Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, to by bylo super s tím porodným kdyby jsme ho dostaly, ale moc v to nevěřím
Přeji vám hezký den plný sluníčka ![]()
Stejně to nechápu, věčně to tak nebude a za nevím 5 let to dají zase všem a bude fér že ty maminky co rodily v té jejich době šetření to nedostaly. Oni to neřeší, a já radši taky ne bo by mě jeblo ![]()
ahojky, dneska tu je zase nějak ticho po pěšině ne?
Kači dík za tu vincentku fakt to pomáhá ikdyž včera jsem z ní byla zklamaná ale dneska luxus nos už není ucpaný ale rýma pořád ještě jo a pořád pšikám tak snad zítra už to bude úplně ok
já jsem si na chvilku duncla a jsem jak praštěná…už aby byl večer…manžel dojede zase pozdě ze školy, tak je všechno na mě
jdu zkusit nakrmit toníka a alou ven.....taky mám rýmu, ale spíše, jak vstanu, pak to přejde…zítra už má být hnusně, holky, jak je v Praze?nebo v čechách? ![]()
ahoj holky, tak jsem registrovaná. Bylo to nechutné, vstávali jsme v pět, ve třičtvrtě na šest jsme byli v Podolí, sedmí. V půl sedmé sestřička vyvrhla papír, na který jsme se všichni napsali, a vzápětí dopsala sama dvanáctou, tzn. Kdo přišel později, měl smůlu. Tak jsem tam. ![]()
Dobrý večer, kéž by jsme to porodné ještě dostali.
Gratuluji k přijetí do porodnice H. ![]()
Nevíte zda tam přijali Maro ??? Nějak se neozývá.
Peťo je dobře že už je ti líp, hlavně odpočívat a hodně pít.
Ahoj.....
Peti jsem ráda, že ti to pomohlo alespoň trošku.
No s vámi se člověk nedozví žádné drby.....Vůbec tu nechodíte a neplníte své povinosti......kde jsou fotky pupíků????????
![]()
Kači jéééé já zapoměla…jakmile budu mít chvíli vlítnu n to. Teď jdu do pelechu a zítra oslava a oznámení tchýni a manželově prarodičům ![]()
Ahoj máme výsledky ze srenningu a odběru na downův syndrom a je to v pořádku negativní máme radost
jsem už 13+3tt
Jirina89 píše:
Ahoj máme výsledky ze srenningu a odběru na downův syndrom a je to v pořádku negativní máme radostjsem už 13+3tt
gratuluji
hezký večer ![]()
Tejchi píše:
Kači jéééé já zapoměla…jakmile budu mít chvíli vlítnu n to. Teď jdu do pelechu a zítra oslava a oznámení tchýni a manželově prarodičům
no jo no…to asi všechny
ale za to , že si sypeš popel na hlavu, budiž ti odpuštěno
krásné sny a zítra na tebe budu myslet.Pa pa ![]()
Já se pokusím také někdy nafotit, ale manžel je pořád v práci, a když večer přijde tak už jsem ko.
Doubrou a sladké sny maminkám i mimískům.