Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťko:jsem ráda,že ti je lépe.Hlavně odpočívej!!!!!!!No a malý je pašák!Taky utíkám vařit…Dnes jdu zařizovat svatbu tak doufám vše proběhne jako na drátkách
já ty úřady nemusím
A hlavně doufám,že seženu termín v listopadu,protože jinak mi budou muset sešít dvoje šaty
je to takové rychlé rozhodnutí takže držte pěsti.......pa pa
Holky, dobré ránko,
moc přeji, aby Vám vše dopadlo, já ještě 14 dní, než pojedu na DS a jsem taky nervózní…asi to k tomu patří…a ty sny, tak ty mám buď že rodím a na dvakrát je venku a nebo katastrofy, které mě vzbudí ![]()
Já se vdávala v šestém měsíci, jestli najdu někde fotku, pošlu ![]()
holky vy se máte já jsem s přítelem 8 let druhé dítě na cestě a po svatbě ani vidu ani slechu. ![]()
Peťko:
já bych už se nevdávala, je to stejně zbytečné, chtěla jsem kvůli malému hlavně, ale dneska je to fakt asi jiné, než dříve …jsem hrozná
ale svatbu jsem měla takovou, jakou jsem chtěla, dva svědky, rychle ze šatů a pak se dobře najíst ![]()
J.S: Ty si fakt „ranařka“
myslím to v dobrém, ale názory takové „s ničím se moc nemažu“ ![]()
já už vdaná byla, než jsme začali řešit mimi /a dostavěli dům/ byl rozvod, takže nic…s přítelem jsem rok a půl, známe se dva…a svatba asi někdy bude
.
Megg jestli do tabulky píšeš i kontroly tak já mám další 16.9. - a to už s testama na vše možné a s větším utz ![]()
MAR: to asi jo
já co na srdci, to na jazyku, ale už si někdy dávám pozor, lidi mě pak nemají rádi a já jsem pak sama, hlavně ženské teda, chlapům se to možná i libí, ta moje huba nevymáchaná ![]()
a k svatbě, já jsem to takhle chtěla, manžel chtěl velkou, ale pak kývl na tohle, moc se mu nechtělo
a to jste měli vidět, jak to někteří lidé rozdýchávali, poslali jsme totiž sms, že zdraví nomovanželé…někteří mě odsoudili a nebaví se dodnes
ale já jsem si dala u potrefené husy panenku a opečené brambory, pak dort a to bylo to nekrásnější…jo hold ženské zůstane pak jenom to žrádlo ![]()
a jinak bych se už fakt nevdávala, my nemáme moc ideální vztah, nebo každý jsme jiní a myslím, že by se ke mě hodil úplně někdo jiný, ale třeba to tak v životě chodí, ale zase je to jediný chlap v mém životě, ze kterého jsem se posadila na prd…a díváte se na ty manželské etudy? tak to jsem móóóc zvědavá, jak dopadneme my dva
ahoj Makelko. Jsem těhotná po čtvrté. Třikrát úplně v pohodě, teď to stojí za to. Nejdřív tam byly miminka dvě, trochu krvácení po sexu, 5 tt. po pár dní odpočinku v pořádku, další kontrola 7+3 už tam bylo jenom jedno (to je dost časté) a jak jsem přišla domů, krvácení zase. Doktor mi po telefonu poradil prášky (ascorutin, pamba, kys listová a nějaký hormon) týden klid a je to v pohodě, ale výtok mi zůstal. Nic nebolí ani nesvědí, jinak prý je krvácení - slabé a ten výtok celkem normální, tak se uklidni, nervy nic nezachrání ani nespraví. Mysli pozitivně a bude to dobré. V říjnu nastupuji do školy, dostala jsem se na vysokou, tak doufám, že už mi nebude ani špatně ani ty výtoky, chci si to užít. Držím palečky.
Holky co maj problémky, držím moc a moc palečky
taky od října jdu do školy už na Ing. ![]()
JS: mě se líbíš, máš svůj názor a nestydíš se za to, měla jsem dobrou školu v bývalé švagrovce…dovedla jsem jí do rodiny před tím dobrá moc dobrá kámoška, potom x let úhlavní nepřítelkyně, pořád jsme bojovaly…ona tvrdá a taková chlapská (hlavou) já tehdy ještě taková nevyrovnaná sama se sebou, ale zas chytrá…byly to boje
nyní když jsem rozvedená, máme velmi dobrý přátelský vztah. Já si první svatbu užila moc krásnou, na Křivoklátě, 70 hostů, byla to nádhera. Myslím, že po tom mém hledání jsem našla velmi dobrého a kvalitního parntera, který to vydrží se mnou (což je někdy těžké i když nyní jsem citlivější a víc ženská a ty „gule“ už tak nepoužívám) a já to vydržím s ním. Jsem opravdu spokojená, a doufám, že i on. I když jsme rozdílní…také jsme hledala „bombu“ a někoho z koho si sednu na zadek a i našla…ale nebyli jsme spolu schopni vydržet…byl to velice intenzivní a vášnivý vztah a krátký…vsadila jsem radči na stabilitu a klid a nelituji. Já si své užila
i s chlapama.
