Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
25.9.10 19:08

Megg: ty jsi šikovná, že jsi dodala fotečku.Super bříško. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:09

Co to je tady???????????????? :cert: Stávkujete či co?
Peti jak ti je? A janinko co ten tvůj krk?Tej co oslava nacpaný pupík? :mrgreen: pište pište :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.10 19:16

ahoj Kači, no já zírám, žádné příspěvky, my jsme přišli z návštěvy, jsem docela unavená…krk je v pohodě…jsem to říkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:19
j.s. píše:
ahoj Kači, no já zírám, žádné příspěvky, my jsme přišli z návštěvy, jsem docela unavená…krk je v pohodě…jsem to říkala :mrgreen:

ty jsi samá návštěva.Já vím ty než ba ses měla cpát doma tak chodíš vyžírat návštěvy co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.9.10 19:21

ahojky holky, já zas celý den uklízela, nakupovala a chystala malý zítra slaví dva roky. No mi nic moc zas mám hlavu jak střep a ta rýma furt neustupuje, ale už je to 3 den tak doufám že zítra už to bude lepší.
Holky a ty bříška vám zavidím. Než jsem viděla vaše fotky tak jsem si myslela že nějaké mám ale teď mi příjde že ne a každý mi říká že na těhu vůbec nevypadám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:24
Peťka1 píše:
ahojky holky, já zas celý den uklízela, nakupovala a chystala malý zítra slaví dva roky. No mi nic moc zas mám hlavu jak střep a ta rýma furt neustupuje, ale už je to 3 den tak doufám že zítra už to bude lepší.
Holky a ty bříška vám zavidím. Než jsem viděla vaše fotky tak jsem si myslela že nějaké mám ale teď mi příjde že ne a každý mi říká že na těhu vůbec nevypadám :cry:

neboj vždyť víš, že budeš mít bříško tááááááááááááááááááááááák veliké :lol: Malému vše nejlepší k narozeninám.Peti zkus čuchat heřmánek na tu rýmu.Snad to brzy přejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.9.10 19:30

Tak přidávám taky fotečku. Děkuji za malého už se těším až mu zítra dáme dárečky. Dneska jsme mu konečně poskládali postel tak doufám že už v ní bude spát celou noc. A ten heřmánek taky zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.10 19:30

No vidíte, a mě už lidi pomlouvají v kterém jsem, že mám velké břicho :roll: tak jsem říkala, že třeba kacafazolka má větší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kači: ani jsem moc nejedla, jeden lívanec a jeden kousek kynutého koláče :kytka: mám tu špagety s rajčatovou omáčkou a sýrem, tak si dám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.10 19:32

Peti: taky raubířovi všechno nejlepší :) hezkou oslavu, co jste mu koupili?
jo TONÍK dneska udělal jeden dva kroky sám, pak tam lozil u televize a švihl sebou, mají ostrý nábytek, tak si rozšvihl obočí, bobinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:37
j.s. píše:
No vidíte, a mě už lidi pomlouvají v kterém jsem, že mám velké břicho :roll: tak jsem říkala, že třeba kacafazolka má větší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kači: ani jsem moc nejedla, jeden lívanec a jeden kousek kynutého koláče :kytka: mám tu špagety s rajčatovou omáčkou a sýrem, tak si dám :palec:

no tebe si taky pozvu aspoň zbyde více pro mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No mě se zdá že mám velký pupík, ale nepřibrala jsem moc 5 kg tak nevím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:38
j.s. píše:
Peti: taky raubířovi všechno nejlepší :) hezkou oslavu, co jste mu koupili?
jo TONÍK dneska udělal jeden dva kroky sám, pak tam lozil u televize a švihl sebou, mají ostrý nábytek, tak si rozšvihl obočí, bobinek…

jejda bobiš a má to moc? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.10 19:45

tož uvidíme zítra, co tam bude, asi pěkné jelítko…no jsem mu to říkala, ať tam nelozí…darebák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:46

Janča co ta fotka???????????????????????????????????????????????????????????????????????? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.9.10 19:47

no manžel nechal foťák v práci, a nyní se spolu moc nebavíme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.9.10 19:52
j.s. píše: