Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
18.8.10 08:45

Dobré ráno, holky s tím screeningem. Jsou dva druhy. Placený a hrazený pojišťovnou. Ten od pojišťovny udělají všem, placený samozřejmě jen těm, co si zaplatí. Můj dr. mi vysvětloval, že oba ty testy mají úspěšnost zhruba 60%, ale když se dají dohromady, tak je úspěšnost přes 90%, což už je docela slušné. No a jak vidím ty ceny, tak můj dr je pěkná vyžírka. Chce 1400,– :evil:
Vítám další nově příchozí. :mavam: Kolik nás tady zhruba je??? Máte někdo přehled??? Seznámek tady asi žádný nemáte co??? Nebo jsem ho přehlédla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.8.10 09:43

ahojky, tak začíná nás být celkem dost přesný přehled ale nemám. Nějaký seznam tu máme a doplňuje ho Meg.
No a já mám malého nemocného horečky a průjem takže mám radost a doktorka má dovolenou. Jen doufám že to taky nedostanu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.8.10 11:33

Kri12:
Je to s tím screeningem asi různé. Mně říkal gynekolog u nás, že u nich to dělají takto,že posílají maminky už ve 13tt do Zlína na žádanku UZV+krev (hradí to pojišťovna), dřív maminky posílala v 16tt do Brna na to samé (hradí pojišťovna). Takže se to z 16tt Brno přesunulo na 13tt do Zlína kde to hradí pojišťovna, kdyby maminka ale chtěla přece jenom to v 13tt absolvovat v Brně, tam si to musí zaplatit. Takže jsem ráda že mně poslala do Zlína, že nemusím nic platit. A když je to v 13tt ve Zlíně v pořádku, tak posílají na další kontrolu až ve 20tt. Páč u nás v Kroměříži žádné genetické vyšetření na DS nedělají. Tak jen pro přehled. Takže v jiných městech to může být jinak, prostě co jsem slyšela tak ve Zlíně se to neplatí, v Brně ano, ale jen ve 13tt, v 16tt v Brně se to nehradí nikdy, ale v tom 13tt se to u nich v Brně považuje za nadstandard.

Jinak je mi už celkem dobře, špatně mi bylo cca od 4 týdne do minulého 10tt, teď od 11tt je to lepší. Ani se tu v práci nemusím tak přemáhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.8.10 11:40

Ahoj holky vítám nové těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.8.10 11:59

Ahoj Spisule, myslím že máme stejný termín porodu i termín screeningu. 30.8. a TP 12.3.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.8.10 13:26

holky, tak jsem si zase tak moc pobečela, jak jsem četla o karličce, holčičce s roštěpem, jste taky tak na měkko? já jsem úplně mimo, že řvu a řvu…neměla bych to číst, ale já vyloženě na deníčky čekám a čtu to a bečím,…no jsem to ale na palici…
jdu krmit divocha, zase mi ho vzbudily od sousedky holky, kdybych mohla, tak je asi zarazím do země… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.8.10 14:06

JS: ty prostě potřebuješ pročistit slzní kanálky, že??? Já naštěstí nemám čas tu číst více než naše forum + něco co mě zaujme deníčky nestíhám a hlavně se snažím být pozitivní…neb mě čeká zítřek. Takže žádné nega zprávy si nečtu ani nepřipouštím (tedy snažím se) :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.8.10 15:30

Soni: jj taky sem koukala, že jsme na tom stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.8.10 15:46

J.S. Taky jsem to četla jako je to mazec taky jsem u toho brečela. Ala krásná holčička a klobou dolů před rodiči. Moji mamce řekli že ségra bude mít rozštěp páteře a že bude žít jen pár dnů po porodu a je tu s náma už 14 let a je úplně v pořádku až na tu pubertu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.8.10 16:22

No jó, já jsem teďkom taková měkkota :)
MAR01: dobře to dopadne, já zítra jedu poprvé s tím darebákem do zoo, tak budu na Vás myslet a pak rychle budu utíkat na net a čekat na zprávu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.8.10 12:11

Ahoj holky, držím palečky všem co jdou na vyšetření.Nebojte vše bude O.K.Dnes jdu se synem a přítelem taky do Zoo, ale jen na chvilku…mám vycházky jen od 14 do 20 hod.Je to katastrofa…Chudák měl letos hodně nudné prázdniny… :cry: Zdravotně jsem na tom dobře, jen dělám práci, kterou teď dělat nesmím.Představa, že budu jako ve vězení celou dobu do mateřské je děsivá.A krom toho bude ze mě vorvaň :-( tak pak piněte jak jste dopadly.Hezké odpoledne pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.8.10 17:08

Ahoj těhulky,
našla jsem video o celém vývoji plodu:
http://www.babycenter.com/…_10302602.bc
je to tedy v AJ ale video dobrý.
Povídání:
 http://www.maminkam.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.8.10 17:10

MARO1 jak jsi dopadla u Dr. Držim:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.8.10 17:45

MAR01:taky čekám, ale dneska ze zoo asi brzo vytuhnu,sotva držím oči,
chtěla jsem se zeptat holek, co už mají mimi, náš toník má něco přes 9 kilo, ještě nechodí, bude mít za tři týdny rok a docela ho tahám a bolívá mě břicho, navíc nemáme výtah, tak do schodů ze schodů denně několikrát, no nevím, co potom, jak to dělat, hold ho budu nosit, než to zvládne sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
19.8.10 17:50
Měla by jste hodně odpočívat když musíte tahat syna. já z důvodu práce také občas můsím zvednout něco těžšího a také mne pobolívá břicho. Dr. nařizuje nic nezvedat a hodně odpočívat, tak se musíme snažit i když to není vždy možné.
j.s. píše:
MAR01:taky čekám, ale dneska ze zoo asi brzo vytuhnu,sotva držím oči,
chtěla jsem se zeptat holek, co už mají mimi, náš toník má něco přes 9 kilo, ještě nechodí, bude mít za tři týdny rok a docela ho tahám a bolívá mě břicho, navíc nemáme výtah, tak do schodů ze schodů denně několikrát, no nevím, co potom, jak to dělat, hold ho budu nosit, než to zvládne sám :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí