Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem právě antikoncepci nikdy nebrala, kdysi dávno v 18ti, pak už ne…
Tak jsme se vrátili v aquaparku narváno, jedeme až večer, kluci byli zklamaní ale nemá to cenu když je plné parkoviště aut a ještě přijížděj autobusy.
No u nás je taky škaredě…už od rána leje a leje, ale kolikrát taková průtrž!! Hrůza… ![]()
MAR01 píše:
Fakt je to že v Práglu stojí těhu cvičení cca 150kč h což je celkem dost
Tak u nás stojí cvičení pro těhu. 50 minut 170,–Kč.
Takže z toho nic nebude.
Jsou to tedy dardy.
Ještě zjistím kolik stojí cvičení v bazéně.
Tak já jsem se právě vrátila z města, šla jsem malému koupit k roku knížku kuki se vrací, a pak k řezníkovi a pak pro takové to puzzle na zem, protože je od spodu strašná zima…no a deštník po pár metrech začal stagnovat, takže jsem došla domů jako promočená myš, dám kočár do kočárkárny, deštník vyhodím, vezmu tašky malého a valím asi 46 schodů domů, děs běs…kdybych mohla vypnout malého
lehla bych si do vany ![]()
jdu juknout na těsto na pizzu a uvidím,co všechno máme a asi to udělám ![]()
Ptala jsem se ve svém fitku a slečna na recepci mě upozornila, že některé zdravotní pojišŤovny to cvičení pro těhotné proplácejí - mluvila konkrétně o OZP. A říkala, že se to ale často mění, který pojišťovny to platěj a který ne. Nezkoušely jste to někdo?
před rokem hodně proplácela VZP, ale jak jsem chtěla něco proplatit, tak to zrovna zrušili, ale že semám chodit ptát, co je dobré, tak mi před nosem zruší … ![]()
jsem na tom stejně, taky nikdy nic nedostanu, protože nesplním podmínku o milimetr ![]()
tak snad třeba alespoň někdo z vás ostatních..
No u nás prší celý den je to hnus všude zase samá voda. Jeli jsme do OV dívat se malému zase na pokojík a to byla průtrž myslela jsem že se otočíme a pojedem zpátky domů.
No a mám pocit že se o mě něco pokouší, stále mě pobolívá v krku a do toho se přidala hlava a ledviny, tak jsem si dala teplou vanu a jdu zalézt do lůžka. Tak přeji všem krásný večer a zítra pa pa
Peťule: tak se uzdravuj, uvař si čajík a vyspi se z toho, papa a dobrou
to počasí je hrůza, ani se nedivím, že teď bude hodně angín a chřipek ![]()
Ahoj holky,to byl dneska hnusný den,co?My jezdili a celé odpoledne zařizovali-já měla v tom autě kolikrát strach co to bylo za slejváky ![]()
Holky tady je to taky hnus
musim vytáhnout kabát, jelikož mám jen lehké svetříky a sako a to prostě je už málo ![]()
Meg u nás je to taky víc než 150Kč někde, fakt síla, to je jako to plavání s mimi, 300-350Kč hodina nechutný ![]()
já se docpala hroznovým vínem a nyní jdu dělat příteli držkovku
(teda jedu dostal už co jsem došla
)