Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
20.9.10 18:15

Coo, polívečku nebo šunkofleky? No zatím si s šunkoflekama nejsem jistá, třeba z toho bude nějaká buť smetanová nebo rajská omáčka s těstovinama :lol: :lol: Podle chuti zítra :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 18:49

obojí, i polívku i šunkofleky, ale já si asi ve středu koupím koleno a udělám si ho s kaší a smaženou cibulkou, hmmmmmmm a makovou buchtu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 18:55

a já, že bych prý sežrala i psí hovno , že Jani???????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ahoj holky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 18:58

kdybych ho jedla i já, tak bys dostala chutě, no ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 19:00
j.s. píše:
kdybych ho jedla i já, tak bys dostala chutě, no ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na hovno zrovna neeeeeee.Ale já mám dnes na veču knedlíky se švestkama a opraženou strouhankou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.9.10 19:06

Ahoj holky asi 3 tydny uz mi bylo docela fajn, ale je to asi 5 dni kdy je mi zase po poledni na :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
je mozna , aby se mi nevolnosti takhle vratily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 19:07

mňáááááááááám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 19:14
rorozulka píše:
Ahoj holky asi 3 tydny uz mi bylo docela fajn, ale je to asi 5 dni kdy je mi zase po poledni na :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
je mozna , aby se mi nevolnosti takhle vratily?

rozulko, někdo to má až do porodu.Zkus vychytat co z jídel ti nedělá dobře.Kamarádce třeba bylo špatně vždy když jedla brambory a já nemůžu do teď salámy a ryby..... :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 19:14
j.s. píše:
mňáááááááááám :dance:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.9.10 19:22

to mam vychytane, jen me zarazi , ze tri tydny uplne v pohode a ted to zacalo znovu stejne zprudka :-o :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 19:27

rozozulko: třeba se ti zase zvýšila hladina hormonů a z toho ti je :poblion:
kačko: já měla pečínkové chlebíšky :mrgreen: :mrgreen:
ale těším se na to vařené koleno, ale zítra jedeme s mamkou na výlet, tak až ve středu, ale asi se nedočkám :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.9.10 19:51

holky, dobrou, jdu se umýt a předávám pc manželovi, formulky čekají a já se potřebuji natáhnout, hezký večer a dobrou noc, hezky se vychrupejte :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 19:53
j.s. píše:
holky, dobrou, jdu se umýt a předávám pc manželovi, formulky čekají a já se potřebuji natáhnout, hezký večer a dobrou noc, hezky se vychrupejte :mavam: :mavam: :mavam:

tak dobrou noc Janinko tobě i miminku pa zítra :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.9.10 20:00

Jani dobrou noc!!!
No holky s tím kolenem mi moc chutě neděláte, manžel měl min. týden a já ot nejím. No a s tím hovnem taky nee :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.9.10 20:35

no já se teď nervuju kvůli škole…co si ti učitelé myslí.....Dávat dětem úkoly na mail.Kdyby jsme neměli počítač tak si prý ten úkol má zjistit od kamarádů.Přece počítač nepatří do učebních pomůcek.No už se těším na třídní schůzky. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí