Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
halo, haloooooo, dobrééééééééé ráno.Jak jsme se vyspali???Já
, ale hned ráno jsem zjistila, že má malý plíseň v pokojíku až po strop, jsou to ze země neviditelné tečky-(máme vysoké stropy)a tak už se těším až tady příjdou z obce.
To bude lítat vzduchem kur…
já jim dám.Už píšu na stavební úřad
tak zatím pa pa ![]()
hlavně se nedej, v takových podmínkách se nedá bydlet, to fakt ne, a navíc hygiena by to nikdy nedovolila, takže buď nový byt, nebo odizolování domu, protože jste podmáčení jako sklep a né obytný barák…
malý se posral, jdeme mýt prdel…
Ahoj a dobre ranko,
tak vcera jsem byla na triplech a mam si volat za tyden, ani mi nedelal utz, na dalsi ko jdu 4.10. takze to nebude tak dlouhe cekani jako ted, to jsem byla po peti tydnech.
U nas vyliza slunko, ale je tam teda kosa. Maly zacina byt nachlazeny, tak snad se mi to vyhne.
Kacafazolka- teda tak to mate pekne na prd v tom byte s tou plisni, snad to ti magori nejak vyresi ![]()
Chtela jsem si jet koupit nove zaclony, ale pockam az bude maly lepsi, abych ho zbytecne netahala po meste.
Tak se tu mejte a pekny den
Martulinka01 píše:
Ahoj a dobre ranko,
tak vcera jsem byla na triplech a mam si volat za tyden, ani mi nedelal utz, na dalsi ko jdu 4.10. takze to nebude tak dlouhe cekani jako ted, to jsem byla po peti tydnech.
U nas vyliza slunko, ale je tam teda kosa. Maly zacina byt nachlazeny, tak snad se mi to vyhne.
Kacafazolka- teda tak to mate pekne na prd v tom byte s tou plisni, snad to ti magori nejak vyresi
Chtela jsem si jet koupit nove zaclony, ale pockam az bude maly lepsi, abych ho zbytecne netahala po meste.
Tak se tu mejte a pekny den
Martulinko ty jsi z Ostravy, že?Jestli jo tak mi pak dej vědět kde jsi byla na záclony, potřebuji taky koupit a nesnáším obchody
pa pa
tak jsi potřebuji pohladit duši tak poslouchám nádherný hlas Martina Chodůra, já mám až slzy v očích…Bože to je nádhera ![]()
Krásné slunečné ráno těhulky!!!
![]()
Kači tedy nezávidím ti, dej jim co proto. Tohle není normální. No já nevím kdo tohle řeší, bydlím odjakživa na baráku, takže tyhle problémy neznám. No ale aby jsme skoro celý byt malovali…to je děs!!
Jinak holky jak tady píšete jak je každý nachcípaný…no včera jsem lehla a začla jsem tak kašlat, úplně od průdušek, až mě dolely, furt mě tam něco v krku bolelo. Jako já jsem úplně ok, nejsem nemocná. Ale včera jsem nechápala co je…tak jsem se šla napít a pocucala Holls nebo jak se to píše a usla jsem. Kruci jsem spala od 9 do půl 9…jsem medvěd!!!!
![]()
Tejchi halvně bacha na to čím se budeš „léčit“ neb mi přijde že kromě přírodních věcí nemůžem nic ![]()
Tej:kup si vincentku do nosu a je tam i aplikátor do krku.Mě to včera poradila Honzíkova lékařka a dnes?Mám čistý rypoš.Je to na desinfekci i krku.Zkus to… ![]()
Nebojte holky, já jsem úplně v pohodě, jen večer jsem se nějak dusila. Ale jinak vůbec nesnoplím, nekašlu nic…jsem zdravá jako řípa
![]()
Martulinka01 píše:
kacafazolka- nene nejsem z Ostravy, jsem z Hodoninska
tak to mi ty obchody nepiš
tam pro záclony nepojedu
Nemohla jsem se dostat na tvůj profil tak jsem si nebyla jistá ![]()
Holky, chtela jsem se zeptat, zda nekdo neni ve stejne situaci jako ja. V listopadu bych mela nastoupit do prace, ale doktor mi to zakazal a dostanu na dva mesice neschopenku. Nevim jestli mam dat do prace vedet, ze jsem tehotna uz nekdy v rijnu a rict, ze ale stejne nenastoupim, ze jim pak v listopadu donesu neschopenku, nebo nic jim nehlasit a dojit az pak s tou neschopenkou.
![]()