Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petťa11: Jsem v 7tt. a je to mé první. A moc se na něj těším ![]()
tý jo, nás bude, to je paráda ![]()
Lucza: já jsem šla až na začátku šestého měsíce na nemocenskou a říkala jsem si, že kdybych byla znovu těhotná a byla bych v práci, šla bych hned na nemocenskou, byla to paráda, těh. bezproblémové, krásné léto, chrupání po obědě, dva obědy, dezert, no prostě jsem si to užívala, protože jsem věděla proč, to druhé těh, s takovým rarachem, to prostě je už o něčem jiném
ale kupodivu, už jsem spokojená, nevolnosti opadly a mě ani nepříjde kdyby mi nebylo sem tam těžko a tak divně, že jsem v tom…
zdravím všechny nové březňáky
a čekám na výsledky kontrol ostatních ![]()
Vítám všechny nové březňátka, a přikládám foto termínů, pokud by tam někdo našel chybičku, nebo nebyl zapsán tak pište, či cokoli jeného.
Já jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá jestli je vše OK a jestli mi bude dělat ltrazvuk. Špatně mi je zatím pořád, tak jsem zvědavá kdy už to přejde.
Lucza píše:
petťa11: Jsem v 7tt. a je to mé první. A moc se na něj těším
já už dneska slyšela srdíčko bylo to užasný
budeš chodit na nějaké ty kurzy?
Ahojky holky tak sem byla dneska na ultrazvuku konečně.Bylo to krásné mimi se hýbalo mám i fotečku ale ještě né v počítači.Termín mám 18.2 a jsem 12+4
Měj te se sluníčka adrřím palečky
Kari: tak to nás opouštíš
škoda… tak hodně štěstí a určitě nakoukni ![]()
já vás neopuštím lepší je mi tady než v únor 2011
Tady semtam pokecám
![]()
MAR01 píše:
Luczo známá mi říkala, že ten náš „šílený“ doktor prý dává průkazky až tak od 13tt. takže já si určo ještě počkám.
Holky co jdete dneska na kontrolu držím palečky ať je vše OK
![]()
petťa 11: jojo na kurzy se chystám, myslím že tím nic nezkazím a spíše něco získám. Ještě jsme to nikomu neřekli, takže to tu víte jen vy a jedna moje ,,vrba"
nechceme zase ostatní plašit… Přítel s tím nemá dobré zkušenosti. Ale řeknu Vám je to docela dřina to udržet v tajnosti!!
Holky někdy mám takový tlak v břiše jako bych to měla ale dostat, ale nedostanu. Mám to tak 4-5 do týdne. Setkali jste s tím taky někdy?
Příspěvek upraven 11.08.10 v 07:11
A včera jsme byli na houbách a už nic moc jich není. Jak byl nálet houbařů do lesů tak jsou docela vyčištěné
Něco málo jsme přeci našli, ale vsadila bych se, že mám více kousnutí od komárů než jsem našla hub. Pak tam byly samozřejmě velké a hluboké louže a to moje psisko se tam pohodlně válelo. Ještě, že je hnědá jinak bych se asi zbláznila, kdybych jí musela každý den koupat ![]()
Kari: já se lekla, že jak si psala mějte se tu hezky, tak, že jdeš do února… tak to sem ráda, že zůstáváš ![]()
Lucza:
to bolení je normální, možná v té době máš mít MS kdyby jsi nebyla těhotná, tak na to tělo reaguje, tak více odpočívej a dávej na sebe pozor ![]()
karin: moc gratuluju a jsem ráda, že tady zůstaneš, máš se, budeš to mít nejdříve za sebou z březňáčků
taky se nemůžu dočkat na zítřek, mwěj te se, j. ![]()
Ještě sem se chtěla holky zeptat nebo spíše zakladatelky skupiny… co kdyby sme se přesunuli za čas do uzamčené skupiny a nováčci by si museli žádat o přístup? Podle mě by to bylo lepší,protože za čas až budem bůhví co řešit osobního alespoň budem vědět že je to mezi námi atd…