Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
21.9.10 12:19
Martulinka01 píše:
Holky, chtela jsem se zeptat, zda nekdo neni ve stejne situaci jako ja. V listopadu bych mela nastoupit do prace, ale doktor mi to zakazal a dostanu na dva mesice neschopenku. Nevim jestli mam dat do prace vedet, ze jsem tehotna uz nekdy v rijnu a rict, ze ale stejne nenastoupim, ze jim pak v listopadu donesu neschopenku, nebo nic jim nehlasit a dojit az pak s tou neschopenkou. :nevim: :nevim: :nevim:

Ty nastupuješ jako do nové práce nebo jak?? To mi nějak uniklo. Nebo už mám doma prcka a skončil ti rodičák, tak nastupuješ do práce??
Pokud varianta druhá, no nemám s tím zkušenost, ale už se ti z práce ozvali že tedy nastupuješ zpet, nebo už jsi se tam s nima o tm bavila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.9.10 12:31

mela bych nastoupit do prace, kde jsem delala, malemu budou v listopadu tri roky. tak bych mela 8.11. nastoupit.
oni se mi jeste neozvali a jim take jeste ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.9.10 12:33
Martulinka01 píše:
mela bych nastoupit do prace, kde jsem delala, malemu budou v listopadu tri roky. tak bych mela 8.11. nastoupit.
oni se mi jeste neozvali a jim take jeste ne.

No tak to tedy vůbec nevím jak se to dělá po rodičovsé. Zda si musíš do práce zavolat co a jak, nebo oni sami… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.9.10 13:11

Sarec…už mě tak tři, čtyři dny pobolívají zuby, ne moc jen tak trošičku…a k zubařce jsu až 7.prosince…snad to vydržím. Ona mi už dřív říkala že tam na té straně mám staré plomby…a mám je citlivé na studene!
Auuuu :-( :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.9.10 13:41

Ahojky,

Megg hlášení, takže dle Podolí jsme dnes 13+0, 7,13cm, a TP 29.3.2011, sceranning vyšel dobře, dr byla nic moc :oops: jen mluvila se sestrou a diktoval jí, na to že tam byl i přítel, tak chvilku nepočkala aby bylo vidět jak se mimi hýbe…mě osobně nic neřekla, akorát že vše ok, a na vpinou poznámku, že na toho kluka to asi nevidím (neb měl i roztažené nohy a rozcapenej), tak se na mě podívala a pronesla, že na to je snad ještě doooost brzo neee…dojem z ní osobně nic moc :-? na to že jsem si zacálovala 1450Kč, se mohla aspoň usmát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.9.10 13:47

Ještě mám „intimní dotaz“ tedy hlavně asi na ty druho matky :lol: včera jsem se ráno probrala a šla do koupleky a zděšeně jsem koukala co se mi děje s prsy - dvorce se mi strašně zvětšily, tak jednou tolik, a jak jsou na dvorcích takové výstupky (tečky)kolem dokola, tak mi jich pár vystouplo, že to vypadá jak „pupínek“ ale není to…je to normoš?? Doufám, že nebudu jak kolegyně a od 5 měsíce mít občas mlezivo :nevim: když prsa očividně tak makaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.9.10 14:02
MAR01 píše:
Ještě mám „intimní dotaz“ tedy hlavně asi na ty druho matky :lol: včera jsem se ráno probrala a šla do koupleky a zděšeně jsem koukala co se mi děje s prsy - dvorce se mi strašně zvětšily, tak jednou tolik, a jak jsou na dvorcích takové výstupky (tečky)kolem dokola, tak mi jich pár vystouplo, že to vypadá jak „pupínek“ ale není to…je to normoš?? Doufám, že nebudu jak kolegyně a od 5 měsíce mít občas mlezivo :nevim: když prsa očividně tak makaj.

jo jo to je normální a těmi dvorci :lol: Budeš tam mít koláče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jinak moc gratuluji k dobrým zprávám z Podolí a paní doktorce si měla popřát krásný den a poděkovat ji, že byla tak milá.To by ji zvedlo ze židle krávu....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.9.10 14:03
Tejchi píše:
Sarec…už mě tak tři, čtyři dny pobolívají zuby, ne moc jen tak trošičku…a k zubařce jsu až 7.prosince…snad to vydržím. Ona mi už dřív říkala že tam na té straně mám staré plomby…a mám je citlivé na studene!
Auuuu :-( :-( :-( :-(

ty jsi blázen??????????????? 8-o 8-o 8-o 8-o nemůžeš čekat do prosince.Já už na prevenci u zubaře byla a půjdu ještě 2× .Říkal, že pojišťovna to v těhu platí 3×.....Nehrej si se zubama v těhu není prdel........... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.9.10 14:33
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Auuuu :-( :-( :-( :-(
ty jsi blázen??????????????? 8-o 8-o 8-o 8-o nemůžeš čekat do prosince.Já už na prevenci u zubaře byla a půjdu ještě 2× .Říkal, že pojišťovna to v těhu platí 3×.....Nehrej si se zubama v těhu není prdel........... :cry:

Kači mě to pobolívá fakt jen trochu…kdyby to začlo víc fičím tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.9.10 16:52

ahoj holky :-) su uplne vystavena, zrovna jsem prisla z prace (ucim hudebku v ms), mam decka rozdeleny na dve skupinky (jupi, vic penez), ale ta druha je uplne silena :-p
jinak u nas kontrola vcera dopadla dobre, mimi je ok, roste jak ma, doktorka mi chtela rict co to je, ale odmitla jsem…mam super ufonskou fotku, jde na ni videt aj malinkej mozecek x-)
zjistila jsem, ze uz nejsu student, nemela jsem potrebnej pocet kreditu aby me nechali prodlouzit rocnik, tak me vyrazili…no co se da delat…ale abych rekla pravdu, citim jen ulevu :-N
a co tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.9.10 19:05

JSEM DNESKA KO, TAK DOBROU, J. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.9.10 19:20

Jani dobrou!!!
My byli s mužíčkem a pejskem na procházce a našli jsme i pár hub :dance: :dance: Letos snad první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
21.9.10 20:01

Kaci díky za ty písničky, už si je pouštím. Nemáš další :-D :-D :-D

Má hezký hlas, tak doufám, že mu někdo složí něco pěkného, aby jsme ho mohly poslouchat :-D :-D

Jo a slibuju tedy, že se taky objednám k zubaři :lol:

• Citovat
  • Upravit
9214
21.9.10 21:26
pistinka píše:
Kaci díky za ty písničky, už si je pouštím. Nemáš další :-D :-D :-D

Má hezký hlas, tak doufám, že mu někdo složí něco pěkného, aby jsme ho mohly poslouchat :-D :-D

Jo a slibuju tedy, že se taky objednám k zubaři :lol:

pošlu ráno jo? jsem už unavená tak jdu nynat.Krásné sny maminky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
21.9.10 21:52

Ahooooj holky jsem tu nová, termín mám 3.3 krásný datum ;-) ale břiškozatím neroste :-( jsem z toho troškunervozní je na tom někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí