Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky!!!Tak zítra mě to čeká jdu na kontrolu na 9hodin sem trošku nervozní
Budu už ve 12 týdnu jsem zvědavá co mi zítra řekne a doufám že mi bude dělat ultrazvuk
Už chci fotečku.Měj te se krásně
Snad bude miminko v pořádku ![]()
Ahojky Karinko, držím palečky ať je zítra všechno v pořádku
Já jdu na kontrolu v úterý v 11 týdnu a taky jsem trochu nervózní
Ahoj holky, já jdu na kontrolu v úterý, a nervózní jsem taky docela dost. Mám strach, aby bylo vše v pořádku. Doufám, že teď, když beru utrogestan se snad nemůže nic stát a bude vše OK. Na podzim 2009 jsem prodělala ZT. Přeji hodně štěstí na kontrole
.
Dobré ránko,tak mě čeká kontrola až v pátek, byla jsem v klidu, ale nějak jsem znervozněla, jestli je všechno oká…chjo..ty nervy a obavy jsou nejhorší, tak všem přeji úspěšné kontroly,
jana a toník a ta malá fazolka v bříšku
Ahoj holky… přeju jen samé dobré zprávičky na kontrolách
a hlavně žádné nervy!!! Vše bude OK.
ahojky holky, vítám mezi náma nové maminky. Já se radovala předčasně a nevolnosti se vrátily takže jsem celý víkend proležela a prospala. Kontrol se nebojte vše dopadne dobře. Já jsem byla ve čtvrtek a teď jdu až 2.9 což dost dlouhá doba.
Ahoj holky, hlásím se k úterním kontrolám! ![]()
Peti - s prsama nedělám nic a docela mě bolí. Bojím se zánětu, jsou nalité, ale ne nijak extremně. Spíš mě bolí ty žlázy, chci se na to zeptat zítra na gyndě, přinejhorším si koupím homeopatika na zástavu laktace.
Frčím na celý den ke kámošce, mějte se tu fajn.
Seal: tak mi dej pak vědět, jak si dopadla, děkuji a hezký den j.
Ahojky holky, podle prvních výpočtů bych měla mít TP 31.3.2011, ale můžu spadnout do dubna. Ale ráda bych se k vám přidala. Jsem v 7.tt. A na kontrolu jdu až 27.8.2010, doufám, že to rychle uteče a já se budu moci podívat jak nám tluče srdíčko… To by mělo být už vidět. Jak jste na tom byly v 9.tt.? Jinak mi není moc špatně, ale jsem unavená a taťka se mě pořád ptá z čeho
Tak pěkné těhulkování a kontrol se nebojte.. zbytečně se nestresujte, nikomu to nepomůže. papa
Tak už sem byla u dr. všechno ok a zítra si jdu pro fotečku ,tak si ji tady dám
Držím palečky ostatním
Karin gratuluji
jdu za 14 dní ve čt, doufám že taky už bude
teoreticky bych měla být 8tt.
Luczo: já mám taky konec března možná i ty první dny v dubnu kdo ví zatím… ![]()
MAR01: To jdeme skoro stejně, ty čt a já pátek, tak hlavně písni jak jsi dopadla co je nového
abych věděla na co se připravit.Pak také písnu. Jen nevím jestli dostanu TK, co myslíte? Je to reálné ji dostat? Není to brzy?
Karinka:Gratuluji k dobrým zprávičkám a těším se na fotečku:-)
já mám fotečku teprve té fazolky z první kontroly…