Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno holky. ![]()
Jani ty se nějak moc rozčiluješ…klid, dej si kakao, nohy na stůl a klid. ![]()
Kruci já mám problém se ráno vyhrabat z postele, jsem vyspaná, ale nechce se mi stávat…se tam převaluju. Pak konečně vstanu a jsem celá přeležená…jsem hrozný lenoch!!!
Jinak u nás taky krásně, takže procházka s pejskem. To zas budou nervy ![]()
no mě včera nasral ten můj, jen tady dělá bordel, příjde, nažere se, nechá všechno tak a myslí si, že jsem doma, že to všechno uklidí a když jsem začala nadávat, tak mi řekl, ty pořád uklízíš, ale jak příjdu domů, vypadá to tady stejně
![]()
TAK TADY UKLÍZÍM, MALÝ SI HRAJE S KBELÍKEM, SNAD HO NA SEBE NEPŘEVRÁTÍ, JÍ JEHO VIZITKY (AŽ BUDE NADÁVAT KDE JSOU, MÁ SI JE SCHOVAT…JÁ TO NEVIDÍM
) A ZA CHVILKU JDEME K SOUSEDCE, BUDEME TAM TŘI S POMĚRNĚ STEJNĚ STARÝMA DĚTMA, TAK SI TO KAFE DÁM A NĚCO DOBRÝHO
![]()
JO A JINAK PRŮSER, NECHUTNÁ MI SMAŽENÝ KVĚTÁK A TATARKA, TAK TO JE TEDA RÁDA POD PÁS
![]()
Jani já tě obdivuju…takového chlapa doma
Asby mu brzo něco přistálo na hlavě. Děti jste chtěli oba ne, tak s druhým může jít klidě na mateřskou on a pak bych se divila zda by bylo uklizeno.
Manžel předevčíram odešel na noční a nechal nádobí v dřezu, naschvál jsem po snídani jen přidala, u oběda taky a on vstal, dal si oběd a taky jen přidal a říká mo prý kdo to teda vydrží dýl.
No já vyjela a už to šlo samo a v zápalu umyl i sporák
![]()
Holky to je normoška s těma chlapama
máme doma myčku…udělám večeři, poklidím a on ten talíř plácne na linku a není schopný ho dát do té myčky, pro mě naproto nepochopitelné, prý to musí dělat na etapy, večer si to tam připravý a možná ráno dá ![]()
Jani co si myslíš…jen zavrčím a dám to tam večer…já na to nemám čas ani nervy, máme doma dvě čuby velkého plemene v bytě, ty mi taky dávaj zabrat moje má 40kg jeho 35kg a chození ven, neustálé peskování, žrání, napomínání, hraní…jsou to předskokani jak blázni…když jsem měla jen tu svou bylo to v klídku skoro jsem nevěděla že jí mám ale jak jsou dvě je to síla
přítelova mamka byla v lázních na měsíc a střídali jsme se o hlídání jezevčíka (psa) ten prckek mě odepsal naprosto, ty 3 u bylo moc ![]()
takže když chci aby to uklidil a dal do myčky tak mu to prostě řeknu a tak do vzduchu pustím myšlenku „hned“!!!! ![]()
Tak já už si ho i trochu vycvičila…pohazoval doma špinvé oblečení, normálně jseto pozbírala a hodila mi to do skříně. Fakt přímo hodila. Neprala jsem mu a co měl doma zbytek vypraného, tak jsem mu o taky do skříně jen hodila. Pak jste tu skříň otevřeli a vše na vás spadlo. Ani jsem mu nevařila a jak pak dolezl…to jsme oba chodili do práce…tak co, doma ať se o své stará sám
A teď je vděcný že má navařeno, vypráno, uklízeno… ![]()
Můj je taky vděčný a celkem i pomáhá, např žehlí…já mám asi žehlící chlapy, můj bývalý manža taky žehlil
i občas uklidí jako velký úklid…rád i uklízí kuchyň…ale když má čas a především chuť ![]()
No můj zas že by doma rád uklízel to nee, má dost práce venku okolo baráku.
Dobré ráno, se musím staršně stydět.
Se mnou byste holky teda žít nevydržely
Já jsem taky ten typ, co to nádobí dá na linku a ne do myčky. Až nemám na lince místo, tak to tam jako naskládám,ale dávat to tam po jednom hrníčku mi přijde jako ztráta času
Jinak o kuchyň se většinou stará můj. Na mně je zbytek bytu, takže ani nádobí, co se do myčky dát nedá prostě neumývám, ať má co dělat. Na žehlení bych ale taky někoho potřebovala, to mě baví akorát když se pohádáme. To u toho relaxuju a zásadně si jeho věci nechávám až nakonec, jinak by byly všechny spálené
Jednou ale žehlil. To dostal na výběr buď uspat malou nebo žehlit. No vyžehlil 3 její trička a malá už byla uspaná, tak jsem stejně žehlila já ![]()
Jsem ale ráda,že dokážeme být všechny stejné potvory ![]()
No u nás na začátku vztahu byl více pintlich přítel, neb měl čubu jen na zahradě a doma nebyla. Jenže ta moje bestie je bytový pes a nyní jsou na zahrádce /resp. u tchýně/ přes den, ale jak jsme doma tak je máme doma. Tak ten pořádek už taky není takový jak byl zvyklý…tak asi zvlčel ![]()
tak my jsme přišli právě z venku a mám nervy napochodu. Malý je zas hnusný a dělá samé naschvály. Nejradši bych ho tu nechala a někam vypadla a to musím ještě vařit. No a s tím uklízením u nás je to tak že já to nějak zkousnu a uklízím si sama a jak mi dojde trpělivost a začnu řvát že je všude bordel a že je to jak u ......, tak se aji chytne práce a pomůže ale většinou jen tak že umyje a utře nádobí a uklidí si třeba jen svoje věci a to jsou pak nervy
![]()
chi chi chi chi chi já se musím smát.
Ahoj holky co se s těma chlapama nervujete oni jiní nebudou
Sice Honzina je na úklid ras, nesnáší nepořádek, ale až moc.Vždycky příjde a Kači nemůžeš po vaření umýt ten sporák?A já na to vždyť budu ještě dneska vařit a zase to zprasím, tak až večer.A on :já nechápu jak můžeš od jednoho vaření zprasit sporák.A já :no to bude asi tím, že vařím a pokud se ti to nelíbí tak víš kde je hadra.
a co jsem uklízečka abych jela s hadrem od rána do večera? ne,ne…
![]()