taky holkám přeji brzo pohodové těhotenství, bude to určitě všechno v pořádku, musí
březňátka budou tvrďáci a silní, je to parádní termín ![]()
MAR: já jsem chodila tři měsíce s klukem, který byl úžasný, ale jestli to můžu takhle napsat, tak i kdybych se posrala, tak mi řekne, že voním, po každé, když šel do obchodu, donesl mi kytičku růží, prostě byl zlatý, ale já jsem s ním nemohla být, rychle jsem to utla, protože na mě tohle bohužel nebylo…on se z toho vzpamatovával rok, a to jsme se vidívali jen o víkendech a taky mi vadily jeho zuby, no jsem na zabití, vím to
a věřím, že jednou si najde holku a když jí tohle bude vyhovovat, bude se mít náramně a já jsem se vrátila k mému už manželovi a musím říci, že bych ho někdy zabila a někdy zežrala samou láskou
a hlavně máme úžasného darebáka a to je prostě paráda a čeká se na druhé ![]()
tak holky,dnes jsem všechno zvládla,jupíííííí.
zařízený úřad,termín máme 6.11.2010 a hostina už je taky dohodnutá-zítra doladíme podrobnosti.Jen šaty musím zařídit asi zítra až půjdu ze screeningu.Nakoupené těhu hadříky mám nějaké taky…výborné.V HM-ku mi brouček koupil super sportovní těhu kalhoty za 799Kč a New Yorkeru trička za 159Kč.Krásná práce…
![]()
j.s.:děkuji za tu fotku,alespoň vím co mě čeká.Vypadáš na ní úžasně.
Doufám,že mi to bude slušet stejně jako tobě.
Dobré ránko holky ![]()
Koukám, že jste probíraly svatbu. U nás je to s přítelem obdobné, on je rozvedený a když jsme spolu začali chodit tak se ženit nechtěl, o svatbě jsem tudíž vůbec nemluvila. A pak když jsme si zašli na večeři či jen tak na pívo, začal vyzvídat koho bych si vzala za svědka kdybych se vdávala, a jestli bych nechtěla svatbu v cizině apod. Tak změnil názor a svatba bude a to až se narodí malé. Takže počítám tak červenec srpen že si to naplánujeme. To budu mít potom čas… Hlavně se chci vdávat v sev.čechách a ne v Pardubicích. Takže to budu mít trošku složité s přípravama. Jen moooc doufám, že se nebudu rozvádět… to bych nechtěla, ale to ani bohužel neovlivním.
Jsme spolu tři roky a on mi říká, že našel co hledal a já mohu říci to samé ![]()
Tak Vám přeji moc štěstí a pohodové těhulkování ![]()
J.S. jak říkáš já mám doma taky chlapa že někdy je na zabití a někdy bych ho samou láskou sežrala a nebýt ho tak nemám doma tak úžasně zlobivé dítě
. No a tem můj zlatý chlap mě včera zas a opět vytočil, dívala jsem se na Dr. Haus a tam bylo o miminkách a on na mě zlato nebudeš brečet že? No a už to jelo kdyby mě nechal tak tak to ustojím ale jak začne mít takové řeči tak se spustí lavina slz. Jinak s tou svatbou já doufám že jednou aspoň jednou to taky příjde. ![]()
Dobré ránko ![]()
hlavní je, že to klape a že se máte na co těšit, svatba je krásný den, ale pak je to opravdu jenom papír a pro mě bylo asi nejdůležitější na tom, pak ta změna příjmení…Takže všem, co se chtějí a budou vdávat, ať to všechno klapne jako nám
Já jsem v 11 hodin přiběhla do salónu, prosím Vás sundejte to ze mě, ono to prostě tlačí ta spodnička a ony na mě hleděly, vy jste se navdávala, a já říkám, už mám za sebou focení i svatbu, rychle to musím sundat
a hlavně ty kramfleky, a i když jsme měli tajnou a malou svatbu, chtěla jsem mít krásné fotky a šaty, moc jsem si nemohla vybírat, ty, co se mi líbily, tak jsem mohla zapomenout, naštěstí břicho vyskočilo až po svatbě, ale i tak, ta fotka, ta byla na mé přání, manžel poslouchal malého a já chtěla, ať jde vidět bříško, nechtěla jsem se stydět za to, že se vdáváme, že musíme, my jsme se chtěli vždycky brát někde jinde, třeba u moře, mauricius, ale prostě je to drahota a na to by nikdy nebylo…a já moc nemusím jeho rodinu, prostě oslavy, vánoce, to přežiju, ale denně je vidět nemusím a ty ksichty na svatbě…ne děkuji, měla jsem prostě jasno…brali jsme se v olomouci, fotograf byl z přerova a i když poprchalo, na focení se udělalo hezky…Hlavní je, že je člověk spokojený a má, co chtěl, no ne? Manžel to toho moc nechtěl, až se malý narodí, ale já měla i v tomhle jasno a on musel pod čepec
pak mi celou cestu domů a na obědě, říkal manželko a že už musím teď poslouchat, tak z toho byl asi více naměkko než já
jo a těhulky nevěsty, pozor na řasenku, chce to pořádnou, budete asi bulet, mě se chtělo hrozně, ale pak řekla paní, co promlouvala, že časem budeme chtít založit rodinu, pak se podívala na mě a všichni jsme se smáli a já se pak otočila a viděla jsem tam ty naše svědky a celou velkou obřadní síň a oni jak stojí, každý na jedné straně, tak jsme se všichni usmívali…jo a trapas teda byl, já nevěděla, jak se podepsat novým jménem, vůbec mi to nešlo, tak trénujte ![]()
to je zase románek, tak hezký den březňáčci a pohlaďte pěkně bříška
![]()