Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
16.9.10 18:02

Kači, tak aspoň tak, hlavně hrubé ponožky :mrgreen: :mrgreen:
Tak a teď začnete dumat jako my s Peťkou odkud se znáte :mrgreen: :mrgreen: My na to ještě nepřišly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:04

Ne ne já už jsem stará puška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na konzervu jsem nechodila.Mám 12letého syna, ale pracovala jsem v Hornbachu a možná mě znáš z Poruby, jsem tam pořád, buď za taťkou nebo kamarádkama.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.9.10 18:07

tak to asi fakt jedine od videni, ja tady jinam asi ani nechodim :mrgreen: jenom ty matersky centra apod. mam zmakly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:07

Hej baby příjde Janinka a to bude, no vy jste tady zase drbaly........-však víte jak je teď poslední dobou nevrlá, ne?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jani… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 18:11

Kači já se jí nedivím…prdík a protivný chlap :nevim: Ale to přejde… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:11
Tejchi píše:
Kači, tak aspoň tak, hlavně hrubé ponožky :mrgreen: :mrgreen:
Tak a teď začnete dumat jako my s Peťkou odkud se znáte :mrgreen: :mrgreen: My na to ještě nepřišly :mrgreen: :mrgreen:

Jo to je sranda :mrgreen: Počkej až se všechny potkáme, to ten Shoping park spadne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:12
Tejchi píše:
Kači já se jí nedivím…prdík a protivný chlap :nevim: Ale to přejde… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No každému podle zásluh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Janičko, sluníčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 18:13

Jak tady píšete Janičko a jani, já si furt myslím že je to mě, jsem taky Jana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:14

Tak ta mě dneska sežere :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:16
Tejchi píše:
Jak tady píšete Janičko a jani, já si furt myslím že je to mě, jsem taky Jana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/citace
Tejchi píše:
Jak tady píšete Janičko a jani, já si furt myslím že je to mě, jsem taky Jana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ježíííííííííííííííš, tak to řeknu ty trdlíku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty se tady maskuješ :mrgreen: no kdo to ma čut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:18

Magdi třeba chodíme na stejnou gyndu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Noo, Tejchi je zkomolené mé rodné příjmení a jinak má přezdívka. Ale teď mi holky v práci začaly říkat Ozyno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
kacafazolka píše:
Magdi třeba chodíme na stejnou gyndu 8-o

Já chodím na Silesii pod Slovan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.9.10 18:20
Tejchi píše:
Noo, Tejchi je zkomolené mé rodné příjmení a jinak má přezdívka. Ale teď mi holky v práci začaly říkat Ozyno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

proč Ozyno????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 18:25

Jmenuju se Ozga a manžel má od mala přezdívku Ozy, tak mi začly říkat Ozyno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí