Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
16.9.10 16:05

já jsem poslední dny nějaká nevrlá :cert: :cert: asi bych měla periodu, že jsem taková podrážděná.....všechno mě serinkuje a přitom nic…tak to podolí je úlet, aby tam člověk spal :nevim: a taky gratulace ke kontrolám…
já jsem měla dneska tak hnusný sen, fuj, že jsem potratila a dr mi řekl, byla by to holčička…no humus…ale ty sny jsou u těh. ženských normální, i ty obavy, kdyby to tak nebylo, tak by to bylo divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 16:19

jani mi se o potratu zdálo už 2× a jsem z toho vždycky taková rozladěná a 2× se mi zdálo o chlapečkovi. Malý je dnes celé odpoledne hnusný a ještě dost průjem ale to si myslím že je následek očkování teď jsem je vyhnala s přítelem ven a relaxuji u pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:23

Jé já dnes měla sen o klukovi, tedy moc si z toho nevybavuju, ale pamatuju si že jsem mu oblíkala modré tepláčky :mrgreen: :mrgreen: To jsou sny…
Peťko, užívej relaxace!!!
Jani klid, vyšli taky přítele s Toníkem ven a udělej si chvíli pro sebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 16:25

:-? Tej ani nevíš jaká je to paráda jak zůstaneš chvilku sama a máš čas pro sebe a nemusíš vůbec nic. V sobotu jdou na den NATO, tak snad výjde počasí a půjdou a já budu mít celé dopoledne volné ikdyž už jsem si naplánovala žehlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 16:25

ten smajlík měl být nakonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:30

Peťi ser na žehlení, na to se vymluvíš odpoledne aby přítel pohlídal prcka znova :mrgreen: :mrgreen:
Udělej si relax…fakt využí volnou cvíli pro sebe a nemysli na to co je doma za práci!!! Uvař si nějaký dobrý čaj, když bude hezky sedni ven a nějakou pohodovou hudbu a klííídek. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 16:31

no ono to tak asi dopadne že nebudu nic dělat a budu spát celé dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:32

Nebo tak…nabrat sílu!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.9.10 16:34

Ahoj holky, jsem tu uuuuplne nova, tak se predem omlouvam jestli se muj prispevek objevi jinde nez ma :mrgreen: koukam, ze 128 stran asi docist nezvladnu, ale snad me prijmete mezi sebe i bez toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:35

majatob: vítej mezi námi :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.9.10 16:37

majatob jasně že příjmeme a vítám tě. Těch 128 stránek to je tak čtení až do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.9.10 16:37

tejchi, diky :kytka: jej, ja se tady asi nikdy nevyznam, jak zjistim, ze nekdo poslal novy prispevek na tuhle diskuzi? da se to nekde nastavit? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:38

Stejně to jsou jen kecy :-P :-P Třeba co jsme za celý den snědly :mrgreen: :mrgreen: nic důležitého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.9.10 16:38

petko, diky :-) no mam co delat teda :lol: jen nevim jak me ti moji raubiri nechaji sedet a docitat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
16.9.10 16:39
majatob píše:
tejchi, diky :kytka: jej, ja se tady asi nikdy nevyznam, jak zjistim, ze nekdo poslal novy prispevek na tuhle diskuzi? da se to nekde nastavit? :-D

Dej si jí do oblíbených. Když tady budou nové příspěvky bedě tam oko a ty se ti ukáží ohraničené červeně, ty nepřečtené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí