Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kaši a uzené a malý měl nudle s tvarohem a jahody rozvařené na másle se skořicí a cukrem a moc tomu nedal…a ještě ze včera karbenátky,
moc gratuluju ke kontrolám, a moc závidím tu holčičku
![]()
Já měla dnes bramborové šišky z mákem
mňam, jsem se najedla!!
Ahoj holky,
tak jsem konečně našla tu správnou diskuzi
taky čekám březňátko, jsem v 16 TT, termín porodu mám 1.3. V pondělí jsem byla na triple testy, tak musím do příštího čtvrtku čekat na výsledky
ale bude všechno o.k., že jo ?
vy už máte některá po testech ? nepročítala jsem všechny příspěvky, už tady máte dost stránek …
PeťiS vítám tě mezi námi.
Já už mám po testech, dělali mi ty v I. trimestru. Neboj to bude v pohodě. ![]()
ahoj,
vítám nové maminy, taky už mám po testech, byla jsem v 13tt a jdu zase na screening až ve 20tt k mému gyn dr, na více testů už nejdu…
já si přečetla zase deníček a jsem nějaká ![]()
Janí jaký sis četla tentokrát??? Čti si spíš ty hezké ať pak nejsi smutná ![]()
Děkuju, holky !
Jejda, já tady taky pročítám deníčky a různé diskuze, ale právě ty o těch škaredých věcech a pak mám kolikrát depku, možná bude lepší koukat na pohádky ![]()
S čerty nejsou žerty, ta by šla, co? nebo ne? ![]()
Petko vítám Tě
já si radči nic moc špatného nečtu, neb už takhle jsem nervoza z každé kontroly…takže by mi z toho asi hráblo ![]()
Ahoj,můžu se k vám přidat? Jsem 15tt+3 a je mi 27 let,jmenuju se Monča.
Vítám nové maminky. Dneska tu je zase nějaké mrtvo a venku je počasí o ničem. Pěkně bylo dva dny toť vše. Chtělo by to víc toho sluníčka.
Kači tak co jak je?
Taky vítám nově příchozí!! Paťi no včera bylo skvěle…jsem se byla dopolende projít a bylo mi až horko!!
jj včera bylo super i my byli venku teď jdu též na chvilku bo malý je zas nějaký protivný tak aspoň na zahradu ať se proběhne.
u nás zase prší............chjooo četla jsem ten aktuální, je mi smutno z toho, co se některým děje, já to „ráda“ čtu, aspoň si pak vážím, toho, co máme ![]()