Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
21.9.10 22:13
milinkaa píše:
Ahooooj holky jsem tu nová, termín mám 3.3 krásný datum ;-) ale břiškozatím neroste :-( jsem z toho troškunervozní je na tom někdo podobně?

ahoj :mavam: ja jsem mela loni termin 3.3. :srdce: ale kocicka se narodila uz 28.unora :-)
jinak s pupkem mam spis opacnej problem, roste az moc, ale to bude tim, ze neni prvni :roll: ale nic si z toho nedelej, aspon nikde nezavazi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 07:57

Dobré ránko :) jdu snídat rizoto a dám vařit koleno, no to jediné mě dneska drží při životě, snad jste na tom líp, mě bolí celý člověk, včera jsme jeli s mamkou do kojetína na žilní ambulanci na kontrolu a ty jo, v přerově výluka, takže do kojetína autobusem, kočár se skvěle po těch schodech tahal, nikdo nepomohl, lidi jsou užásní…tak papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
22.9.10 08:00

Dobré ráno,

mě také roste bříško dost, jsem jak v pátém měsíci.
A přibírám taky dost. :cry:

Maro:
gratuluji, některé Dr. jsou opravdu hodně nepříjemní, zažila jsem to v loni, taky se s náma nebavila, jen si mimí změřila a napsala.
Ale zaregistrovali tě k porodu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
22.9.10 08:02

Ještě se chci zeptatpoužívala jste některá látkové pleny ? Takové ty kalhotkové, nebo i vkládací jsou myslím z froté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 08:21

Megg: nene, pořád jsem se na to chystala a nakonec ne…myslíš, pro mimi, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 08:45

Dobré ráno holky, tak já zas a opět náladu pod psa ani nevím proč jsem nějaká jakoby smutná. Už jsem taková vstala, pak jsme jeli do obchodu a tam inventura tak do druhého tam přijemmá prodavačka jak sviňa. Dala ruku kam neměla tak jsem ji nechtěne bouchla košíkem tak ji říkám promiňte a ona no příjemné to teda není tak ji říkám asi jsem to udělala schválně krávo a odešla jsem. No moje nervy. Ani mě nic nebaví to je děs navíc venku tak krásně a my trčíme doma jelikož malý je nemocný a já mám cosi s hlasivkama ale dneska asi nachvilku půjdem bo jak bude zdravý tak zas bude chcát. Ach jo snad mě ta špatná nálada brzo opustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.9.10 08:46
Megg píše:
Ještě se chci zeptatpoužívala jste některá látkové pleny ? Takové ty kalhotkové, nebo i vkládací jsou myslím z froté.

Megg, já tedy osobně ne, budu mít prvního drobka, ale chci je používat. Známá co k nám chodí s malou je používala a super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.9.10 08:49

tej: já si to myslela taky, ale měla jsem ze začátku takový záběr, že ještě něco prát a žehlit, to už bych nedala, zlaté jednorázovky… :roll:
petulko: já jsem na tom stejně, mám toho moc a to se to druhé nenarodilo, jsem téměř na vše sama a puntičkář a prostě se to nedá zvládat, moc se to nedaří a jsem protivná, unavená, lehla bych a spala, nebo čumákovala na nějakou kravinu, ale bohužel…
potřebovala bych si umýt hlavu, ale nevím, jestli to s malým zvládnu, když ho zavřu do postýlky, tak zboří barák :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 08:52

jani přesně tak jak jsem dneska furt tahala malého z auta a do auta tak první co mě napadlo bylo a za chvilu to budou dvě už teď jsem z toho ko a co až se to druhé narodí. Příjde mi že jsem čím dál víc vyčerpaná a že bych potřebovala spočnout a pořádně se vyspat a hlavně nic nedělat. Dneska večer jdu s kámoškou na kafe, tak snad mi to pomůže se trošku odreagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.10 08:54

já se s váma pro dopoledne loučím má přijít tchýně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
22.9.10 09:04

Jo, jo myslím ty pro mimča, našla jsem střih tak bych si nějakou zkusila spíchnout, u syna jsem používala klasické bavlněné pleny neb tenkrát ještě jednorázovek moc nebylo a nebo byly drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
22.9.10 09:06

Tak jsem jediná bez pupíku :-D tak snad vás brzy doženu :-)))))) už nakupujete vybavičku nebo jak jste na tom kdy je dobrý začit? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.9.10 09:09

dobre ranko, kocky :-)
Megg, ja jsem latkovky pouzivala na Beu, ale ne kalhotkovy, ale obyc ctvercovky a na to svrchnaky :-) a teda jako prace navic mi to neprislo… ted jak jsme se stehovali tak furt nejak neni misto na bednu s plinama, tak davam jednorazovky, ale chci se zase vratit k latkovym casem a s miminkem urcite :-)

holky, ja se nejvic desim toho az budou tri a ja je budu brat ven 8-o bydlime ve 4. patre bez vytahu a abych se dostala pro kocarek musim prvni zdolat tri zamky a jeden je s takovou tou zavorou, do ktere se musi strcit ruka a ono to jednou moc nejde :evil: uz ted su dycky spocena az na zadku nez je vypakuju ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.9.10 09:11

ja uz vsechno mam a ted vymyslim blbiny co bych jeste chtela, ale absolutne to nepotrebuju a manzel ze me sili :mrgreen: ja uz bych byt tebou klidne zacala, s velkym briskem se ti uz nikde moc behat nebude chtet a nebude to pak takova palka najednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
22.9.10 09:22

Jo to je fakt a navíc začnou šilenství před vánoce :-( jen našla jsem několik seznamů na výbavičku,ale dot se liší nemáte někdo nějaký fakt dobrý a navíc máte zkušenosti tak víte co a jak 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí