Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem poslední dny nějaká nevrlá
asi bych měla periodu, že jsem taková podrážděná.....všechno mě serinkuje a přitom nic…tak to podolí je úlet, aby tam člověk spal
a taky gratulace ke kontrolám…
já jsem měla dneska tak hnusný sen, fuj, že jsem potratila a dr mi řekl, byla by to holčička…no humus…ale ty sny jsou u těh. ženských normální, i ty obavy, kdyby to tak nebylo, tak by to bylo divné…
jani mi se o potratu zdálo už 2× a jsem z toho vždycky taková rozladěná a 2× se mi zdálo o chlapečkovi. Malý je dnes celé odpoledne hnusný a ještě dost průjem ale to si myslím že je následek očkování teď jsem je vyhnala s přítelem ven a relaxuji u pc
Jé já dnes měla sen o klukovi, tedy moc si z toho nevybavuju, ale pamatuju si že jsem mu oblíkala modré tepláčky
To jsou sny…
Peťko, užívej relaxace!!!
Jani klid, vyšli taky přítele s Toníkem ven a udělej si chvíli pro sebe!!
Tej ani nevíš jaká je to paráda jak zůstaneš chvilku sama a máš čas pro sebe a nemusíš vůbec nic. V sobotu jdou na den NATO, tak snad výjde počasí a půjdou a já budu mít celé dopoledne volné ikdyž už jsem si naplánovala žehlení
Peťi ser na žehlení, na to se vymluvíš odpoledne aby přítel pohlídal prcka znova
![]()
Udělej si relax…fakt využí volnou cvíli pro sebe a nemysli na to co je doma za práci!!! Uvař si nějaký dobrý čaj, když bude hezky sedni ven a nějakou pohodovou hudbu a klííídek. ![]()
no ono to tak asi dopadne že nebudu nic dělat a budu spát celé dopoledne
Ahoj holky, jsem tu uuuuplne nova, tak se predem omlouvam jestli se muj prispevek objevi jinde nez ma
koukam, ze 128 stran asi docist nezvladnu, ale snad me prijmete mezi sebe i bez toho ![]()
majatob jasně že příjmeme a vítám tě. Těch 128 stránek to je tak čtení až do porodu
tejchi, diky
jej, ja se tady asi nikdy nevyznam, jak zjistim, ze nekdo poslal novy prispevek na tuhle diskuzi? da se to nekde nastavit? ![]()
Stejně to jsou jen kecy
Třeba co jsme za celý den snědly
nic důležitého ![]()
petko, diky
no mam co delat teda
jen nevim jak me ti moji raubiri nechaji sedet a docitat ![]()
majatob píše:
tejchi, dikyjej, ja se tady asi nikdy nevyznam, jak zjistim, ze nekdo poslal novy prispevek na tuhle diskuzi? da se to nekde nastavit?
Dej si jí do oblíbených. Když tady budou nové příspěvky bedě tam oko a ty se ti ukáží ohraničené červeně, ty nepřečtené.