Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Coo, polívečku nebo šunkofleky? No zatím si s šunkoflekama nejsem jistá, třeba z toho bude nějaká buť smetanová nebo rajská omáčka s těstovinama
Podle chuti zítra ![]()
obojí, i polívku i šunkofleky, ale já si asi ve středu koupím koleno a udělám si ho s kaší a smaženou cibulkou, hmmmmmmm a makovou buchtu
![]()
a já, že bych prý sežrala i psí hovno , že Jani????????????
ahoj holky......
j.s. píše:
kdybych ho jedla i já, tak bys dostala chutě, no ne?![]()
![]()
na hovno zrovna neeeeeee.Ale já mám dnes na veču knedlíky se švestkama a opraženou strouhankou ![]()
Ahoj holky asi 3 tydny uz mi bylo docela fajn, ale je to asi 5 dni kdy je mi zase po poledni na
![]()
je mozna , aby se mi nevolnosti takhle vratily?
rorozulka píše:
Ahoj holky asi 3 tydny uz mi bylo docela fajn, ale je to asi 5 dni kdy je mi zase po poledni na![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je mozna , aby se mi nevolnosti takhle vratily?
rozulko, někdo to má až do porodu.Zkus vychytat co z jídel ti nedělá dobře.Kamarádce třeba bylo špatně vždy když jedla brambory a já nemůžu do teď salámy a ryby.....
![]()
to mam vychytane, jen me zarazi , ze tri tydny uplne v pohode a ted to zacalo znovu stejne zprudka
![]()
rozozulko: třeba se ti zase zvýšila hladina hormonů a z toho ti je ![]()
kačko: já měla pečínkové chlebíšky
![]()
ale těším se na to vařené koleno, ale zítra jedeme s mamkou na výlet, tak až ve středu, ale asi se nedočkám ![]()
holky, dobrou, jdu se umýt a předávám pc manželovi, formulky čekají a já se potřebuji natáhnout, hezký večer a dobrou noc, hezky se vychrupejte
![]()
j.s. píše:
holky, dobrou, jdu se umýt a předávám pc manželovi, formulky čekají a já se potřebuji natáhnout, hezký večer a dobrou noc, hezky se vychrupejte![]()
![]()
tak dobrou noc Janinko tobě i miminku pa zítra ![]()
Jani dobrou noc!!!
No holky s tím kolenem mi moc chutě neděláte, manžel měl min. týden a já ot nejím. No a s tím hovnem taky nee
![]()
no já se teď nervuju kvůli škole…co si ti učitelé myslí.....Dávat dětem úkoly na mail.Kdyby jsme neměli počítač tak si prý ten úkol má zjistit od kamarádů.Přece počítač nepatří do učebních pomůcek.No už se těším na třídní schůzky.
![]()