Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1144
11.8.10 14:16

Ahoj :-)

Tak ze včerejší kontroly jsem si přinesla fotku a těhuprůkazku :-) Doktorka by mi ji dala až příště, ale to bude velký UTZ a tak mi ji dala už teď, ať toho není příště moc :-) Fotku vložím, až bude v PC, doufám ještě tento týden, manžel ji musí ještě v práci tajně naskenovat :-)
Taky jsme to řekli zatím jen rodičům a nejlepším kamarádům (manželům). Na oficiální oznámení počkáme tak do toho 13tého týdne, po další kontrole.

Megg termín se mi posunul už na 16.3, tak prosím o přepsání. Bude to teda asi rybička :-)

strie - my je teda v rodině máme, ale já jsem z nich měla poprvé takovou hrůzu, že jsem se patlala i 3× denně. Olejema i krémama a teda nemám ani jednu. Přibrala jsem 15kg. Teď chci tak 10, doufám, že to zvládnu, bojím se, že podruhé by to ta kůže už nedala :think: No, nehcáme se překvapit.

Vítám nové maminky!!! Je fajn, že nás přibývá :-) Karinko to nás těší, že zůstáváš :palec:

Hucko tomu říkám zasloužilá matka! Jsi skvělá, že zvládáš a ještě se cítíš na další, máš můj hluboký obdiv, já si připadám nemožná při jednom děcku :lol: :roll:

Víc si nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.10 15:33

Seal - díky to jsem ještě vynechala přítelova 18 letého ten s námi také bydlí. A dovedeš si představit, jak mi bylo, když mi doktor řekl, že jsou tam dvě? Jedno se vstřebalo, asi teď odchází - trochu krvácím, ale asi je to spíš dobře, těším se na holčičku na mazlení, kluků máme .. :-) na rozdávání. Děti jsou skvělé, není to tak hrozné jak to vypadá, pravda je že když je jich víc, jsou samostatnější. Tak se držte, na UZ jsem miminko viděla v pondělí, o fotku jsem si tak nějak neřekla, já totiž na UZ toho moc nevidím. Asi blbě koukám, uvažuju si zajít někam na 3D UZ to bych mohla už něco vidět, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.8.10 15:34

Jo a tu rybičku ti trochu závidím, hodně jsme se snažili aby to rybička byla a asi bude beránek - aby nás nepotrkal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
11.8.10 15:54

No popravdě, my se snažili o beránka nebo býka, s manželem jsme oba rohatí :mrgreen: Ale ve finále bude pro nás rybka asi lepší, aby jsme se tu za chvíli nepozabíjeli :lol: A k Zuzance-ráčkovi bude ryba asi taky lepší. Ryby moc neznám, musím si počíst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.8.10 18:02

seal a zuzanka už ti chodí? je to lepší, nebo horší, my ještě pořád lozíme a chodíme zatím kolem nábytku a začíná si sám stoupat, já ho pořád tahám v rukách a moc mi to nedělá dobře na břicho, ale mám smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
11.8.10 18:33

Všechny zdravím. 8-)
Tak kontrola proběhla v pořádku, mimi je 15,4mm velké a jsem 8+4tt, Poslal mne na screaning, tak jdu 8.9. na velký UZ, to budu 12+4tt. :kytka:
Seal opravila jsem termín. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
11.8.10 18:45

Megg díky :wink:

JS Zuzka začala chodit teď poslední týden, ale lepší se bleskurychle. I tak ji ale furt tahám, je ještě strašně vratká, takže když něco potřebuje rychle, fičí po 4. Váží skoro 11kg, tak mě to pěkně zmáhá. Zrovna před chvílí jsem ji nesla ze sklepa, kde parkujeme kočár, přes rameno narvanou tašku od kočárku a v druhé ruce nákup :roll: Po schodech samotná ale bude chodit až za dlouho, takže taky smůla.
Musím, je pos*aná a smrdí mi tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.8.10 20:54

Seal: tak si to taky užíváš :mrgreen: tak dobrou, papa držte mi zítra palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.8.10 09:03

Ahoj holky, tak přesně za týden už budu vědět co a jak…už by mělo bý vidět :srdce: a snad se dopočítá i toho v jakém jsem týdnu :wink: dle mě příští čt budem končit 8tt tj. 8tt+0.Těším se, ale hlavně aby mimi bylo větší a mělo to :srdce:
jinak mi je poslední dny po rádno zle…sice nezvracím, ale je mi bleee…odpol je to pak lepší, ale je to celkem opruz neb když je mi nejhůř musím absolvovat cestu do práce metrem a to moc příjemné není. Taky hned jak uvidím, že je vše ok příští týden tak jdu kupovat nové těhu prádlo, neb ty prsa to je síla…už takhle jsem měla dle střihu podprdy vel. 3 či 4 , tak nyní mám čistou vel. 4 a vidím to, že při kojení to dotáhnu možná i na vel. 5 :lol: takže nová podrda je/bude třeba. Přítel chce na UTZ,ale ještě mu to rozmlouvám, nejdřív chci abych věděla,že je vše ok a pak ho vezmu s sebou…viděla bych to na ten ve 13 týdnu a případně i na ten v 17týdnu…pak už je stejně méně a méně vidět. V tom 17 týdnu si může zkusit najít i pohlaví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
12.8.10 09:29

JS držím pěsti na kontrole!
Mar, vezmi přítele na UTZ pokaždé, když chce, je to tak hezké, přece ho neošídíš :wink: Vkládám ilustrační foto z úterní kontroly (8+6) a už se pěkně mrskalo! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.8.10 09:55

Seal, to je boží :lol: všechny máte takové krásně UTZ máte tam jak je to velké a koukám, že i Ty kolikátý jsi týden i den nee??? To já tam neměla nic :cry: ani den/týden, ani velikost…

přítele nechci brát kdyby tam nebylo to :srdce: náhodou, chtěla bych na to být v první chvíli sama. Byl by strašně zklamaný. Věřím, že tam bude ale co kdyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.8.10 10:01

Seal, tak ten UTZ máš fakt nádherný. Já mám z 9tt a tak krásnou fotečku nemám. Asi to bude kvalitou toho utz nebo nevím.
Maro neboj srdíčko tam bude. Já jak jsem šla poprvé k dr že jsem těhotná tak mi řekl že tam nic nevidí o týden později že už je to v děloze a že to odpovídá 5 týdnu nic víc mi k tomu neřekl no a o 3 týdny později už jsem byla v 9tt atd… takže neboj vše bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.8.10 10:46

ahoj holky,
tak mám po kontrole, celá šťastná, viděla jsem ručky, nožky, srdíčko a jak se rýsují zádíčka, to malé má 3,1cm, jsem přesně 10+0, krásně nám to vychází, a termín mám na 11.3.2011
Jestli můžu poprosit Megg do tabulky, tak další kontrolu mám na 9.9.2010 a DS v Olomouci na 3.9.
Jinak mi dneska brali krev, vzali si i moč a pan doktor mi udělal cytologii.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.8.10 10:50

JS gratuluji taky už chci být v 10tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.8.10 10:56

MAR
děkuji, dočkáš se a jak jsem psala, za chvilku jdeme rodit, jak to uteče :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí