Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
31.8.10 11:54

já jsem právě antikoncepci nikdy nebrala, kdysi dávno v 18ti, pak už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
31.8.10 12:29

Tak jsme se vrátili v aquaparku narváno, jedeme až večer, kluci byli zklamaní ale nemá to cenu když je plné parkoviště aut a ještě přijížděj autobusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 12:48

Megg: taky je u Vás škaredě? tak si to užijete odpo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
31.8.10 16:52

u nás je přímo hnusně psa by nevyhnal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.8.10 16:59

No u nás je taky škaredě…už od rána leje a leje, ale kolikrát taková průtrž!! Hrůza… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
31.8.10 17:05
MAR01 píše:
Fakt je to že v Práglu stojí těhu cvičení cca 150kč h což je celkem dost :-?

Tak u nás stojí cvičení pro těhu. 50 minut 170,–Kč.
Takže z toho nic nebude. :cry: Jsou to tedy dardy.
Ještě zjistím kolik stojí cvičení v bazéně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 17:06

Tak já jsem se právě vrátila z města, šla jsem malému koupit k roku knížku kuki se vrací, a pak k řezníkovi a pak pro takové to puzzle na zem, protože je od spodu strašná zima…no a deštník po pár metrech začal stagnovat, takže jsem došla domů jako promočená myš, dám kočár do kočárkárny, deštník vyhodím, vezmu tašky malého a valím asi 46 schodů domů, děs běs…kdybych mohla vypnout malého :andel: lehla bych si do vany :pankac:
jdu juknout na těsto na pizzu a uvidím,co všechno máme a asi to udělám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 18:52

hezký večír, teda u nás je úplná průtrž :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
31.8.10 19:17

Ptala jsem se ve svém fitku a slečna na recepci mě upozornila, že některé zdravotní pojišŤovny to cvičení pro těhotné proplácejí - mluvila konkrétně o OZP. A říkala, že se to ale často mění, který pojišťovny to platěj a který ne. Nezkoušely jste to někdo?

• Citovat
  • Upravit
11529
31.8.10 19:22

před rokem hodně proplácela VZP, ale jak jsem chtěla něco proplatit, tak to zrovna zrušili, ale že semám chodit ptát, co je dobré, tak mi před nosem zruší … :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
31.8.10 19:28

jsem na tom stejně, taky nikdy nic nedostanu, protože nesplním podmínku o milimetr :-D
tak snad třeba alespoň někdo z vás ostatních..

• Citovat
  • Upravit
3828
31.8.10 19:36

No u nás prší celý den je to hnus všude zase samá voda. Jeli jsme do OV dívat se malému zase na pokojík a to byla průtrž myslela jsem že se otočíme a pojedem zpátky domů.
No a mám pocit že se o mě něco pokouší, stále mě pobolívá v krku a do toho se přidala hlava a ledviny, tak jsem si dala teplou vanu a jdu zalézt do lůžka. Tak přeji všem krásný večer a zítra pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.8.10 19:42

Peťule: tak se uzdravuj, uvař si čajík a vyspi se z toho, papa a dobrou :mavam: to počasí je hrůza, ani se nedivím, že teď bude hodně angín a chřipek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.10 20:09

Ahoj holky,to byl dneska hnusný den,co?My jezdili a celé odpoledne zařizovali-já měla v tom autě kolikrát strach co to bylo za slejváky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.8.10 20:24

Holky tady je to taky hnus :zed: musim vytáhnout kabát, jelikož mám jen lehké svetříky a sako a to prostě je už málo :-?

Meg u nás je to taky víc než 150Kč někde, fakt síla, to je jako to plavání s mimi, 300-350Kč hodina nechutný :twisted:

já se docpala hroznovým vínem a nyní jdu dělat příteli držkovku :lol: (teda jedu dostal už co jsem došla :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí