Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a budeš mít uřvané mimi, protože už teď mu upíráš arašídovou dobrotu, ti to pak vrátí ![]()
j.s. píše:
bojíš se o mě, viď
BOJIM,BOJIM
ale hlavně už chci ať se nějak bybizny domluvíme a slezeme ![]()
j.s. píše:
a budeš mít uřvané mimi, protože už teď mu upíráš arašídovou dobrotu, ti to pak vrátí
dneska si ji koupím
![]()
až budu mít nehty, tak kdykoli, ale jo, nějak se domluvte, příští týden má máma ranní, takže bych ji mohla zneužít
malý tiran je vzhůru, tak pa večír
![]()
já jsem teďka s malým vstala a nic moc ale už jsem chlapa poslala do lékarny pro vincentku tak snad se mi aspoň trošku uleví. Bříško pošlu až mi bude trošku líp.
j.s. píše:
až budu mít nehty, tak kdykoli, ale jo, nějak se domluvte, příští týden má máma ranní, takže bych ji mohla zneužítmalý tiran je vzhůru, tak pa večír
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj..................těšíme se pa ![]()
Peťka1 píše:
já jsem teďka s malým vstala a nic moc ale už jsem chlapa poslala do lékarny pro vincentku tak snad se mi aspoň trošku uleví. Bříško pošlu až mi bude trošku líp.
Peti hlavně co nejvíce odpočívej.S pupíkem počkáme neboj.Tak hajej a kurýruj se . Myslíme na tebe pa pa ![]()
jo a já se te´d furt cpu lázeňskýma oplatkama jelikož naši dovezli z lázní a pak je u mě favorit šlehačka posypaná grankem ![]()
Peťka1 píše:
jo a já se te´d furt cpu lázeňskýma oplatkama jelikož naši dovezli z lázní a pak je u mě favorit šlehačka posypaná grankem
já miluji lázeňské oplatky a nejvíce kakaové trojhránky ![]()
holky buchta vynikající
http://www.mimibazar.cz/recept.php?….
vyzkoušejte kdo neznáte......
![]()