, kdybych každý týden kupovala nové skříně ![]()
Oznámení ukaž, to jsem zvědavá, cos vytvořila.
J.S.Janinko kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jáá neci holku
Asi mě jebne…snad mi za 14 dní doktor řekne že je to kluk…ale kdyby tam byl pindík tak ho doktorka už vidí.
tej a nemohlo si mimčo třeba na pinďovi sedět?
Holky je tu vůbec některá která si přála kluka a má potvrzeného nebo naopak?
holky mě z Vás jebne…ty jo, serte na to, hlavně, že to bude zdravé…mám co říkat, vím jak to zamávalo se mnou, ale já si to udělala sama, protože jsem hned začala bříšku říkat mařenko a prostě jsem to věděla, že to bude maňka a ona mi pak doktorka řekla, že ne…no tak jsem neměla najednou jméno, musela jsem přestat říkat mařence mařenko a prostě, serte na pohlaví…
kačko, ty mi někoho připomínáš
a už jsem ti poslala že je to hezké, tak val pro papír
Tejchi píše:
Jáá neci holku![]()
Asi mě jebne…snad mi za 14 dní doktor řekne že je to kluk…ale kdyby tam byl pindík tak ho doktorka už vidí.
Tej: nebuď smutná
uvidíš za 14 dní.
No doufám že to za 14 dní doktor vyvrátí…tu doma bulím jak želva
Mě se nikdy nic nezedaří.
Tejchi: mě taky ne, ale co naplat, prostě tohle je příroda a můžeš dělat kotrmelce, buď ráda za holčičku, druhé bude kluk a je to
já si taky pořvala, jako kdyby mě někdo zdradil a taky jsem byla pěkně nasrána na sebe, protože v ten moment, jako bych nechtěla být těhotná a zkusit to znovu, teď je to jak dlouho od té dr? a prostě jsem ráda a budu ráda, když bude všechno oká…myslím, že jsi to byla ty, že jsi měla problémy a bála se, ať je všechno oká, vem si, kdyby ti řekli něco špatného, to by bylo potom blbý…neboj i s holkou si užiješ ![]()
to přende, neboj ![]()
Jejda Tej vzpomeň si jak ses třásla strachy před pár týdny, jestli bude vše o.k. a teď když je, tak pláčeš, že to bude holčička.Vždyť je to kurde fix jedno........
až ti položí to svišťátko na bříško ani se nepodíváš jestli je to kluk nebo holka..........bude ti to jedno jak budeš šťastná.........
![]()
Já vím holky, máte pravdu, můžu být ráda že je zdravá
Mě to stejně mrzí a chvíli mi bude trvat než se s tím srovnám…snažili jsme se o kluka a pořát mu říkali Ondro a tak…
Chtěli jsme prostě zachovatele rodu…a co když druhé bude zase holka.
![]()
Tak jsem si dala smažit karbošky a šla si vás číst no a nepřipálili se mi? Smrad po celém baráku. Do toho malý furt fňuká takže paráda. Pojí a jde hned spát a já budu větrat a klídek pohoda. Teda doufám