Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co to je tady????????????????
Stávkujete či co?
Peti jak ti je? A janinko co ten tvůj krk?Tej co oslava nacpaný pupík?
pište pište
![]()
ahoj Kači, no já zírám, žádné příspěvky, my jsme přišli z návštěvy, jsem docela unavená…krk je v pohodě…jsem to říkala ![]()
j.s. píše:
ahoj Kači, no já zírám, žádné příspěvky, my jsme přišli z návštěvy, jsem docela unavená…krk je v pohodě…jsem to říkala
ty jsi samá návštěva.Já vím ty než ba ses měla cpát doma tak chodíš vyžírat návštěvy co?
![]()
ahojky holky, já zas celý den uklízela, nakupovala a chystala malý zítra slaví dva roky. No mi nic moc zas mám hlavu jak střep a ta rýma furt neustupuje, ale už je to 3 den tak doufám že zítra už to bude lepší.
Holky a ty bříška vám zavidím. Než jsem viděla vaše fotky tak jsem si myslela že nějaké mám ale teď mi příjde že ne a každý mi říká že na těhu vůbec nevypadám ![]()
Peťka1 píše:
ahojky holky, já zas celý den uklízela, nakupovala a chystala malý zítra slaví dva roky. No mi nic moc zas mám hlavu jak střep a ta rýma furt neustupuje, ale už je to 3 den tak doufám že zítra už to bude lepší.
Holky a ty bříška vám zavidím. Než jsem viděla vaše fotky tak jsem si myslela že nějaké mám ale teď mi příjde že ne a každý mi říká že na těhu vůbec nevypadám
neboj vždyť víš, že budeš mít bříško tááááááááááááááááááááááák veliké
Malému vše nejlepší k narozeninám.Peti zkus čuchat heřmánek na tu rýmu.Snad to brzy přejde. ![]()
Tak přidávám taky fotečku. Děkuji za malého už se těším až mu zítra dáme dárečky. Dneska jsme mu konečně poskládali postel tak doufám že už v ní bude spát celou noc. A ten heřmánek taky zkusím.
No vidíte, a mě už lidi pomlouvají v kterém jsem, že mám velké břicho
tak jsem říkala, že třeba kacafazolka má větší
![]()
Kači: ani jsem moc nejedla, jeden lívanec a jeden kousek kynutého koláče
mám tu špagety s rajčatovou omáčkou a sýrem, tak si dám ![]()
Peti: taky raubířovi všechno nejlepší
hezkou oslavu, co jste mu koupili?
jo TONÍK dneska udělal jeden dva kroky sám, pak tam lozil u televize a švihl sebou, mají ostrý nábytek, tak si rozšvihl obočí, bobinek…
j.s. píše:
No vidíte, a mě už lidi pomlouvají v kterém jsem, že mám velké břichotak jsem říkala, že třeba kacafazolka má větší
![]()
![]()
Kači: ani jsem moc nejedla, jeden lívanec a jeden kousek kynutého koláčemám tu špagety s rajčatovou omáčkou a sýrem, tak si dám
no tebe si taky pozvu aspoň zbyde více pro mě
No mě se zdá že mám velký pupík, ale nepřibrala jsem moc 5 kg tak nevím
![]()
j.s. píše:
Peti: taky raubířovi všechno nejlepšíhezkou oslavu, co jste mu koupili?
jo TONÍK dneska udělal jeden dva kroky sám, pak tam lozil u televize a švihl sebou, mají ostrý nábytek, tak si rozšvihl obočí, bobinek…
jejda bobiš a má to moc? ![]()
tož uvidíme zítra, co tam bude, asi pěkné jelítko…no jsem mu to říkala, ať tam nelozí…darebák…
Janča co ta fotka???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ![]()
no manžel nechal foťák v práci, a nyní se spolu moc nebavíme… ![]()
j.s. píše:
no manžel nechal foťák v práci, a nyní se spolu moc nebavíme…
o jeje ![]()