Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Megg, určitě po té špatné zkušenosti máš strach, ale já myslím, že to jsou jen stresy, že bude všechno o.k. !!!! Já taky necítím pohyby, ale jde mi docela nahmatat tlukot srdíčka pod pupíkem, pokaždé někde jinde, hledám ho i hodinu než ho najdu, tak to zkus… Jestli se ale necítíš a máš podezření, že něco není o.k., tak si raději zajdi přes týden k dr.?!!!
Budu ti držet všechny palečky, ať je všechno v pořádku !!!
Megg:
mám stejné pocity a to jsme to s toníkem měli všechno na jedničku, ale taky mě to nějak hlodá, ať už jsou kontroly za námi a víme to jistě…stejně jsem stresovala u toníka a pak mi přišlo, že mnohem větší strach mám, jak je na světě, že už vím, o co přesně mám strach a strašně mě strašil syndrom náhlého úmrtí…ale raději nemyslet…
budeme mít krásné děti,
mě vychází u plzáka toník dobře, ale u toho druhého nevím, kdy přesně bylo počato, jestli 1-6 červen tak je to holka a jestli později, tak kluk…tož já už se nechám překvapit a prdím na to, hlavně ať jsou to zdravé, spokojené a řádně vychované děti, ať se za ně
![]()
za chvilku tu vletí kačka a dostaneme sprda, že tady máme tak smutno, takže šup šup, s něčím veselým
![]()
Megg: i já mám stejné pocity jako. Prďolka se hemží a pak zase nic. Kolikrát si říkám, jestli tam vůbec je, že nic necítím. Jednou jsou pohyby víc a pak zase míň a nebo vůbec. Taky jsem pak z toho vedle. Naštěstí jdu zítra na kontrolu, tak bude jasno. Bříško ale roste, tak předpokládám, že bude vše OK.
Neboj se, i u Tebe bude všechno v pořádku, uvidíš
.
Zkoušela jsem ten výpočet a podle něj, to vychází na chlapečka. Podle ultrazvuku na screeningu, by to měla být holčička. Tak se nakonec necháme překvapit, co to vlastně bude
. I když už mám doma syna, je mi to úplně jedno, hlavně, když všechno dobře dopadne a miminko bude zdravé
.
ahoj kristova noho holky optimismus.................... ![]()
ty pohyby nemůžete cítit pořád já taky celý den nic protože se nezastavím tak to tak nejde cítit a večer šup šup a už to jsou bomby
Tak máte hodné mimuška a spinkají.
Nebojte se …vím že kdo má špatnou zkušenost tak má obavy větší, ale myslete pozitivně.
Budeme mít super děti, zdravé jako řípa a ta 15 let si budeme psát jak nás štvou bordelem v pokoji atd.
![]()
Ahoj já se taky těším na první pohyby
jsem teprave 14tt,a vubec to neutíka.
Jirina89 píše:
Ahoj já se taky těším na první pohybyjsem teprave 14tt,a vubec to neutíka.
jeeeeeee neboj to sletí jako voda…za chvilku vánoce a pečení cukroví , shon a je tu březen a je to … ![]()
dobré ránko, tak já nemohla ani spát, poslední dobou teda necítím pohyby a včera po tom našem tématu to nějak nešlo…navíc jdu dneska k zubaři, tak mi cvaká řiťka už teď a to jdu na 12:30, tak se mějte, neprší, tak pojíme a jdeme ven, včera jsem si udělala hranolky a maso jako minutku, s kukuřicí, ty jo, měla jsem na to chuŤ tak strašně dlouho, že jsem si fakt s chutí dala
a koupila jsem si šampáňo a dala si skleničku, muž má chycené prudůšky a byl celý den protivný, nebo spíše takový přešlý a tak jsem si dala sama
![]()
Ahojky holky, no po tom co jsem tu včera četla, tak jsem z toho byla taky špatná. Dvě hoďky jsem ležela s rukama na břichu abych ucítila nějaký pohyb a ono nic. Pak jsem z nervů navštívili filípkův košík s ňamkama. Zítra jdu na kontrolu a čím víc se to blíží tím víc jsem nervóznější.
Meg, mrzí mě čím sis prošla ale věřme tomu že teď je vše jak má být a mimíska v tom škaredém počasí radši spinkají.
Dobré ráno,
taky jsem nemohla spát, ale já to mám poslední dobou pořát. Snad opravdu mimísci spinkají. Přeji všem hezký den.
no já jdu příští týden a vím, že UTZ mi dělat nebude, až v tom 20 tt, ale asi ho poprosím, ať na to mrkneme, ať jsem v klidu, já mám zlatého pana doktora a vím, že mě pochopí…tak ještě týden…
Megg: neboj, moc na Tebe myslím… ![]()
já jak jsem byla těhotná s filou tak jsem chodila k starší doktorce a ta ani neuměla používat utz tak ho nedělala. Nechápala jsem jak může zkontrolovat že je vše ok jen vyšetřením rukou. Teď chodík k doktorovi a ten dělá utz každou kontrolu ikdyž nejsem těhu tak mám aspoň na chvilku klid že je vše ok
Dobré ráno těhulky.
Tak já už jsem doma zase sama.
Akorát teda dneska ve školce na prdlačku. Přišel tam nějaký chlapeček s maminkou a strašně plakal, že tam nechce a Lilinku tak vyděsil, že začala řvát taky
Když jsem ji zrovna předávala učitelce, tak se jiné holčičce, spustila krev z nosu a to teda jako pořádně, tak to byl pro malou taky šok jak sviňa. No dneska poprvé jsem jí tam nechala brečící, tak snad to zvládne. Minule začala bulet, než tam můj došel, že jsme ji tam nechali a už si pro ni nepřijdem
Bobeček můj ![]()
Pohyby miminka cítím, ale ne každý den. Nestresuju, protože vím, že můžu být ráda, že je vůbec cítím. Je to docela brzo, tak zbytečně nepanikařte. Mimča se mají fajn, jen chrupou, aby nám pak dala co proto
Jaj, to zase bude probděných nocí ![]()
Výpočet pohlaví- tak mě teda na tomhle odkazu vychází první holka(podle číňanů taky) a byla to holky. Teď mi vychází na skoro celý měsíc klučina a u číňanů taky, tak to by byla paráda ![]()
Dnes na oběd vepřo knedlo zelo - dovezené od tchýně, takže bez práce ![]()
Ahoj holky, zdravím ze Sicílie, počásko…no asi lepší než v čr denně mezi 20-28 stupni dle toho zda je jasno či prší, už propršely dva dny, dnes bude ale opalovačka
včera jsme byli na Etně, a v Noto, prostě výletní den.
Já si pořídila to posluchadlo na mamíse, ten Angelsoudn či jak se to jmenuje, a poslouchám prcka tak ob den…a pořád maká
posloucháme i s tatínkem
dnes jsem dle utz 14+2, ale pohyby zatím necítím i když občas nějaké divné škuby…nebo nevím…něco se tam děje. Mímouš je na v levé části podbřiška.
Občas se stěhuje, ale v té levé straně se zabydlel. Jinak jsem asi tady přibrala, ale uvidím jak na tom budu po týdnu doma
držte se a žádné stresy ![]()