Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
30.9.10 19:33

my ti ho tej přejeme :kytka: já měla na véču knedlík s vajíčkem a ster.zelíčko a jako předkrm pribiňáka a oplatek …asi se z toho pos..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 19:33

kačko, ty chceš taky holku, tak nedělej… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 19:34

já si dala po dlouhé době jabko, já jsem měla takové vlny v břicho, ale pak v poho, dala jsem si na to dvě palačinky a pak slané fotbalisty a teď chleba s řízkem a dávám si zase sklinku šampáňa :oops: , to je paráda, jednu flašku mám na celý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.9.10 19:47

víš co Jani, chtěla bych holku raději než kluka, ale teď mi ségra dovezla věci po Ríšovi, které jsem měla u ní na půdě- je to jen pár hadříků, protože zbytek byl katastrofa holt je to už 12 let- a tak mi přišlo na mysl, že je mi vlastně fuk co to bude......a když se se v tom tak hrabala tak jsem si říkala, že se těším moc i na kluka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 19:50

mě bude líto, i když budu mít kluka, že nemám holku a když to bude holka, že nemám toho kluka, jsem prostě debil :nevim: :nevim: je mi to taky jedno, hlavně, aby jsme byli všichni zdraví…
teď v ostravě někdo v baby boxu odložil úplně čerstvou holčičku, ještě s placentou, vidíte, tak si tady přejeme holky a někdo jí da pryč, je to smutné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 19:52

a já mám právě plný kufr věcí, takže já nemusím opravdu nic kupovat, všechno mám, od odsávačky po vaničku, takže jsem si říkala, že kdyby to byla holka, nakoupím v tescu pár růžových bodiček, ale zase by se museli kupovat hračky a tak, takže i bych byla ráda z tohodle, kdyby to byl kluk, ale i tu panenku bych ráda koupila…já přemluvím manžela na třetí, třeba za pět šest let, ale to kdyby byl zase kluk, tak by mě asi odvezli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 19:53

a už jsem si koupila vlhčené ubrousky a plinky babyborn do porodnice, měli to ve slevě, rušili jednu prodejnu tady, tak můžu jít rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.9.10 19:55

Jani kolik ti je????????????????????že chceš další za 5 let? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
30.9.10 19:55

Taky mám věci 12 let staré po klukovi, ale zatím jsem se na ně ještě nedívala. Včera mi sestřenka dovezla věci po své půlroční holčičce, tak jsem je probírala, jsou tak malinké :-). Už se moooc těším, až budu držet prďolku v náručí :-) .
Je hrozné, když někdo odloží miminko. Ještě, že když už to udělala, že ji dala do baby boxu a ne někde do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
30.9.10 20:09

Tchýně mi nabídla pár věcí po dceři, takže 11 let staré…jen jsem jí poprosila ať to roztřídí, manžel má starší segru a ta kdyby měla prdíka tak by byly kecy že to oblečení máme vše my. Tak ať si to roztřídí jak chce…je tam toho doooost, takže aspoň něco málo s toho bude!!
Já se na zítřek taaak těším, ani nedospím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 20:11

Janě je 27 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 20:14

já jsem si vzala svoje věci do porodnice, a když jsem v tom kufru viděla ty úplně malinkaté věci, tak jsem říkala, jééé to bylo v porodnici ještě toníkovi veliké, ty malinkaté věci jsou nádherné, už se taky těším, jak mi to druhé dají na břicho a já budu šťastná a jak mě jednou obejmou obě dvě a dají mi pusu a já jim, tak se asi rozteču samou láskou :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.10 20:14

Ahoj devcata, mne na screeningu ve 13tt rekli, ze to je holka, do te doby jsem naprosto nepochybovala o tom , ze cekam kluka, od te doby mam pocit, jako by mi tam soupli neco ,s cim se nejako nemuzu srovnat. Jisteze podstata veci je zdrave mimi, jenze si nemuzu pomoct, mam pocit jako by me podvedli :-(
Mam, ze sebe spatny pocit, protoze nechci aby si to mimi nejak bralo k srdci, protoze jsem moc rada, ze :srdce: krasne tluce,
jsem hrozna, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.9.10 20:20

rorozulko: nejsi, když se podíváš pár listů zpět, tak jsem byla na tom podobně, za chvilku to přejde neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.10 20:26

no uz je to tri tydnu a nic moc,
cekam na dalsi ultrazvuk a jeste doufam,prece jen 13tt muze byt brzo na predpoved
no, asi je to tim, ze me nikdy nebavili panenky, cesani, oblikani , ruzove boticky a tak, chudak devcatko moje malunke :-? :wink: :zed: :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí